Talerlisten
Cilia Holmes Indahl

Cilia Holmes Indahl

Fagekspert bærekraftige forretningsmodeller | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 35.000,- (eks. mva)

Veldedighet

50% rabatt

Engelsk

Nei

Beskrivelse

Cilia Indahl er bærekraftsdirektør i Aker BioMarine, nylig kåret til Norges mest innovative selskap. Hun driver også nettstedet SustainableBy.Design og er fagekspert på bærekraftige forretningsmodeller og design. De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder og konferansier for å utfordre det etablerte, og holdt blant annet foredrag på NHOs årskonferanse 2017. Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker. Hun elsker diskusjonene som oppstår etter foredrag og setter av god tid til diskusjon med deltakerne. Cilia er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Hun er overbevist om at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd, og analyserte over 400 bærekraftige forretningsmodeller som del av masteroppgaven sin for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft. Cilia startet karrieren sin som trainee ved den norske FN-delegasjonen i NY og konsulent i KPMG.

Se video av Cilia Holmes Indahl

Foredrag

Bærekraftige forretningsmodeller

Hva kjennetegner selskaper som lykkes med bærekraft og lønnsomhet, og hvordan går man frem for å oppgradere egen forretningsmodell? Foredraget kan skreddersys for selskaper og er mye brukt som innledning til strategiworkshop i ledelsen og/eller innledning til intern presentasjon av ny strategi i selskapet. Språk: norsk/engelsk

Sirkulærøkonomi og grønn vekst

Introduksjon til temaene og de ulike forretningsmodellene som inngår i den sirkulære økonomien. Vi må tenke vekst i oppadgående spiraler og ikke siloer. Foredraget ble for første gang holdt på Avfallskonferansen 2016, og senere blitt tilpasset og holdt for flere av klyngemiljøene for å identifisere partnerskapsmuligheter. Språk: norsk/engelsk

Hvordan designe for fremtiden?

Foredraget presenterer megatrender og tar et dypdykk i forretningsmodelldesign som vil hjelpe oss å nå FNs bærekraftsmål. Foredraget er holdt på nasjonale og internasjonale konferanser for unge gründere, men vil også kunne skreddersys for enkeltorganisasjoner. Språk: norsk/engelsk

Forbrukeratferd og det "gode liv" anno 2030

Foredraget gir et innblikk i de nye forbrukerne og hvordan man designer med mennesket i sentrum (human-centric design), men også hvordan man kan designe nye vaner som er bra for menneskene, samfunnet og planeten. Språk: norsk/engelsk

Et hav av muligheter

Foredraget tar utgangspunkt i de mange mulighetene som finnes i havrommet, og ser nærmere på hvordan Aker BioMarine har Integrert globale utfordringer i sin forretningsmodell. Foredraget ble opprinnelig holdt på NHOs årskonferanse. Språk: norsk/engelsk Foredraget vil kunne gjøres som del av Indahl stilling hos Aker BioMarine. Da gjelder andre betingelser for honorar.

Talerlisten mener

Cilia får deg til å tenke nytt og utfordrer det etablerte. Hennes foredrag er aktuelle, lærerike og fylt med relevante eksempler. Cilia er trygg på scenen og har mange interessante og inspirerende betraktninger om fremtidens muligheter. Her er det mye å lære!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Cilia Holmes Indahl har 2 vurderinger

Per Ødegård

25. august 2017

Patentstyret

6

Etter å ha hørt Cilia holde et strålende foredrag om bærekraftige forretningsmodeller hos en næringsklynge, inviterte vi henne til å holde samme type foredrag på en avdelingssamling i Patentstyret. Foredraget var svært inspirerende. Det ble tilpasset Patentstyrets arbeid med immaterielle rettigheter, og hun utfordret oss på hvordan patentsystemet bidrar til bærekraftig innovasjon. Foredraget ble svært godt mottatt, vi fikk spennende diskusjoner underveis, og det er tydelig at hun har masse kunnskap på dette området. Dette var et av de bedre foredragene vi har fått presentert på lang tid.

Silje Marie Rosenlund

14. august 2017

Avfall Norge

6

Vi var så heldig å høre Cilia sitt innlegg om Bærekraftige forretningsmodeller på Avfall Norges årskonferanse med 1000 deltakere i Tromsø, juni 2016. Cilia har en egen evne til å fange publikums oppmerksomhet. Hun er god på scenen, har et smittende engasjement, er klar og tydelig i kommunikasjonen og god til å tolke målgruppen. Hun er også dyktig til å formidle sitt fagområde med eksempler, utfordringer og påstander. At hun var topp-tre av alle foredragsholderne i deltakerevalueringen bekrefter denne vurderingen. Jeg kan helt klart anbefale Cilia som foredragsholder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS