Erik Hanøy

Motivasjon, arbeidsglede og endring

Send forespørsel

Om Erik Hanøy

Som foredragsholder er Erik Hanøy en ener; engasjerende, inspirerende, og utfordrende. Han tar publikum med på en reise gjennom konkrete handlinger som kan forbedre deres arbeidsdag. Med etterspørsel fra noen av landets mest anerkjente organisasjoner, inkludert Equinor, Helse Bergen, Sparebanken Vest, NAV og flere fagforeninger, har Erik demonstrert sin evne til å levere resultater uansett publikumstype.

Med 25 års erfaring fra media, inkludert programlederstillingene for Radio 1 og NRK Hordaland, fotballkommentator for Eurosport Norge samt som skribent for Bergens Tidende, har Erik en svært god forståelse av kommunikasjon og hvordan man engasjerer et publikum.

I Bergen er Erik Hanøy en kjent personlighet, berømt for sitt smittende engasjement og sin munnrappe stil, som han også tar med seg til scenen i sine foredrag. Enten det er som foredragsholder eller konferansier, leverer Erik opplevelser som inspirerer, motiverer, og underholder.

Ta kontakt for å få et skreddersydd tilbud til ditt arrangement. Prisen vil variere basert på lengden på foredraget, antall publikummere, og reiseavstand.

Konferansier
Inspirator
Humor
Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Erik Hanøy

Skap deg en bedre arbeidsdag

Hvorfor skal du gidde å yte ditt beste? Hvordan takler du endringer? Hva kan DU gjøre for at du skal få en bedre arbeidsdag. Hanøy mener at du selv har ansvar for din egen motivasjon, og liker derfor å se på hver arbeidsdag som en treningsøkt. Blir du flinkere, blir det morsommere å gå på jobb. I dette engasjerende foredraget deler Hanøy erfaringer fra sine 25 år i media. Eksemplene er relevant for alle, uansett bransje, og sjansene er også gode for at du får deg en god latter.

Talerlisten mener

Et foredrag med Erik Hanøy er en festforestilling med faglig innhold du kan ta med hjem. Gjennom egenerfarte oppturer og nedturer, fortalt med humor og selvironi, formidler han konkrete og gode tips til hvordan du selv kan skape deg en bedre arbeidsdag. Rådene er enkle, men likevel veldig treffende - så publikum sitter igjen med noe de kan bruke, enten de jobber i privat eller offentlig sektor. Erik er energisk, morsom og tydelig.

2024 © Talerlisten AS