Talerlisten
Cilia Holmes Indahl

Cilia Holmes Indahl

Fagekspert bærekraftige forretningsmodeller | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 40.000,- (eks. mva)

Veldedighet

50% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Cilia Indahl er bærekraftsdirektør i Aker BioMarine, nylig kåret til Norges mest innovative selskap. Hun er også Co-Founder av Sustainability Hub Norway og fagekspert på bærekraftige forretningsmodeller og design www.sustainableby.design De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder for å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business, og holdt blant annet foredrag på NHOs årskonferanse 2017. Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker. Cilia er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Hun er overbevist om at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd, og analyserte over 400 bærekraftige forretningsmodeller som del av masteroppgaven sin for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft. Cilia startet karrieren sin som trainee ved den norske FN-delegasjonen i New York og konsulent i KPMG.

Se video av Cilia Holmes Indahl

Foredrag

Bærekraftige forretningsmodeller

Hva kjennetegner selskaper som lykkes med bærekraft og lønnsomhet, og hvordan går man frem for å oppgradere egen forretningsmodell? Foredraget kan skreddersys for selskaper og er mye brukt som innledning til strategiworkshop i ledelsen og/eller innledning til intern presentasjon av ny strategi i selskapet. Språk: norsk/engelsk

Sirkulærøkonomi og deling

Introduksjon til temaene og de ulike forretningsmodellene som inngår i den sirkulære økonomien, deriblant deling av ressurser og verdiskapning. Hvordan designer man for gjenbruk av ressurser? Hvordan frakoble økonomisk vekst fra ressursbruk? Foredraget ble for første gang holdt på Avfallskonferansen 2016, og senere brukt for industribedrifter som er nysgjerrige på hva det vil innebære å delta i sirkulærøkonomien. Språk: norsk/engelsk

Hvordan designe for fremtiden?

Foredraget presenterer megatrender og tar et dypdykk i forretningsmodelldesign som vil hjelpe oss å nå FNs bærekraftsmål. Foredraget er holdt på nasjonale og internasjonale konferanser for unge gründere, men også for ledergrupper i norske selskaper for å identifisere deres muligheter ift. FNs bærekraftsmål. Språk: norsk/engelsk

Forbrukeratferd og det "gode liv" anno 2030

Foredraget gir et innblikk i de nye forbrukerne og hvordan man designer med mennesket i sentrum (human-centric design), men også hvordan man kan designe nye vaner som er bra for menneskene, samfunnet og planeten. Foredraget trekker frem morsomme eksempler fra det daglige liv, som tinder og tannpuss - og skaper en større forståelse for hva som er designet for menneskets beste og hva som ved et nærmere øyekast ser ut som snubletråder. Språk: norsk/engelsk

Et hav av muligheter

Foredraget tar utgangspunkt i de mange mulighetene som finnes i havrommet, og ser nærmere på hvordan Aker BioMarine har Integrert globale utfordringer i sin forretningsmodell. Foredraget ble opprinnelig holdt på NHOs årskonferanse. Språk: norsk/engelsk Foredraget vil kunne gjøres som del av Indahl stilling hos Aker BioMarine. Da gjelder andre betingelser for honorar.

Talerlisten mener

Cilia får deg til å tenke nytt og utfordrer det etablerte. Hennes foredrag er aktuelle, lærerike og fylt med relevante eksempler. Cilia er trygg på scenen og har mange interessante og inspirerende betraktninger om fremtidens muligheter. Her er det mye å lære!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Cilia Holmes Indahl har 4 vurderinger

Hanne Andreassen

6. april 2018

Borregaard

6

Cilia Holmes Indahl holdt et innlegg om bærekraft i forbindelse med en intern salgskonferanse i Borregaard. Indahl er svært god til å formidle og engasjere publikum gjennom bruk av relevante eksempler og gode illustrasjoner. Vi kan absolutt anbefale Cilia som foredragsholder.

Nina Dyrøy

3. april 2018

Sbanken

6

Vi arrangerte en workshop for ledergruppen i Sbanken med fokus på viktigheten av å tenke ansvarlighet i vårt strategiarbeid. Cilia ble invitert til oss for å gi oss innsikt i hennes studie av bærekraftige forretningsmodeller og lønnsomhet, og til å utfordre oss til å bruke noe av denne lærdommen i praksis. Cilia var svært godt forberedt, både med hensyn til hvordan Sbanken fungerer og i forhold til gode eksempler på bærekraftige forretningsmodeller fra relaterte bedrifter. Hun ga innspill til gode diskusjoner på hvordan vi kan ta ansvarlighet inn i bankens strategiarbeid på en slik måte at vi også styrker bankens egenart. Jeg kan helt klart anbefale Cilia som foredragsholder. Hun stilte med godt begrunnet kunnskap som hun formidler på en klar, tydelig og engasjerende måte.

Per Ødegård

25. august 2017

Patentstyret

6

Etter å ha hørt Cilia holde et strålende foredrag om bærekraftige forretningsmodeller hos en næringsklynge, inviterte vi henne til å holde samme type foredrag på en avdelingssamling i Patentstyret. Foredraget var svært inspirerende. Det ble tilpasset Patentstyrets arbeid med immaterielle rettigheter, og hun utfordret oss på hvordan patentsystemet bidrar til bærekraftig innovasjon. Foredraget ble svært godt mottatt, vi fikk spennende diskusjoner underveis, og det er tydelig at hun har masse kunnskap på dette området. Dette var et av de bedre foredragene vi har fått presentert på lang tid.

Silje Marie Rosenlund

14. august 2017

Avfall Norge

6

Vi var så heldig å høre Cilia sitt innlegg om Bærekraftige forretningsmodeller på Avfall Norges årskonferanse med 1000 deltakere i Tromsø, juni 2016. Cilia har en egen evne til å fange publikums oppmerksomhet. Hun er god på scenen, har et smittende engasjement, er klar og tydelig i kommunikasjonen og god til å tolke målgruppen. Hun er også dyktig til å formidle sitt fagområde med eksempler, utfordringer og påstander. At hun var topp-tre av alle foredragsholderne i deltakerevalueringen bekrefter denne vurderingen. Jeg kan helt klart anbefale Cilia som foredragsholder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS