Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Erik Holm

Head of Growth og partner i Spond

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erik Holm

Erik Holm er i dag Head of Growth og partner i appen og tjenesten Spond, der han jobber med digital markedsføring, sosiale medier og growth hacking. Han jobbet tidligere som kreativ og strategisk manager i RED Gruppen og Head of Social media i RED Performance, der han hovedsakelig jobbet med Norges største varemerker. Men det norske folket husker han kanskje best fra 2017, da han arrangerte «Norges lengste vannsklie» med over 100 000 påmeldte. Erik har siden 2013 vunnet og vært på shortlist på flere store kåringer som f.eks. Spinn, Social Media Days og Cannes Lions. Han er en energisk foredragsholder som liker å sette ting på spissen. Han sier alltid hva han mener, uten noe filter, og skreddersyr alle foredrag for å få innholdet relevant for publikum. Det er viktig å notere raskt, for Erik har mye å lære bort, og sprer masse glede og entusiasme!

Foredrag med Erik Holm

Slik lykkes du på Instagram

Markedsføring på Instagram er effektivt, smart og ekstremt kostnadsbesparende. Likevel er det enkelt å gjøre feil, og det er det veldig mange som gjør. Er målet deres å selge mer på Instagram? Kanskje få 100 000 følgere? Er det engang viktig med mange følgere og likes? Hvordan kan man nå ut til 500 000 personer hver dag? I dette foredraget får du vite alt du trenger og litt til.

Growth hacks

Som 16 år gammel solgte jeg min første internettside for en veldig stor sum og har siden den gang jobbet med sosiale medier og diverse prosjekter i over 10 år. Det som jeg alltid har hatt hovedfokus og interesse av er å engasjere, vekst og salg. Jeg forteller hvordan dere som bedrift kan markedsføre dere selv på nett litt smartere, bedre og litt mer effektivt enn tidligere med smarte idéer og ny teknologi.

Millennials og Generation Z

Hvem er de? Hva motiveres de av? Og ikke minst: Hvordan kan du best engasjere denne målgruppen? Dette foredraget gir en humoristisk men konkret veiledning i hvordan dere når ut til denne målgruppen best mulig.

Utfordre meg!

Jeg holder workshops på hele dager og kan også sette sammen skreddersydde foredrag / kurs innen mange forskjellige tema innen sosiale medier, growth hacking og digital markedsføring.

Erik Holm har 10 vurderinger

Gisle Hauge

9. oktober 2017

ice.net

6

Erik er en av Norges beste kjennere av sosiale medier. Han vet hva som skal til for å gjøre suksess på alle mediene. I tillegg er han en solid formidler av kunnskap, og er en svært hyggelig kar. Jeg anbefaler Erik på det varmeste!

Bjørn-Tore Hansen

14. september 2017

NSB

6

Jeg fikk med meg Erik Holms foredrag om hvordan lykkes på Instagram og Snapchat under Oslo Business Forum’s «Digital Summit». Første gang med webinar for min del, og det fungerte utmerket. Erik Holm er konkret og direkte, han har mange gode tips og historier og han snakker et språk man forstår. Dagens høydepunkt for min del.

Aron Berhe

14. september 2017

Inbound Group AS

6

Hadde anledning til å få med meg Eriks foredrag under Oslo Business Forum. Uten tvil et av de foredragene som gav størst verdi. Der delte han ca 80 tips til hvordan man kan lykkes med Snapchat og Instagram. Det er veldig få som har så bred erfaring med SoMe, og vi satt igjen med en dypere forståelse av hvilken retning sosiale medier beveger seg i, og hvor man burde legge fokuset. Dette er en enkel anbefaling!

Kristine Hoff

13. september 2017

MIRIS Eiendom AS

Veldig dyktig og inspirerende foredragsholder, som er kreativ og dyktig i sitt fagfelt. Kommuniserer råd og tips på en forståelig måte. Anbefales!

Mathias Kallum Ferre

12. september 2017

Semway

6

Jeg har sett og hørt på Erik Holm ved flere anledninger. En svært dyktig og inspirerende foredragsholder. Flink til å kommunisere, og utrolig dyktig i sitt fagfelt.

Monica Arthurson

12. september 2017

Arthurson Consulting

6

Herlige og ekte, kort og konsist med gode eksempler. Anbefales!

Raymond L Jakobsen

7. september 2017

Visit Bodø

6

Erik holdt et foredrag om instagram for kursrekken #smartpånett i Bodø. Inspirerende, kreativt og mange spennende caser! Anbefales!

Lotta Lindholm

5. september 2017

Allmänna Idrottsklubben

Erik har med sina föredrag och som konsulent hjälpt oss utveckla AIK’s Facebook sida att idag vara en av de största i Norden i bland idrottsföreningar. Tack vare Erik får vi idag vara med att testa nya utvecklingar på Facebook innan lansering.
Han ligger alltid i framkant, är innovativ, en visionär med en mycket god förmåga att förmedla sina tankar och idéer på ett enkelt och positivt sätt.

Arvid Cedergren

4. september 2017

Amidays

6

Erik är en av få så kallade sociala medier-experter som faktiskt kan kallas det med rätta. Få människor har en sådan insikt och kunskap om dynamiken på sociala medier och hur man bäst använder sig av dessa kanaler för att engagera och nå ut till olika målgrupper. Eriks föreläsningar ger mängder av inspiration och värdefull kunskap som direkt kan omvandlas till konkreta handlingar, både vad gäller ren marknadsföring men också hur företag generellt kan och bör kommunicera med omvärlden på digitala kanaler. Jag ger Erik mina varmaste rekommendationer.

Geir Brå Ellefsen

4. september 2017

Cloud Media

6

Erik holdt et inspirerende foredrag på frokostseminar hos Cloud Media. Han er veldig kreativ, har mange gode historier og kommuniserer tips på en forståelig måte. Ønsker du noen som tenker utenfor boksen? Da er Erik et godt valg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS