Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Cilia Holmes Indahl

Fagekspert bærekraftige forretningsmodeller

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cilia Holmes Indahl

Cilia Indahl holder foredrag om bærekraft og bærekraftige forretningsmodeller. Hun er er leder for Katapult Group og en av grunnleggerne av Sustainability Hub Norway. Hun har også vært direktør for bærekraft i Aker Biomarine. De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder for å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business slik at det understøtter selskapets lønnsomhet, og holdt blant annet foredrag på NHOs årskonferanse 2017. Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker. Cilia er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Hun er overbevist om at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd, og analyserte over 400 bærekraftige forretningsmodeller som del av masteroppgaven sin for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft. Cilia startet karrieren sin som trainee ved den norske FN-delegasjonen i New York og konsulent i KPMG.

Foredrag med Cilia Holmes Indahl

Bærekraftige forretningsmodeller

Hva kjennetegner selskaper som lykkes med bærekraft og lønnsomhet, og hvordan går man frem for å oppgradere egen forretningsmodell? Foredraget skreddersys for selskapet/publikum og er mye brukt som innledning til strategiworkshop i ledelsen, innledning på bedriftsinterne event og keynote for konferanser på temaet. Indahl plukker ut eksempler på forretningsmodeller bedriften eller publikum kan la seg inspirere av og viser til viktige trender innenfor sektoren. Språk: norsk/engelsk

Sirkulærøkonomi og deling

Introduksjon til temaene og de ulike forretningsmodellene som inngår i den sirkulære økonomien, deriblant deling av ressurser og verdiskapning på tvers av flere aktører (Shared Value). Hvordan designer man for gjenbruk av ressurser? Hvordan skape økt økonomisk vekst og samtidig ta ned ressursbruk? Foredraget ble for første gang holdt på Avfallskonferansen, og er mye brukt for bedrifter som er nysgjerrige på sirkulærøkonomien og ønsker å vite hva det vil innebære for dem. Språk: norsk/engelsk

Hvordan designe for fremtiden?

Foredraget ser nærmere på forretningsmodelldesign som vil hjelpe oss å nå FNs bærekraftsmål. Foredraget har fokus på å lære pubklikum hva godt integrert bærekraft innebærer gjennom de gode eksemplene. Foredraget er holdt på internasjonale konferanser, men også for ledergrupper i norske selskaper for å identifisere deres muligheter ift. FNs bærekraftsmål. Foredraget kan skreddersys ift. hvilke bærekraftsmål som er relevante og gi en bedre forståelse for hvordan man kan bli en del av løsningen.

Hva er best for kunden?

En innføring i bruk av bærekraftsprinsipper når man designer tjenester og produkter. Hvordan øke kundens lojalitet gjennom å tenke bærekraft på deres vegner? Indahl trekker frem morsomme eksempler fra det daglige liv, som tinder og tannpuss, med hensikt å skape større forståelse for hva som er designet for menneskets beste og hva som ved et nærmere øyekast ikke bidrar til å øke livskvalitet. Foredraget kan også tilpasses bedrifter i B2B markedet for å flytte fokus fra produkt til partnerskap.

Et hav av muligheter

Foredraget tar utgangspunkt i de mange mulighetene som finnes i havrommet, og ser nærmere på hvordan Aker BioMarine har Integrert globale utfordringer i sin forretningsmodell. Foredraget ble opprinnelig holdt på NHOs årskonferanse. Språk: norsk/engelsk Foredraget vil kunne gjøres som del av Indahl stilling hos Aker BioMarine. Da gjelder andre betingelser for honorar.

Talerlisten mener

Cilia får deg til å tenke nytt og utfordrer det etablerte. Hennes foredrag er aktuelle, lærerike og fylt med relevante eksempler. Cilia er trygg på scenen og har mange interessante og inspirerende betraktninger om fremtidens muligheter. Her er det mye å lære!

Cilia Holmes Indahl har 9 vurderinger

Hilde Tallaksen

26. april 2019

Lindesnesregionen Næringshage

5

Cilia holdt et engasjert foredrag på nyskapingskonferansen Kraften i Kobling, og gav deltakere et bra bilde på hvordan næringslivet kan tenke i forhold til bærekraftsmålene og sine miljømessige fotavtrykk.

Tia Karlsen

28. januar 2019

Infinitum Movement

6

Cilia Indahl holdt et fantastisk bra innlegg om bruk av bærekraftsprinsipper under Infinitum Think-In-konferansen 2018. Hun gjorde budskapet forståelig for alle, brukte masse gode eksempler og var i tillegg veldig gøy å høre på. Anbefales på det sterkeste!

Irene L. Lystrup

3. oktober 2018

Kronprinsparets Fond

6

Cilia holdt et svært godt foredrag om bærekraftige forretningsmodeller på Sponsor- og Eventforeningens konferanse. Cilia bruker relevante eksempler, engasjerer tilhørerne og viser hvor lite som skal til for å gjøre bedriftens virksomhet mer bærekraftig. Hun oser av kunnskap som hun formidler på en reflektert og poengtert måte. Samtidig er hun svært god til å komme med utfordringer og dilemmaer som setter i gang spennende diskusjoner. Jeg tør påstå at hun er en av de aller beste foredragsholderne i Norge på temaet samfunnsansvar og bærekraft.

Christine Hassel Kristoffersen

27. april 2018

Infotjenester AS

5

Cilia Holmes Indahl holdt et inspirerende, lærerrikt og profesjonelt foredrag om bærekraft og sammenheng for arbeidsglede for 200 konferansedeltagere i desember 2017. Hennes unike engasjement smitter og hun er en meget viktig og god formidler av et tema som angår alle.

Dan Jakob Wangen

24. april 2018

EY

6

Cilia holdt et innlegg under middagen på Lean Forum Norge sin årskonferanse for nær 500 deltakere. Teamet var bærekraft, og hun klarte på en enkel måte, med gode eksempler, å demonstrere hvordan bærekraft og verdiskapning går hånd i hånd. Hun engasjerte publikum, og klarte å finne en god balanse mellom underholdning og faginnhold og leverte absolutt til forventningene. Hun fikk forøvrig også veldig god tilbakemelding fra deltakerevalueringene som bekrefter dette. Vi kan absolutt anbefale Cilia som foredragsholder!

Hanne Andreassen

6. april 2018

Borregaard

6

Cilia Holmes Indahl holdt et innlegg om bærekraft i forbindelse med en intern salgskonferanse i Borregaard. Indahl er svært god til å formidle og engasjere publikum gjennom bruk av relevante eksempler og gode illustrasjoner. Vi kan absolutt anbefale Cilia som foredragsholder.

Nina Dyrøy

3. april 2018

Sbanken

6

Vi arrangerte en workshop for ledergruppen i Sbanken med fokus på viktigheten av å tenke ansvarlighet i vårt strategiarbeid. Cilia ble invitert til oss for å gi oss innsikt i hennes studie av bærekraftige forretningsmodeller og lønnsomhet, og til å utfordre oss til å bruke noe av denne lærdommen i praksis. Cilia var svært godt forberedt, både med hensyn til hvordan Sbanken fungerer og i forhold til gode eksempler på bærekraftige forretningsmodeller fra relaterte bedrifter. Hun ga innspill til gode diskusjoner på hvordan vi kan ta ansvarlighet inn i bankens strategiarbeid på en slik måte at vi også styrker bankens egenart. Jeg kan helt klart anbefale Cilia som foredragsholder. Hun stilte med godt begrunnet kunnskap som hun formidler på en klar, tydelig og engasjerende måte.

Per Ødegård

25. august 2017

Patentstyret

6

Etter å ha hørt Cilia holde et strålende foredrag om bærekraftige forretningsmodeller hos en næringsklynge, inviterte vi henne til å holde samme type foredrag på en avdelingssamling i Patentstyret. Foredraget var svært inspirerende. Det ble tilpasset Patentstyrets arbeid med immaterielle rettigheter, og hun utfordret oss på hvordan patentsystemet bidrar til bærekraftig innovasjon. Foredraget ble svært godt mottatt, vi fikk spennende diskusjoner underveis, og det er tydelig at hun har masse kunnskap på dette området. Dette var et av de bedre foredragene vi har fått presentert på lang tid.

Silje Marie Rosenlund

14. august 2017

Avfall Norge

6

Vi var så heldig å høre Cilia sitt innlegg om Bærekraftige forretningsmodeller på Avfall Norges årskonferanse med 1000 deltakere i Tromsø, juni 2016. Cilia har en egen evne til å fange publikums oppmerksomhet. Hun er god på scenen, har et smittende engasjement, er klar og tydelig i kommunikasjonen og god til å tolke målgruppen. Hun er også dyktig til å formidle sitt fagområde med eksempler, utfordringer og påstander. At hun var topp-tre av alle foredragsholderne i deltakerevalueringen bekrefter denne vurderingen. Jeg kan helt klart anbefale Cilia som foredragsholder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS