Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn og potensialbygger

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Cathrine Lie Strand

Cathrine Lie Strand holder foredrag om LinkedIn. Hun kaller seg en potensialbygger, fordi hun hjelper virksomheter å synliggjøre sin humankapital. Det handler om å styrke og bygge merkevare og skape synlighet, både på individ- og organisasjonsnivå. Cathrine Lie Strand motiverer og er en dreven formidler. Hun har lang erfaring på sine felt og har lært alt «the hard way». Cathrine har jobbet som leder og med endringsarbeid i over 25 år fra HR og drift i kjente retailorganisasjoner. Hun har lang erfaring med å gjøre strategi til handling. Cathrine Lie Strand har gjort seg svært synlig på LinkedIn og deler konkrete tips til hvordan du og dine medarbeidere kan få mer ut av LinkedIn. Hun er Executive Business Coach for ledere. Hun holder kurs og tilbyr sparring på hvordan bygge videre karriere på LinkedIn eller hvordan få med selskapet på synlighetsarbeidet. Cathrine er jordnær og proff, liker det enkle og effektive og er ekstremt løsningsorientert. Ta kontakt for dialog og tilbud!

Foredrag med Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn for bedrift, nettverk og organisasjoner

Hvordan bli mer synlig og skape verdi for din målgruppe eller for selskapet dere jobber i? Hva med å gjøre det riktig med en gang? Hvordan du kan bruke LinkedIn som kanal for å skape et større (relevant) nettverk, kunder eller følgere? Din personlige profil er din nettside og totalkompetansen av alles profil og det dere sammen kan få til, er enormt for synlighetsarbeid og merkevare. Vi hjelper dere å komme i gang, setter opp enkle spilleregler for bedriften og for å se samstemt ut. 1 time

Putt janteloven i skuffen og bli synlig på LinkedIn

"Jeg lar være å være på LinkedIn for profilen min er for dårlig" Dette hører jeg folk si, og da tenker jeg, fint, bedre plass til meg! LinkedIn er den mest troverdige kanalen blant de sosiale medier, og det er der vi snakker business. Hvorfor skal ikke du være der og vise din kompetanse og troverdighet? Du vil lære hvordan du kan bruke LinkedIn for å bli synlig, til å skape nettverk, og møte potensielle kunder. - Målgruppefokus? - Din ersonlige profil? - Hvordan skape aktivitet? 45 min

Selvdrift som metode - slutt med venteledelse, fortsett!

Hvordan jobbe opp sin disiplin til nye høyder? Hvordan ta tak i seg selv når det virker håpløst? Hvordan lære seg å gjøre noe med det du kan hver eneste dag og være fornøyd med det? Hvordan lede deg selv når du ikke ville ansatt deg selv? Cathrine startet for seg selv på det verste tidspunktet i sin karriere. Hun brukte LinkedIn som metode for å bli synlig, for å spare krefter. Hun har en selvlader til de ekte møtene og har lykkes ved å fokusere på det hun kan gjøre noe med. 30 minutter

Hvordan skrive innlegg som treffer på LinkedIn?

Hvordan bygge opp et innlegg? Hvordan starte og avslutte? Hva med emojis og # og hvordan optimalisere i alle tegn? Hvordan jobbe med kommentarer? Hvor ofte skal du legge ut, og hva? 1 time

Synlighet på Linkedin over tid påbygging for bedrift

4 timers workshop der vi går igjennom hele prosessen for å få med ulike ledd, skape engasjement, spilleregler, få frem stjernene, støtte og finne "nudger" som skaper gode vaner over tid. Vi jobber også med kommunikasjonsavdelinger og stjerner i midre grupper på månedsbasis for at de skal håndtere organisasjonen selv i sitt synlighetsarbeid på LinkedIn.

Kurs med Cathrine Lie Strand

Team som presterer

En dag med refleksjoner og arbeid i grupper, med fokus på å prestere alene og i team. Disse spørsmål kan feks danne grunnlag for samlingen: Hva er dere skikkelig stolte av i selskapet i dag? Hva vil dere se mer av i morgen, når deltagerne går ut denne dagen? Oppsett av felles spilleregler og suksessfaktorer blir klubbet. Feedback øvelser og teamarbeid underveis for å skape felles mål og handlingsplaner som forplikter.

Bli jobbsøkerklar på 1 dag etter 2021 versjon

Så hva nå, jobben er borte, og det er du ikke alene om å oppleve. - Gjennomgang av din historie som skal videre, retroperspektiv, se med nye øyne, læring, og hvem er du nå. -CV og søknadsmaler gjennomgås -Linkedin for jobbsøkere og oppsett av #opentowork -Nettverk og hvordan ta kontakt med rekrutteringsselskaper -Intervjuforberedelser og hvordan gjøre det på Zoom og Teams Kan kjøres bedriftsinternt for grupper som har blitt nedbemannet.

