Talerlisten
Frank Wedde

Frank Wedde

Hjernetrener, foredragsholder og forfatter | Oslo

Pris / 45 min

NOK 40.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 60.000,- (eks. mva)

Veldedighet

30% rabatt

Beskrivelse

Frank Wedde er hjernetrener og foredragsholder, som jobber med akselerert læring, vaneendring og kommunikasjon. Han er også daglig leder av Memolife – verdens første plattform for akselerert læring – og forfatter. Etter å ha bodd ni år i Singapore er han nå tilbake i Norge i forbindelse med lansering av boken «Ligg et hode foran – 12 ferdigheter du trenger før robotene tar over». Han har tidligere vært på TV i Kina, Singapore, Filippinene og Norge, i tillegg til å ha blitt omtalt i de fleste nasjonale medier i Norge. Boken hans «Bli et tallgeni» om hjernetrening og akselerert læring fra 2014 lå mange uker på bestselgerlistene. Han snakker 8 språk, har deltatt i VM i hukommelse, men det han virkelig brenner for er å gjøre din hverdag bedre.

Se video av Frank Wedde

Foredrag

Ligg et hode foran - 10 ferdigheter du trenger før robotene tar over

Ekspertene er enige om at 30% av jobbene er borte om ti år. Digitalisering, eldrebølge, klimakatastrofer og flyktningsstrømmer: det som blir konstant fremover er at samfunnet endres, hurtig. Alle er enige om problemene, men få kommer med løsningen. Den ligger mellom ørene. Ny innsikt om hjernen gjør det mulig at du lynraskt kan lære nye ferdigher og omdanne dem til vaner. I dette foredraget tar Frank Wedde deg med på en morsom reise gjennom ferdighetene du vil trenge for å ligge et hode foran.

På date med hjernen

Det høres kanskje rart ut, men hjernen din er ikke DEG. Den gjør som den vil, ofte uten å spørre deg om lov. Den kjører sine egne programmer, ofte helt separert fra din personlighet, dine verdier eller din visjon i livet. Frank Wedde tar deg med på date med hjernen. Med morsomme historier og praktiske teknikker vil du få mer ut av hjernen og mer ut av hverdagen. Du vil blant annet doble din hukommelsesevne med Memolife sin masterteknikk som kan brukes i både jobb, studier og privatliv.

Snakk til hele hjernen

Har du noen gang møtt en krokodille som kan snakke? Du vil bli overrasket over hvor mye av vår daglige atferd og kommunikasjon som styres av vår reptilhjerne, våre følelser og 'fight or flight'-responsen. Når du snakker til hele hjernen tilpasser du kommunikasjonen din slik at du får aktivert de riktige hjernedelene og får folk med deg - til og med når det virker som de er mot deg. Med Frank Weddes READ-Q konsept vil du i tillegg få økt utbytte av kommunikasjonsteknikkene du allerede kan.

Freestyle presentations - gi publikum det de vil ha, hver gang!

Hva hvis du enkelt og hurtig kunne huske innholdet i foredraget ditt, slik at du isteden kunne fokusere på fremføringen? Hva hvis du - etter en forrykende innledning - kunne tilpasse resten av presentasjonen din, basert på live feedback fra de som er tilstede? Med Frank Weddes morsomme 'freestyle presentation'-teknikker vil du løfte dine presentasjoner til nye høyder.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Frank Wedde har 5 vurderinger

Benedikte Friis

2. oktober 2017

Visma IT & Communications

6

Deltok nylig i et veldig bra avholdt arrangement gjennom Oda Nettverket hvor Frank Wedde fik 2 timer til at fly avgårde. Foredraget var bra fordi: Emnet var interessant og lærerikt – jeg har allerede brukt /(prøvd å bruke) de 10 ferdighetene, publikum ble inndraget og aktivert, og Frank var en fantastisk formidler og hadde en energi ut over det sedvanlige. Kan varmt anbefales til bedrifter som ønsker å gi ansatte metoder til å tenke nytt. Alt i alt terningkast 6!

Sigrun Nilsen Rodrigues

30. september 2017

Microsoft

6

Denne uken deltok jeg på et arrangement hvor Frank Wedde gav et foredrag på hvordan man kan lykkes i en verden i konstant endring gjennom 10 nyttige triks. Foredraget var engasjerende, informativt og gav meg nyttige triks som jeg kan bruke i hverdagen.
Jeg likte hvordan han inkorporerte triks for husk og tankemønster i foredraget, og endte sesjonen med å bevise for oss på slutten at teknikkene faktisk fungerer. Anbefales.

Wenche Irene Knoph

29. september 2017

Telenor Fixed & TV

6

Nylig fikk jeg, og 100 andre kvinner i Oda-nettverket, oppleve Frank Wedde sitt super-engasjerende foredrag om 10 ferdigheter du trenger før robotene tar over. Inspirerende, lærerikt og morsomt! Og overraskende hvor mye jeg faktisk husket av foredraget ved hjelp av hans teknikker. Dette var rett og slett skikkelig bra og har høy relevans i en rekke ulike bransjer og fagområder. Anbefales!

Christina G. Nøkleby

12. september 2017

RED Performance

6

Franks inspirerende workshop med tema «presentasjonsteknikk» var lærerikt og inspirerende. Han er dyktig på å engasjere publikum, og vi fikk mange praktiske råd, og nye vinklinger. Tilbakemeldingene var gode, og vi gleder oss til neste gang han kommer på besøk!

Luisa Book

7. august 2017

H&M Norway and Iceland

6

Foredraget til Frank Wedde var en stor a-ha opplevelse. Med morsomme teknikker og et engasjement som smitter får han hjernen din til å mestre ting du ikke trodde var mulig! Anbefales på det sterkeste for nye perspektiver og inspirasjon! -Luisa Book, Sustainability Manager, H&M

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS