Elisabeth Nissen Eide

Leder for bærekraft og compliance i Atea

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elisabeth Nissen Eide

Elisabeth Nissen Eide er leder for bærekraft og compliance i Atea, Norges største IT selskap, og brenner for hvordan teknologi kan bidra til et mer bærekraftig samfunn. Hun har ansvar for å implementere bærekraft i selskapets strategi, i produkter og tjenester og i selskapets drift, sammen med et godt team av kollegaer. Etter et foredrag sitter tilhøreren igjen med mer kunnskap om hva bærekraft er, hvordan det er viktig at næringslivet har fokus på de ulike elementene innen bærekraft, hvordan en strategi kan implementeres, og hvordan teknologi kan bidra til løsningene vi trenger fremover. Viktigst av alt deler hun et smittende engasjement, samt inspirasjon og motivasjon til å ta dette videre inn i egen hverdag og arbeidsplass. Elisabeth var en av E24s ledertalenter i 2020, er styreleder i SIKT Alumni-nettverket for unge ledere og talenter. Hun er jurist, og har tidligere jobbet i Advokatfirmaet Haavind, Innovasjon Norge og Leger Uten Grenser.

Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Elisabeth Nissen Eide

Bærekraftstrategi

Enhver virksomhet må inkorporere bærekraft i sin strategi og sette konkrete mål mot 2030, året FNs bærekraftsmål skal nås. De virksomhetene som lykkes med bærekraft har et stort konkurransefortrinn fremover. Hva er egentlig bærekraft og hvordan ta dette inn i produkter og tjenester for å sikre positiv effekt? Hva er viktig å tenke på når dere skal utvikle deres bærekraftstrategi? Elisabeth gir konkrete råd til strategiutvikling, organisering, mål dere må sette, og hvordan skape engasjement.

Bærekraft og teknologi

Teknologi vil bidra til å FNs bærekraftsmål. Blockchain, IoT, sensorikk, kunstig intelligens, dataanalyse og mye annet spennende som skjer innenfor teknologi kan blant annet redusere utslipp, bedre luft- og vannkvalitet, løfte velferd, endre industriene våre, sikre våre verdikjeder, bidra til en sirkulærøkonomi, og sikre at mål som offentlige og private virksomheter setter seg følges opp. Elisabeth deler inspirerende caser, mulighetsrommet som finnes, og hva alle bør tenke på i sin virksomhet.

Bærekraft i innkjøp

Innkjøpsmakten til det offentlige og private er enorm, og et av de viktigste verktøyene vi har for en bærekraftig omstilling. Når innkjøp stiller krav innen klima og miljø og sosiale forhold beveger leverandørmarkedet seg i positiv retning. Elisabeth har de siste årene jobbet med å gi gode råd til innkjøpsavdelinger i det offentlige og private, og sett caser fra de som gjør dette bra rundt i Norges land. Elisabeth vil inspirere til å ta bærekraft tydeligere inn i deres innkjøpspraksis.

2023 © Talerlisten AS