Fra strategi til det som gir mening i hverdagen

Vi jobber med aktivitetene, handlingene, ordene, spillereglene, og tankene. Vi ser på hindringene, begrensningene og undersøker om det også finnes "elefanter i rommet". Vi finner potensialet og fortsetter. Cathrine har fasilitert prosesser, arbeidsmiljø arbeid, verdiarbeid, fra strategi til handling, beste praksisprosesser, og arbeidsmiljø med skader i en årrekke. Hun skaper trygge rammer, er direkte, støttende og har en tendens til å stille de viktige spørsmålene som skaper veien videre, sammen

Cathrine Lie Strand har 31 vurderinger

Helene Løbach

21. april 2021

Handelskompetanse as og Sophie

6

For en tid tilbake deltok jeg på Cathrine Lie Strand sitt webinar «Synlighet på LinkedIn». Cathrine er klar, tydelig og dyktig. Hun har oversikt, og er sikker nok til å tilpasse webinaret til deltakernes behov. Anbefaler veldig gjerne Cathrine til alle som ønsker å bli bedre kjent med LinkedIn som kommunikasjonskanal.

Kaja Magnussen

21. april 2021

KM Consulting

6

Jeg deltok på kurset «Synlighet på LinkedIn» og det var utrolig nyttig. Jeg fikk en flott gjennomgang på hvordan jeg kunne bygge opp min LinkedIn-profil og hvilke muligheter som ligger der. Ble superinspirert og ryddet opp. Dette er et veldig nyttig kurs og Cathrine gjør kurset veldig konkret og lett å forstå med sin omfattende kunnskap og forståelse om hvilke muligheter som ligger der. Anbefales!

Hege Beate Simonstad

12. april 2021

Toolsinvent AS

6

Som deltaker på kurset «Synlighet på LinkedIn» januar 2020 ble jeg litt kjent med denne spennende potensialbyggeren Cathrine Lie Strand. Hun hadde da meget god kunnskap og erfaring med LinkedIn, og med den energien hennes og humoren ble kurset alt annet enn kjedelig. På LinkedIn kan du gjøre «big business» om du bruker de mulighetene som finnes. Mulighetene er det mange av og Cathrine kjenner til dem og lærer dem villig bort. Nå har jeg fulgt henne en stund etter kurset også for mer viten, og jeg vet at hun hele tiden holder seg oppdatert, og det er viktig med denne endringstakten. Anbefaler Cathrine som kursholder på det varmeste.

Karete Kristoffersen

10. mars 2021

Karete&

5.5

Anbefaler kurs med Cathrine Lie Strand i hvordan bruke LinkedIn og alle mulighetene gjennom denne kanalen. Det ga meg en ny giv til å finpusse og forstå viktigheten.

Thora Sæther

4. mars 2021

Optivis Life And Business Academy

6

Denne råbra damen kan jeg virkelig anbefale. Har selv deltatt på kurser og jobbet tett sammen med Cathrine i coaching samarbeid. Her får du ekspertise levert på en praktisk måte slik at du selv kan ta i bruk det du lærer på en enkel måte. I tillegg er Cathrine en herlig entusiastisk og motiverende foredragsholder med humor og glimt i øyet. Vil du ha en blanding av faglig tyngde, lang erfaring og smittende engasjement så er det bare å GO FOR IT.

Anne-Line H. Holm

3. mars 2021

Sky rekruttering AS

6

Jeg deltok på Cathrines kurs «Synlighet på LinkedIn» i mars 2021. Kurset var relevant, full av gode og konkrete eksempler, og selv er Cathrine svært sterk faglig! Etter 2 timer var jeg ikke bare mer bevisstgjort og en del «klokere», men viktigst for min del mye tryggere på LinkedIn som arbeidsverktøy. Upåklagelig oppfølging i for- og etterkant. Hun er karismatisk og trygg. Anbefales trygt videre.

Trine Elise Rødal

3. mars 2021

Karrierespesialisten AS

6

LinkedIn har lenge vært et uvurderlig verktøy for meg som rekrutterer, og enda mer økte det i verdi for meg etter å ha deltatt på kurs hos Cathrine i Ålesund i 2020! Her får du smarte triks, gode innspill og råd om hvordan din profil kan se best mulig ut, og om hvordan du kan bruke LinkedIn som et nyttig verktøy for din bedrift! Formidlingsevnen er tydelig og god, og kursholder har solid kunnskap om emnet. Anbefales!

Siri Blindheim

17. februar 2021

Mestringspilotene AS

6

Tusen takk for 2 inspirerende og bevisstgjørende timer på Linkedln kurs hos deg Cathrine Lie Strand. 😀👍 Absolutt verdt tiden og godt pedagogisk bygd opp. Jeg likte så godt hvordan du guidet oss gjennom det hele, med mange gode, konkrete eksempler. Dette ga motivasjon til å ta tak! Anbefales for alle som vil bygge synlighet på Linkedln.

Marianne Nybakk

9. februar 2021

Odal Sparebank

6

Jeg har deltatt på Cathrines kurs «Synlighet på LinkedIn». Kurset var så bra at vi engasjerte henne til å holde internt kurs for våre ledere høsten 2020. Med engasjement og kunnskap deler raust av sin erfaring og innsikt, og vi fikk mange nyttige tips og praktiske råd. Vi har i tillegg fått veldig god oppfølging etter kurset. Jeg anbefaler Cathrine!

Cathrine Kanck-Vårdal

8. februar 2021

eSEA Marine

5

Jeg har deltatt på LI-kurs med Cathrine, hun er kunnskapsrik og evner formidle på en interessant, effektiv og lett-forståelige måte. Hun gir gode råd og er kjempeflink på oppfølging. Cathrine har bidratt til å løfte min profil og gjort den til et nyttig og profesjonelt verktøy for meg. Vi er nå i gang med kurset LinkedIN-for bedrift, også her er Cathrine en unik kilde til kunnskap for å løfte arbeidet med vår profil. Jeg anbefaler kurs og foredrag med Cathrine, det gir ny kunnskap og en boost!

Ida Waren

5. februar 2021

Duo Pluss AS

6

Jeg har deltatt på Cathrine sitt kurs i synlighet på LinkedIn og lærte svært mye nyttig. Cathrine evner på en eksepsjonell måte å formidle de viktigste elementene med nettverksbygging og å gjøre seg selv og bedriften synlig og aktuell på LinkedIn. Dette kan virkelig anbefales.

Maren Nordal

5. februar 2021

Ren Frihet

6

Jeg deltok på LinkedIn kurs med Cathrine nå i januar, og hun fikk meg til å få øynene opp for hvor viktig LinkedIn faktisk er. Hun sitter inne med mye kunnskap og har en fin måte å formidle dette på så det blir enkelt og forståelig. Jeg anbefaler Cathrine og Potensialbygger på det varmeste!

Frode Kittelsen

5. februar 2021

Bildeler.no (Norsk Bildelsenter AS)

5

Vi har hatt kurs med Cathrine i temaet; «Bli synlig på LinkedIn». Her fikk vi flere gode og nyttige tips i forhold til hvordan vi ønsker – og burde – bruke denne kanalen. Anbefales!

Hilde Møllhausen

5. februar 2021

Emem Eiendom AS

6

Jeg deltok på kurset til Cathrine i januar 2021 og syntes det var veldig verdifult i den prosessen jeg var i da. Hun er engasjerende og inspirerende og gir mange gode og konkrete tips til hvordan man får en bedre Linkedln profil. Kan anbefale Cathrine som coach og kurset på det varmeste!

Kjetil Simensen

5. februar 2021

Catos Betongsaging AS

6

Jeg har deltatt på kurset «Synlighet på LinkedIn». Cathrine er helt rå på LinkedIn! Og hun viser på en enkel måte hvordan man kan få ut potensialet av nettverket.
Jeg anbefaler Cathrine og Potensialbygger på det varmeste!

Marianne Hareide

4. februar 2021

Coachmarianne

6

Jeg har deltatt på kurset «Synlighet på LinkedIn». Cathrine har utrolig god kunnskap om LinkedIn samtidig som hun klarer å lære det fra seg på en lett måte der hun gir konkrete mål å jobbe mot. Jeg kan anbefale Carhrine på det varmeste.

Siv T.Ringstrand

4. februar 2021

Coach Siv T.Ringstrand

6

Cathrine gjorde meg oppmerksom på viktigheten med synlighet på LinkedIn.Hun er en dyktig kursholder med karisma som får en hver til å bli inspirert. Hun er også rå på oppfølging etter et LinkedIn kurs. Gir tips og råd om man trenger det🤩

Lars Hogsrød

4. februar 2021

Alles Miljø AS

4

Cathrine holdt et kurs for oss i Alles Miljø, august 2020. Dette har ført til fin kjennskap til vår LinkedIn-side og gitt oss et godt grunnlag for å utvikle denne videre. Cathrine inngir raskt tillit med sin kompetanse. Dette sammen med god formidlingsevne, får oss amatører til å yte og levere. Ser fram til videre samarbeid og utviklingsarbeid!

Mari-Anne Robberstad

2. februar 2021

Scenorama

6

Jeg hadde glede av å være med på LI-kurs med Cathrine Lie Strand, og det utløste en bevissthet og oppgradering i forhold til hvordan jeg kan jobbe med nettverket mitt. Det har resultert i større synlighet og konkrete henvendelser og oppdrag. Kan varmt anbefale Cathrine Lie Strand og Potensialbygger 👏

Anne Lise Heide

2. februar 2021

Leonda AS

6

Deltok på Cathrine sitt kurs «Synlighet på LinkedIn» i mars 2020. Cathrine har suverent mye kunnskap om LinkedIn, hun gir konkrete og praktiske råd og deler raust av sine egne erfaringer. Perfekt for deg som ønsker å bruke LinkedIn til noe mer enn et oppbevaringssted for CV’en. Kurset anbefales på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS