Talerlisten
Frank Wedde

Frank Wedde

Hjernetrener & life hacker hos Memolife.com | Oslo

Pris / 45 min

Kr 50 000,-

Pris / hel dag

Kr 60 000,-

Veldedighet

30% rabatt

Beskrivelse

Frank Wedde er hjernetrener og hjelper mennesker å lære raskere, huske mer og få bedre resultater. I en verden som endrer seg stadig raskere er evnen til å lære hurtig og ligge et hakk foran nøkkelen til en spennende karriere og et meningsfullt liv. Derfor grunnla Frank Wedde Memolife, en akselerert læringsplattform som lar mennesker mestre ny kunnskap og ferdigheter hurtig med morsomme husketeknikker. Som hjernetrener, life hacker og geek innen akselerert læring er han lidenskapelig opptatt av å forbedre folks hverdag med 5 minutters daglige hjernedates. Frank Wedde snakker 8 språk, og har vært på TV i Kina, Singapore, Filippinene og Norge, samt i de fleste norske riksmedier. Hans bok «Bli et TallGeni» fra 2014 var en bestselger. Høsten 2017 lanserer han boken «Snakk til hele hjernen», som bruker ny innsikt om hjernen til bedre kommunikasjon og hurtigere læring. Som foredragsholder inspirerer Frank Wedde med morsomme og vitenskapsbaserte teknikker som skaper en reell forskjell i folks hverdag – både på jobb og hjemmebane.

Se video av Frank Wedde

Foredrag

På date med hjernen

Det høres kanskje rart ut, men hjernen din er ikke DEG. Den gjør som den vil, ofte uten å spørre deg om lov. Den kjører sine egne programmer, ofte helt separert fra din personlighet, dine verdier eller din visjon i livet. Frank Wedde tar deg med på date med hjernen. Med morsomme historier og praktiske teknikker vil du få mer ut av hjernen og mer ut av hverdagen. Du vil blant annet doble din hukommelsesevne med Memolife sin masterteknikk som kan brukes i både jobb, studier og privatliv.

Snakk til hele hjernen

Har du noen gang møtt en krokodille som kan snakke? Du vil bli overrasket over hvor mye av vår daglige atferd og kommunikasjon som styres av vår reptilhjerne, våre følelser og 'fight or flight'-responsen. Når du snakker til hele hjernen tilpasser du kommunikasjonen din slik at du får aktivert de riktige hjernedelene og får folk med deg - til og med når det virker som de er mot deg. Med Frank Weddes READ-Q konsept vil du i tillegg få økt utbytte av kommunikasjonsteknikkene du allerede kan.

Freestyle presentations - tilpass foredraget til publikum

Hva hvis du enkelt og hurtig kunne huske innholdet i foredraget ditt, slik at du isteden kunne fokusere på fremføringen? Hva hvis du - etter en forrykende innledning - kunne tilpasse resten av presentasjonen din, basert på live feedback fra de som er tilstede? Med Frank Weddes morsomme 'freestyle presentation'-teknikker vil du løfte dine presentasjoner til nye høyder.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Frank Wedde har 1 vurdering

Luisa Book

7. august 2017

6

H&M Norway and Iceland

Foredraget til Frank Wedde var en stor a-ha opplevelse. Med morsomme teknikker og et engasjement som smitter får han hjernen din til å mestre ting du ikke trodde var mulig! Anbefales på det sterkeste for nye perspektiver og inspirasjon! -Luisa Book, Sustainability Manager, H&M

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS