Frank Wedde

Hjernetrener, snakker om hurtig læring og vane-endring

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Frank Wedde

Frank Wedde holder foredrag om hvordan du og organisasjonen din kan oppnå hurtig endring, vekst og læring. Nøkkelen ligger i hvordan dere bruker hjernen bedre og hvordan dere endrer små, men viktige vaner i hverdagen, for eksempel hvordan dere gir hverandre feedback. I sine foredrag demonstrerer Frank dette gjennom historier, eksempler og engasjerende øvelser. Han forklarer også hvordan hjernen fungerer og hvordan den oppfører seg når vi utsettes for ulike stimuli. Frank Wedde er hjernetrener og daglig leder av Memolife – verdens første plattform for akselerert læring. Han har bodd ni år i Singapore og vært på TV i Kina, Singapore, Filippinene og Norge på grunn av sine hjerne-ferdigheter. Frank Wedde har skrevet bøkene «Ligg et hode foran – 12 ferdigheter du trenger før robotene tar over» og «Bli et tallgeni», som begge har fått god mottakelse. Frank er vokst opp i Norge og snakker 8 språk, og han har deltatt i VM i hukommelse. Det han brenner for er å gjøre norske virksomheters hverdag bedre, og det gjør han blant annet ved å holde inspirerende og lærerike foredrag. Han er også en populær «memoransier», det vil si en konferansier som hjelper deltakerne å huske det viktigste de ser og hører på en konferanse. Ta kontakt for et tilbud!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Frank Wedde

Hjernekraft for bærekraft

Foredraget kombinerer 5 morsomme og forskningsbaserte hjernehacks for bedre motivasjon, kreativ disiplin, fokus, produktivitet og læring - sammen med lynlæring av FNs 17 bærekraftsmål. Som resultat sitter deltagerne fremfor alt igjen med praktiske teknikker de kan bruke for å gjøre en forskjell i hverdagen på jobb og hjemmebane. I forkant inviterer jeg til en "hjernedate", slik at vi skreddersyr eksemplene og teknikkene for hver hjernehack til innovasjon og digital produktutvikling. Et edutainment-foredrag som blir omtalt med wow-faktor, humor og huskegaranti.

Ligg et hode foran - 10 ferdigheter du trenger før robotene tar over

Ekspertene er enige om at 30% av jobbene er borte om ti år. Digitalisering, eldrebølge, klimakatastrofer og flyktningsstrømmer: det som blir konstant fremover er at samfunnet endres, hurtig. Alle er enige om problemene, men få kommer med løsningen. Den ligger mellom ørene. Ny innsikt om hjernen gjør det mulig at du lynraskt kan lære nye ferdigher og omdanne dem til vaner. I dette foredraget tar Frank Wedde deg med på en morsom reise gjennom ferdighetene du vil trenge for å ligge et hode foran.

På date med hjernen

Det høres kanskje rart ut, men hjernen din er ikke DEG. Den gjør som den vil, ofte uten å spørre deg om lov. Den kjører sine egne programmer, ofte helt separert fra din personlighet, dine verdier eller din visjon i livet. Frank Wedde tar deg med på date med hjernen. Med morsomme historier og praktiske teknikker vil du få mer ut av hjernen og mer ut av hverdagen. Du vil blant annet doble din hukommelsesevne med Memolife sin masterteknikk som kan brukes i både jobb, studier og privatliv.

Snakk til hele hjernen

Har du noen gang møtt en krokodille som kan snakke? Du vil bli overrasket over hvor mye av vår daglige atferd og kommunikasjon som styres av vår reptilhjerne, våre følelser og 'fight or flight'-responsen. Når du snakker til hele hjernen tilpasser du kommunikasjonen din slik at du får aktivert de riktige hjernedelene og får folk med deg - til og med når det virker som de er mot deg. Med Frank Weddes READ-Q konsept vil du i tillegg få økt utbytte av kommunikasjonsteknikkene du allerede kan.

Freestyle presentations - gi publikum det de vil ha, hver gang!

Hva hvis du enkelt og hurtig kunne huske innholdet i foredraget ditt, slik at du isteden kunne fokusere på fremføringen? Hva hvis du - etter en forrykende innledning - kunne tilpasse resten av presentasjonen din, basert på live feedback fra de som er tilstede? Med Frank Weddes morsomme 'freestyle presentation'-teknikker vil du løfte dine presentasjoner til nye høyder.

Talerlisten mener

Frank Wedde er en erfaren foredragsholder som deler nyttig informasjon om hvordan hjernen virker og hvordan vi kan endre vanene våre på en positivt måte for å skape vekst for oss selv og virksomheten. Han er kjent for sin store energi på scenen, og tilpasser hvert foredrag til den aktuelle gruppens mål og arbeidshverdag.

2024 © Talerlisten AS