Talerlisten
Erlend Førsund

Erlend Førsund

CMO, blogger og rådgiver i inbound marketing | Østfold

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 30.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Erlend Førsund er markedssjef og rådgiver i MarkedsPartner, og har vært sentral i å fremme inbound marketing som fagdisiplin i Norge. Erlend er forfatter av e-boken «Hvordan lykkes med content marketing» (2012) og er også en aktiv blogger. I 2009 startet han fagbloggen Markedsheltene.no, og han er i dag også redaktør for Inboundbloggen.no.

Foredrag

En introduksjon til inbound marketing

Inbound marketing er en markedsføringsmetode på full fart inn i næringslivet. I dette foredraget gir Erlend deg en introduksjon til hva inbound marketing er og hvordan din virksomhet kan komme i gang.

Blogg som om du mener business!

Mange bedriftsblogger feiler på grunn av dårlig strategi og mangelfull gjennomføring. I dette foredraget gir Erlend deg et strategisk rammeverk for en bedriftsblogg som genererer resultater i form av leads og salg.

Content Marketing ROI

Hvordan kan markedsavdelingen bevise hvilken verdi content marketing-satsningen bidrar med på topplinjen?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Erlend Førsund har 1 vurdering

Jan Kåre Baumann

28. februar 2017

Høyskolen Kristiania

6

Erlend Førsund er en inspirerende og faglig dyktig foredragsholder. Han har en god innsikt og en solid kompetanse innen digital markedsføring, innholgsmarkedsføring og inbound markedsføring. Hans praktiske erfaring og evne til å tilpasse foredrag gjør at en får et godt utbytte av hans foredrag. Han foredragsstil er rolig , strukturert og behagelig. Han er gjesteforeleser om inbound marketing på kurset salgsintroduksjon på bachelorstudiet innen markedsføring og salgledelse ved Høyskolen Kristiania. Han anbefales på det sterkeste som foredragsholder.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS