Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Erik Hanøy

Snakker om endring, arbeidsglede, motivasjon

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erik Hanøy

Erik Hanøy er en morsom og engasjerende foredragsholder med lang erfaring fra scener over hele Norge. Erik Hanøy har 25 års erfaring fra media som programleder for Radio 1 og NRK Hordaland. Han var fast skribent for Bergens Tidende i 2015-16, der han moret leserne med sine skråblikk på livet. Hanøy kommenterer nå fotball for Eurosport Norge. De siste 4 årene har han vært en etterspurt foredragsholder og konferansier med oppdrag over hele Norge. Blant oppdragsgiverne er Equinor, Helse Bergen, Sparebanken Vest, NAV og en rekke fagforeninger. Som foredragsholder er Erik engasjerende og inspirerende å høre på, og han utfordrer gjerne salen på konkrete handlinger de kan og bør gjøre for å skape seg en bedre arbeidsdag. Hanøy er også mye brukt som konferansier og speaker på konferanser og idrettsarrangementer. I Bergen er han kjent for sitt smittende engasjement og sin munnrappe stil. En konferansier-jobb med Erik koster 10 000,- mens et foredrag på ca. 60-75 minutter koster 25 000,-.

Foredrag med Erik Hanøy

Skap deg en bedre arbeidsdag

Hvorfor skal du gidde å yte ditt beste? Hvordan takler du endringer? Hva kan DU gjøre for at du skal få en bedre arbeidsdag. Hanøy mener at du selv har ansvar for din egen motivasjon, og liker derfor å se på hver arbeidsdag som en treningsøkt. Blir du flinkere, blir det gøyere å gå på jobb. I dette engasjerende foredraget deler Hanøy erfaringer fra sine 25 år i media. Eksemplene er relevant for alle, uansett bransje, og sjansene er også gode for at du får deg en god latter.

Inn på NAV og ut igjen - et foredrag om å ta ansvar for sin egen karriere

Etter mange års aktivt yrkesliv som skribent og programleder i ulike medier i Vestland, befant Erik Hanøy seg plutselig på venterommet på det lokale NAV-kontoret. Hvordan kom han hit, og hvordan kom han videre og bygget seg en inntekt som foredragsholder? I dette foredraget deler han sine beste råd om hva du kan gjøre for å beholde jobben din, og hvordan du bør tenke og jobbe hvis ditt mål er å komme tilbake til arbeidslivet.

Talerlisten mener

Et foredrag med Erik Hanøy er en festforestilling med faglig innhold du kan ta med hjem. Gjennom egenerfarte oppturer og nedturer, fortalt med humor og selvironi, formidler han konkrete og gode tips til hvordan du selv kan skape deg en bedre arbeidsdag. Rådene er enkle, men likevel veldig treffende - så publikum sitter igjen med noe de kan bruke, enten de jobber i privat eller offentlig sektor. Erik er energisk, morsom og tydelig.

Erik Hanøy har 40 vurderinger

Stine Hillesøy

26. november 2019

Plan og bygningsetaten, Bergen kommune

4.5

Plan og bygningsetaten fikk et godt inspirasjonsforedrag fra Erik Hanøy som fortalte hvordan vi kan skape oss en bedre arbeidsdag. Han ga oss ikke alle svarene, men noe gode råd på veien om å gjøre litt mer enn godt nok, at vi må bruke vårt handlingsrom til å ta initiativ og at vi faktisk er ansvarlig for å motivere oss selv. Mange gode poeng å ta med seg videre inn i arbeidsdagen vår.

Christine Skaar-Ottesen

21. januar 2019

Apply Sørco

5

Med en profesjonell og engasjert tilnærming, var det en perfekt start på teambuildingen med foredrag av Erik Hanøy. Det var et inspirerende foredrag og Hanøy arbeidet knallhardt for at vi skulle få en morsomt og innholdsrikt ettermiddag. Mange gode og morsomme poeng til ettertanke. Anbefales!

Tone Tysseland Holmefjord

18. september 2018

Statens Vegvesen prosjektavdeling

5

Full energi frå start til slutt. Flink og behagleg foredragshaldar som traff med sine poeng om å ta grep om eigen arbeidskvardag. Underhaldande, men også med tanker til ettertanke.
Kan anbefalast:)

Maren Bjørnstad

27. august 2018

Vestbo

6

Energi, underholdning, humor og et treffende budskap! Erik Hanøy sitt foredrag treffer spikeren på hodet – mange ganger. Hanøy holdt foredraget på Vestbo sitt kick off, og med enkelt budskap, en god dose humor og eksempler fra eget liv, ble alle inspirert til å yte ekstra og ta ansvar for egen arbeidsdag. Gir mine beste anbefalinger.

Steinar Halvorsen

6. mars 2018

A2G Gruppen AS

5

Erik Hanøy presenterer gode poenger på en lettfattelig og morsom måte. Budskapet hans om at du selv er ansvarlig for å skape deg en god arbeidshverdag treffer godt uavhengig av bransje og stilling. Vi lo slik at tårene trillet, samtidig som vi reflekterte over poengene hans og fikk noen gode samtaler med kolleger under middagen etter foredraget. Foredraget til Erik Hanøy anbefales!

Laila Bjørvik

3. november 2017

Negotia avdeling Hardanger

6

Erik Hanøy var i storform og beviste budskapet sitt på ein fremragende måte ved å stille godt forberedt og gjera sitt beste på alle måter. Han vart ein snakkis utover kvelden og ofte sitert i etterkant, så dette er tydelegvis noko våre medlemmer tar med seg i ettertid.
Energibombe og masse god humor, så me koste oss med foredraget. Anbefales!

Morten Hauken

30. oktober 2017

Landås Menighets Eldresenter

6

Vi hadde Erik Hanøy til et inspirasjonsforedrag på vår 40-års jubileumsfest. Erik Hanøy er jo kjent av de fleste som radio-og fotball reporter. Men han var i tillegg veldig dyktig til å sette finger på sentrale temaer for de ansatte, krydret med spennende og artige eksempler fra eget liv. Han er samtidig utrolig engasjert og holdt forsamlingen i ånde i godt og vel tre kvarter. Gir mine beste anbefalinger.

Therese Kvalvåg

23. juni 2017

Econa Bergen

5

Erik var som en energidrikk i hverdagen. Han var godt forberedt og hold et engasjerende og humoristisk foredrag for oss i Econa Bergen under årsmøtet vårt. Jeg tror de fleste som var til stedet ble motivert for at man må gi litt av seg selv og være en aktiv bidragsyter for å skape seg en god arbeidshverdag.

Monica Sandvik

22. juni 2017

Clarion Hotel Admiral

Me har svært fornøyd med Erik sitt innlegg på vårt kundearrangement i mars 2017. Han slår an blant våre bergenske kundar som jo kjenner godt til hans bakgrunn. Akkurat passe morsom og akkurat passe alvor og det var tydeleg at han tok forberedelsane på alvor. Booker og anbefalar han gjerne igjen!

Trond Valdersnes

13. juni 2017

Tryg Forsikring

6

Energisk, underholdende med fengende humor godt relatert til budskapet. Formålet med foredraget var å støtte opp under arbeidsglede i en hverdag som endrer seg i høyt tempo. Med humor og bergenske kraftuttrykk formidler Hanøy at hver enkelt selv er ansvarlig for egen arbeidsglede, at endringer er personlig utviklende, og at det aldri skader å yte sitt beste. Hanøy hadde gjennomgående god kontakt med sitt publikum og fikk god respons fra et publikum på 100. Kan absolutt anbefales.

Petter Brudvik

7. juni 2017

Posten Norge AS

5

Skap deg en bedre arbeidsdag var en forfriskning på vårt storledermøte. Hanøy byr på seg selv. Han gir alt mens han er på scenen – og det virker oppkvikkende på tilhørerne. Klart og tydelig budskap som alle får med seg; «Gjør hele tiden ditt beste – du får igjen for det». Hanøy var godt forberedt – med morsomme og selvopplevde historier.

Alette Hjelmeland

25. mai 2017

Fleischer's Hotel

6

Godt nok er ikke godt nok, sier Erik Hanøy, som ser hver dag som en treningsøkt. Budskapet er like enkelt som det er suverent og Erik demonstrerer at det virker! Utrolig inspirerende selv for en treningsanarkist som meg. Mye humor, energi og lærdom holder trykket oppe. Budskapet passer for alle uavhengig av alder, yrke og skostørrelse. Anbefales!

Torgils Lutro

16. mai 2017

NAV Kontaktsenter Hordaland

5

Erik Hanøy var en engasjert og tydelig foredragsholder som setter ord på de hverdagslige dilemma. Tydelig på at hver enkelt kan velge å skape sin egen motivasjon i hverdagen. Han gav gode eksempler på situasjoner der en kan ta riktig valg for å komme best ut av det som arbeidstager og menneske. Inspirerende, med mye humor for å få frem gode poeng Anbefales. Foredrag: Skap deg en bedre arbeidsdag.

Alexandra Larsen

5. mai 2017

EVRY

5

Erik Hanøy ble engasjert for å holde foredraget sitt ‘Skap deg en bedre arbeidsdag’ på en avdelingssamling for EVRY, Payment & Cash Management. Formålet med samlingen var teambuilding etter en omorganisering og Erik sitt oppdrag var å sørge for motivasjon, noe som han klarte med glans. Erik stilte godt forberedt, og relaterte poengene sine til vår organisasjon og vårt behov. Foredraget er basert på egne erfaringer og presentert på en tydelig og meget underholdende måte på kav bergensk. Foredraget berører flere tema innen arbeidslivet, og traff alle på en eller annen måte. Desidert dagens høydepunkt, og en snakkis i etterkant.

Gunnar Andreas Aarvold

27. april 2017

MainTech AS

5

En energibunt av en foredragsholder som tar opp meget relevante tema for oss i industri Norge. De ansatte må selv utnytte handlingsrommet for å utvikle egen CV. Da skaper man seg selv en bedre arbeidsdag! Godt levert forran 200 Drift & Vedlikeholds ledere på @MainTech konferansen

Line Nesse

14. februar 2017

Os kommune / Varafjell

5

Noken ganger trenger vi å bli påminna kva rolle ein sjølv har for å få til eit godt arbeidsmiljø. Det fekk vi av Erik Hanøy. Han var inne på ein planleggingsdag og holdt eit motiverande, inspirerande og underholdande foredrag for oss. Han fekk fram korleis vi ved godt samarbeid, positiv innstilling og mot til å gå ut av komfortsonen vår kan skapa oss ein betre arbeidsdag. Med flott humor og gode historier koste vi oss under heile foredraget. Takk skal du ha, Erik:-) Dette kan virkelig anbefales.

Frenk Greve

9. februar 2017

Ambulansetjenesten Helse Bergen v/Fagforbundet

5

Et godt, inspirerende og motiverende foredrag av Erik Hanøy.
Dette er noe alle kan ha nytte av. Hanøy ga alt fra første setning, og hver eneste tilskuer i salen ble oppslukt av Hanøys engasjement, humor og gode poenger. I salen var alt fra lærlinger til klinikkledelse, men Hanøy traff likevel alle med sitt foredrag, da man får følelsen av at han snakker direkte til hver enkelt.
Så dette kan absolutt anbefales!

Vidar Gjesdal

31. januar 2017

FyllingenBergen

5

Inspirerende, motiverende og ikke minst et underholdende foredrag som Erik Hanøy kjørte for oss i FyllingenBergen. Både spillere, støtteapparat og samarbeidspartnere var meget godt fornøyd med seansen. Erik setter fokus på flere interessante utfordringer som kan oppstå i jobbhverdagen. Det at du hele tiden selv er ansvarlig for din egen hverdag og bevisstgjøring rundt det er veldig relevant også for oss som skal prestere i et lagsspill. Anbefales på det sterkeste!

Marit Brox

25. januar 2017

Tertnes Håndball Elite

5

Vi ønsket å ha en inspirasjonskveld for våre håndballspillere og det fikk vi med Erik Hanøys foredrag som utgangspunkt. Spillerne er unge og de aller fleste i utdanningsfasen, desto mer nyttig var det å bli bevisstgjort på endringsprosessene som de vil komme til å møte i et stadig mer utfordrende arbeidsmarked, og at de selv er ansvarlig for sin egen motivasjon for arbeidshverdagen. Dette er også overført til deres nå-situasjon som håndballspillere, og spillernes tilbakemeldinger på foredraget var at dette var morsomt, lærerikt og inspirerende.

Per Anders Brattgjerd

25. januar 2017

Sea-Cargo Agencies AS Trondheim

5

Inspirerende, motiverende! Holdt oss i ånde i foredraget «Skap deg en bedre hverdag» i én og en halv time, og tiden gikk alt for fort. Hanøy fikk fram viktigheten av blant annet verdier og lagspill, og knyttet det godt opp mot eget ansvar for selvmotivering. Alt på en meget underholdende måte. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS