Cathrine Stensland

Cathrine Stensland

Direktør i Metro Branding, snakker om merkevarestrategi og branding

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cathrine Stensland

Cathrine Stensland holder foredrag landet rundt om temaet Branding – hva handler det om? Hvorfor er det viktig? Hva skal til for å skape enestående kundeopplevelser? Hvordan kan hele bedriften/organisasjonen endre tankesett og atferd for å nå sine mål? Skal du ha kickoff, eller samle hele kjeden/bedriften til et arrangement, kan Stensland, med sin energi, skape begeistring og bevisstgjøring rundt hvordan man skal vinne konkurransen om kundene. Cathrine Stensland er utdannet siviløkonom, er partner og administrerende direktør i Metro Branding AS, et av Norges ledende branding- og kommunikasjonsbyråer.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Cathrine Stensland

Fra strategi til handling - hvordan styrke din konkurransekraft?

Med fokus på selve fundamentet - din merkevare og strategi - hvordan lykkes? Hva skal til? Hva må man tenke på? Tips og råd til en tydeligere merkevare. Hvordan skap en rød tråd i alle virkemidler og kanaler? Hvordan påvirker den digitale hverdagen din merkevare?

Living the brand - hvor sterk er merkevarekulturen internt?

Mange bedrifter har et sett med selskapsverdier. Få bedrifter bruker dem aktivt. Det som kjennetegner de sterkeste merkevarene er ofte at man er en verdidrevet virksomhet. At alle medarbeiderne har et forholdt til hva det betyr for meg i min hverdag. Foredraget gir deg tips og råd til hvordan bygge en sterkere bedriftskultur -med fokus på merkevaren - hvordan man kan trene på dette - og hva som skal til for å holde entusiasmen omkring merkevaren levende over tid.

2024 © Talerlisten AS