Cilia Holmes Indahl

Ekspert på bærekraftige forretningsmodeller

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cilia Holmes Indahl

Cilia samler på bedriftseksempler som viser hvordan man lykkes med bærekraft som styrker det langsiktige finansielle resultatet. Hun skreddersyr foredrag som gir innsikt i nye trender som kan komme til å utfordre akkurat din bransje, men krydrer også foredragene med eksempler på bærekraftig innovasjon som gir fremtidshåp. Cilia leder stiftelsen til investeringsselskapet EQT som investerer i disruptiv bærekraft. Hun har tidligere jobbet som bærekraftsdirektør for Aker BioMarine og startet karrieren sin i New York, hvor hun deltok i forhandlingene av FNs bærekraftsmål.  De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder for å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i strategien slik at det understøtter selskapets lønnsomhet, og ble i 2019 trukket frem som en av norges fremste kvinnelige foredragsholdere. Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker. Cilia er en populær foredragsholder, og tar ikke i mot flere bookinger for fysiske foredrag høsten 2023 og våren 2024 grunnet stor pågang og et ønske om å minske reising. Hun kan bookes for virtuelle foredrag. Ta kontakt!

Premium
Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Cilia Holmes Indahl

Bærekraft som konkurransefortrinn

Hva kjennetegner selskaper som lykkes med bærekraft og lønnsomhet, og hvordan går man frem for å oppgradere egen forretningsmodell? Foredraget skreddersys for selskapet/publikum og er mye brukt på inspirasjonskonferanser for næringslivet, innledning på bedriftsinterne event og i strategiworkshop for ledergrupper. Indahl plukker ut eksempler og trender som er relevante for publikum. Språk: norsk/engelsk

Talerlisten mener

Cilia får deg til å tenke nytt og utfordrer det etablerte. Hennes foredrag er aktuelle, lærerike og fylt med relevante eksempler. Cilia er trygg på scenen og har mange interessante og inspirerende betraktninger om fremtidens muligheter. Her er det mye å lære!

2024 © Talerlisten AS