Elisabeth Rage Taranger

Vekstkurator og Merkevarebygger

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elisabeth Rage Taranger

Elisabeth er en selskapsbygger og vekstkurator med mer enn 20 års erfaring med utvikling av merkevarer og kommersielle vekststrategier for store norske og internasjonale selskaper. Hun har bred erfaring med strategiske transformasjonsprosesser – bygget på innsikt om trendutvikling og fremtidsscenarier, dyptgående forståelse av dagens kundebehov, og forståelse av egen konkurransekraft. Elisabeth snakker enkelt og forståelig om hva som får selskaper til å vokse, hva strategi egentlig er, hvilke trender som påvirker oss i dag, hvordan få en organisasjon til å gå i takt mot et felles mål og hvordan selskaper skal sikre suksess fra strategi til faktisk gjennomføring. Elisabeth blander faglig tyngde med erfaringer og konkrete, gode eksempler fra norske og utenlandske selskaper. Hun formidler på en forståelig og engasjerende måte og bringer mer næring inn til så vel enkeltpersoner som til organisasjoner. Elisabeth har bygget opp, og er daglig leder i Marketing Clinic, Gasellebedrift.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Elisabeth Rage Taranger

Hvordan effekter fremover skapes med vekststrategi som motor

Flere bransjer sliter med stagnerende eller også negativ utviklingsvekst. Et marked i endring krever mer av markedsføring enn noen gang, samtidig er det noen enkle steg som skal tas for å komme på offensiven og være klar for å oppnå effekter og resultater gjennom å treffe på behov. Reell effekt oppnås når marketing mixen får boltre seg med produkter og tjenester bygget på en inspirerende fremtidig retning som skal nås gjennom en vekstmotor bygget på innsikt og muligheter.

Fra trendrapport til vekstmaskin for din merkevare

Hvordan kan innsikt om trender konverteres til vekst? Det er ikke vanskelig å finne frem til trender, men det vanskelige er ofte å forstå hvordan trender henger sammen, hvilke scenarier som kan utspille seg og hvordan de kan skape muligheter for vekst for dere. Foredraget hjelper dere til å forstå mulighetene som ligger i prioritere og agere på clustre av trender, hvordan dere kommer fra trend til ie. produkt eller kommunikasjonsutvikling -og har mange inspirerende og konkrete eksempler.

Skreddersøm til deres behov

Med utgangpunkt i Elisabeths kompetanseområder og erfaringer kan foredrag skreddersys til det som passer dere.

2024 © Talerlisten AS