Erik Hanøy

Endring, arbeidsglede, motivasjon

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erik Hanøy

Som foredragsholder er Erik Hanøy engasjerende og inspirerende å høre på, og han utfordrer gjerne salen på konkrete handlinger de kan og bør gjøre for å skape seg en bedre arbeidsdag. De siste 4 årene har han vært en etterspurt foredragsholder og konferansier med oppdrag over hele Norge. Blant oppdragsgiverne er Equinor, Helse Bergen, Sparebanken Vest, NAV og en rekke fagforeninger. Erik har lang erfaring fra scener over hele Norge, og holder morsomme og engasjerende foredrag som gir inspirasjon og motiverer til økt arbeidsglede. Hanøy er også mye brukt som konferansier og speaker på konferanser og idrettsarrangementer.

Erik har 25 års erfaring fra media som programleder for Radio 1 og NRK Hordaland. Han var også fast skribent for Bergens Tidende i 2015-16, der han moret leserne med sine skråblikk på livet. Nå kommenterer han fotball for Eurosport Norge. I Bergen er Erik Hanøy kjent for sitt smittende engasjement og sin munnrappe stil, som han også byr på i sine foredrag. Ta kontakt for et godt tilbud til ditt arrangement. Prisen varierer etter lengde, antall i publikum og reisevei.

Konferansier
Inspirator
Humor
Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Erik Hanøy

Skap deg en bedre arbeidsdag

Hvorfor skal du gidde å yte ditt beste? Hvordan takler du endringer? Hva kan DU gjøre for at du skal få en bedre arbeidsdag. Hanøy mener at du selv har ansvar for din egen motivasjon, og liker derfor å se på hver arbeidsdag som en treningsøkt. Blir du flinkere, blir det morsommere å gå på jobb. I dette engasjerende foredraget deler Hanøy erfaringer fra sine 25 år i media. Eksemplene er relevant for alle, uansett bransje, og sjansene er også gode for at du får deg en god latter.

Inn på NAV og ut igjen - et foredrag om å ta ansvar for sin egen karriere

Etter mange års aktivt yrkesliv som skribent og programleder i ulike medier i Vestland, befant Erik Hanøy seg plutselig på venterommet på det lokale NAV-kontoret. Hvordan kom han hit, og hvordan kom han videre og bygget seg en inntekt som foredragsholder? I dette foredraget deler han sine beste råd om hva du kan gjøre for å beholde jobben din, og hvordan du bør tenke og jobbe hvis ditt mål er å komme tilbake til arbeidslivet.

Talerlisten mener

Et foredrag med Erik Hanøy er en festforestilling med faglig innhold du kan ta med hjem. Gjennom egenerfarte oppturer og nedturer, fortalt med humor og selvironi, formidler han konkrete og gode tips til hvordan du selv kan skape deg en bedre arbeidsdag. Rådene er enkle, men likevel veldig treffende - så publikum sitter igjen med noe de kan bruke, enten de jobber i privat eller offentlig sektor. Erik er energisk, morsom og tydelig.

2024 © Talerlisten AS