Einar Røhnebæk

Forlegger, gründer og app-utvikler

Fra kr 6.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Einar Røhnebæk

Einar Røhnebæk (47) er delvis universitetsutdannet med fagene historie og sosiologi. Han har jobbet om journalist, forlegger og TV-produsent og står bak quiz-appen Kardinal. Einar holder underholdende foredrag, kreative workshops, kan lede og moderere møter og seminarer på en uformell måte. Han var initiativtaker og eksekutiv produsent for «Norske Byggeklosser», og blir innimellom gjenkjent som «Tormod» fra NRK-suksessen «Parterapi». Som forlegger har Einar gitt ut den ultimate boka om verdens beste ingrediens («Alt blir bedre med bacon», Christopher Sjuve), en fantastisk bok om verdens beste band («Beatles og jeg», Yan Friis) og Eli Hagens selvbiografi «Elskerinne, sekretær og hustru» (årets mest solgte bok i 2006). Einar har også skrevet to bøker selv («Slik er menn» (sammen med Tor Milde) og «Junior-quiz», begge på Kagge Forlag).

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Einar Røhnebæk

Brennevin for nybegynnere

Verden - slik vi kjenner den - er bygget på brennevin. Kriger, revolusjoner og erobringer er tuftet på brennevin. På en snau time gjennomgås brennevinets historie. Vi møter personer som med hevet glass har forandret verdenshistorien, og vi får en forståelse av hvorfor en gift som årlig tar livet av tre millioner mennesker fortsatt er lovlig. For å si det i Homer Simpson-stil: «To alcohol! The cause and solution to, all of life's problems!»

App-bygging for dummies - fra idé til ferdig ferdig app!

"Alle" har lyst til å bygge en app. Einar Røhnebæk har gjort det. For tre år siden fikk han ideen til kunnskapskonkurransen www.kardinal.app Nå er appen ferdig, og han summerer i løpet av en time hvilke erfaringer han har gjort seg. Det har vært oppturer, nedturer, søvnløse netter og små og store seire. Hvis dere har planer om å lage en app, vil denne timen enten gi dere bekreftelse på at dere kan klare det, eller få dere til å skrinlegge hele greia. Nyttig vil det uansett være.

Kurs med Einar Røhnebæk

Workshops om kreativitet

2024 © Talerlisten AS