Erlend Førsund

Erlend Førsund

Innholdsrådgiver

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Erlend Førsund

Erlend Førsund er innholdsrådgiver i MarkedsPartner, og har vært sentral i å fremme inbound marketing som fagdisiplin i Norge. Som markedssjef i byrået fra 2015-2020 bidro han til å 14-doble trafikken og posisjonere byrået som en tankeleder i sin nisje. Erlend har nesten 20 års erfaring fra B2B-markedsføring og er lidenskapelig opptatt av alt som skjer i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og teknologi.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Erlend Førsund

Tankelederskap - hvordan bli en anerkjent ekspert i din bransje?

En tankeleder (en. thought leader) er anerkjent som en autoritet på et spesialisert område og er ettertraktet for sin ekspertise. Min tese er at alle kan bli en tankeleder, og i dette foredraget deler jeg metodene og verktøyene du trenger for å bygge en tankelederposisjon som enkeltperson eller som selskap.

Blogg som om du mener business!

Mange bedriftsblogger feiler på grunn av dårlig strategi og mangelfull gjennomføring. I dette foredraget gir Erlend deg et strategisk rammeverk for en bedriftsblogg som genererer resultater i form av leads og salg.

En introduksjon til inbound marketing

Inbound marketing er en markedsføringsmetode på full fart inn i næringslivet. I dette foredraget gir Erlend deg en introduksjon til hva inbound marketing er og hvordan din virksomhet kan komme i gang.

2024 © Talerlisten AS