Erlend Førsund

Erlend Førsund

Innholdsrådgiver

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erlend Førsund

Erlend Førsund er innholdsrådgiver i MarkedsPartner, og har vært sentral i å fremme inbound marketing som fagdisiplin i Norge. Som markedssjef i byrået fra 2015-2020 bidro han til å 14-doble trafikken og posisjonere byrået som en tankeleder i sin nisje. Erlend har nesten 20 års erfaring fra B2B-markedsføring og er lidenskapelig opptatt av alt som skjer i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og teknologi.

Foredrag med Erlend Førsund

Tankelederskap - hvordan bli en anerkjent ekspert i din bransje?

En tankeleder (en. thought leader) er anerkjent som en autoritet på et spesialisert område og er ettertraktet for sin ekspertise. Min tese er at alle kan bli en tankeleder, og i dette foredraget deler jeg metodene og verktøyene du trenger for å bygge en tankelederposisjon som enkeltperson eller som selskap.

Blogg som om du mener business!

Mange bedriftsblogger feiler på grunn av dårlig strategi og mangelfull gjennomføring. I dette foredraget gir Erlend deg et strategisk rammeverk for en bedriftsblogg som genererer resultater i form av leads og salg.

En introduksjon til inbound marketing

Inbound marketing er en markedsføringsmetode på full fart inn i næringslivet. I dette foredraget gir Erlend deg en introduksjon til hva inbound marketing er og hvordan din virksomhet kan komme i gang.

Erlend Førsund har 3 vurderinger

Arild Reierskog

7. februar 2019

Arild Reierskog Consulting / Nettverksleder i Virke

6

Som innleid nettverksleder i et SMB nettverk for ledere i Hovedorganisasjonen Virke, engasjerte jeg Erlend Førsund som innleder og driver av workshop i temaet «Blogg som om du mener business!» i januar 2019. Erlend evnet å legge opp prosessen profesjonelt og engasjerende, på en slik måte at deltakende ledere både fikk nytte av kompetansen, samt relatere temaet til deres egne virksomheter på en utmerket måte. Jeg vil anbefale Erlend som en dyktig innleder/ foredragsholder.

Bjørn Ring Opjordsmoen

3. februar 2019

Miljøpartiet De Grønne

4

Miljøpartiet De Grønne avholdt en konferanse på Hotell Støtvig våren 2018. Vi ønsket et innlegg om markedsføring, både digitalt og via aviser o.l..Vi fikk det vi hadde ønsket oss, og på vegne av de ca 20 deltagerne fra Miljøpartiet kan jeg si at vi var fornøyde med form og innhold. Vi kan trygt anbefale Erlend Førsund. Han var god til å tilpasse sitt foredrag til våre hovedinteresser og prioriteringer. Som ansvarlig for kurset og programmet kan jeg anbefale ham som en svært habil foredragsholder.

Jan Kåre Baumann

28. februar 2017

Høyskolen Kristiania

6

Erlend Førsund er en inspirerende og faglig dyktig foredragsholder. Han har en god innsikt og en solid kompetanse innen digital markedsføring, innholgsmarkedsføring og inbound markedsføring. Hans praktiske erfaring og evne til å tilpasse foredrag gjør at en får et godt utbytte av hans foredrag. Han foredragsstil er rolig , strukturert og behagelig. Han er gjesteforeleser om inbound marketing på kurset salgsintroduksjon på bachelorstudiet innen markedsføring og salgledelse ved Høyskolen Kristiania. Han anbefales på det sterkeste som foredragsholder.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS