Frank Wedde

Hjernetrener, snakker om hurtig læring og vane-endring

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Frank Wedde

Frank Wedde holder foredrag om hvordan du og organisasjonen din kan oppnå hurtig endring, vekst og læring. Nøkkelen ligger i hvordan dere bruker hjernen bedre og hvordan dere endrer små, men viktige vaner i hverdagen, for eksempel hvordan dere gir hverandre feedback. I sine foredrag demonstrerer Frank dette gjennom historier, eksempler og engasjerende øvelser. Han forklarer også hvordan hjernen fungerer og hvordan den oppfører seg når vi utsettes for ulike stimuli. Frank Wedde er hjernetrener og daglig leder av Memolife – verdens første plattform for akselerert læring. Han har bodd ni år i Singapore og vært på TV i Kina, Singapore, Filippinene og Norge på grunn av sine hjerne-ferdigheter. Frank Wedde har skrevet bøkene «Ligg et hode foran – 12 ferdigheter du trenger før robotene tar over» og «Bli et tallgeni», som begge har fått god mottakelse. Frank er vokst opp i Norge og snakker 8 språk, og han har deltatt i VM i hukommelse. Det han brenner for er å gjøre norske virksomheters hverdag bedre, og det gjør han blant annet ved å holde inspirerende og lærerike foredrag. Han er også en populær «memoransier», det vil si en konferansier som hjelper deltakerne å huske det viktigste de ser og hører på en konferanse. Ta kontakt for et tilbud!

Foredrag med Frank Wedde

Hjernekraft for bærekraft

Foredraget kombinerer 5 morsomme og forskningsbaserte hjernehacks for bedre motivasjon, kreativ disiplin, fokus, produktivitet og læring - sammen med lynlæring av FNs 17 bærekraftsmål. Som resultat sitter deltagerne fremfor alt igjen med praktiske teknikker de kan bruke for å gjøre en forskjell i hverdagen på jobb og hjemmebane. I forkant inviterer jeg til en "hjernedate", slik at vi skreddersyr eksemplene og teknikkene for hver hjernehack til innovasjon og digital produktutvikling. Et edutainment-foredrag som blir omtalt med wow-faktor, humor og huskegaranti.

Ligg et hode foran - 10 ferdigheter du trenger før robotene tar over

Ekspertene er enige om at 30% av jobbene er borte om ti år. Digitalisering, eldrebølge, klimakatastrofer og flyktningsstrømmer: det som blir konstant fremover er at samfunnet endres, hurtig. Alle er enige om problemene, men få kommer med løsningen. Den ligger mellom ørene. Ny innsikt om hjernen gjør det mulig at du lynraskt kan lære nye ferdigher og omdanne dem til vaner. I dette foredraget tar Frank Wedde deg med på en morsom reise gjennom ferdighetene du vil trenge for å ligge et hode foran.

På date med hjernen

Det høres kanskje rart ut, men hjernen din er ikke DEG. Den gjør som den vil, ofte uten å spørre deg om lov. Den kjører sine egne programmer, ofte helt separert fra din personlighet, dine verdier eller din visjon i livet. Frank Wedde tar deg med på date med hjernen. Med morsomme historier og praktiske teknikker vil du få mer ut av hjernen og mer ut av hverdagen. Du vil blant annet doble din hukommelsesevne med Memolife sin masterteknikk som kan brukes i både jobb, studier og privatliv.

Snakk til hele hjernen

Har du noen gang møtt en krokodille som kan snakke? Du vil bli overrasket over hvor mye av vår daglige atferd og kommunikasjon som styres av vår reptilhjerne, våre følelser og 'fight or flight'-responsen. Når du snakker til hele hjernen tilpasser du kommunikasjonen din slik at du får aktivert de riktige hjernedelene og får folk med deg - til og med når det virker som de er mot deg. Med Frank Weddes READ-Q konsept vil du i tillegg få økt utbytte av kommunikasjonsteknikkene du allerede kan.

Freestyle presentations - gi publikum det de vil ha, hver gang!

Hva hvis du enkelt og hurtig kunne huske innholdet i foredraget ditt, slik at du isteden kunne fokusere på fremføringen? Hva hvis du - etter en forrykende innledning - kunne tilpasse resten av presentasjonen din, basert på live feedback fra de som er tilstede? Med Frank Weddes morsomme 'freestyle presentation'-teknikker vil du løfte dine presentasjoner til nye høyder.

Talerlisten mener

Frank Wedde er en erfaren foredragsholder som deler nyttig informasjon om hvordan hjernen virker og hvordan vi kan endre vanene våre på en positivt måte for å skape vekst for oss selv og virksomheten. Han er kjent for sin store energi på scenen, og tilpasser hvert foredrag til den aktuelle gruppens mål og arbeidshverdag.

Frank Wedde har 18 vurderinger

Pål Hannevig

25. oktober 2019

Negotia

6

Frank Vedde avsluttet vår konferanse for drøyt 100 tillitsvalgte i september, med foredraget «Ligg et hode foran…» og begeistret forsamlingen med sin entusiasme og engasjement. En av deltakerne sier i evalueringen en uke etter konferansen: «…husker fortsatt mesteparten». En annen sier: » Relevant, morsomt, engasjerende og nært». Takk for at du bidro til en vellykket konferanse, Frank!

Santina Crolla

30. september 2019

Pureservice AS

6

Vi er så fornøyd med Frank sitt foredrag! Han var først ut av våre talere om morgenen og det tok ikke lang tid før alle våknet av begeistring! Hans foredrag var informativt – interaktivt, og ikke minst tankevekkende! Pureservice anbefaler Frank på det varmeste og vi håper og gleder oss til å se Frank igjen ved neste korsvei!

André Johnsen

14. juni 2019

Tech Data Norge AS

6

Frank er en energibombe og boost! Som memoransier dro han oss igjennom en full dag tettpakket med tekniske sesjoner der han mellom hver oppsummerte og dagen fløt som en drøm. Tilbakemeldingene fra deltakerne var utelukkende positive og det ble stor suksess. Frank er morsom når han trenger det og har en tyngde og seriøsitet når det er nødvendig. Den røde tråden er alltid der og jeg som arrangør var alltid trygg på at dette ville bli dratt i land på en utmerket måte.

Ida Goksøyr

8. mai 2019

Karrierehuset

6

Jeg ante ikke hvilken makt jeg hadde over min egen hjerne og hukommelse før jeg traff Frank Wedde, og lærte gode teknikker av han for å fortsette arbeidet. CRM-dagen 2019 ble morsom, engasjerende og inspirerende takket være han. Håper å få oppleve konferanser eller lignende igjen med Frank på scenen.

Hans Martin Opsal

11. mars 2019

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen

6

Frank er en mann en husker og ikke minst hjelper han oss andre å trene opp hukommelsen vår. Med sine konkrete tips, positive tilnærming og engasjerende foredrag kan jeg absolutt anbefale Frank som foredragsholder. På Bergen Salgskonferanse ga deltakerne han toppscore på både formidlingsevne og faglig innhold.

Anna-Lena Nordling

9. januar 2019

Danske Bank

6

Frank er en veldig kunnskapsrik, karismatisk og morsom foredragsholder som evner å engasjere de han snakker til. Vi inviterte Frank til et kundearrangement der han tok oss med på en «date med hjernen». Hans innlegg var både veldig underholdene og ikke minst fult av konkrete tips. Frank har en avslappet stil som fungerte veldig godt, også i hans rolle som «memoransier», der ha hjalp oss å huske kveldens viktigste poenger.

Lucas Weldegebriel

3. desember 2018

Shifter

6

Frank er en ener. Han leverer, helt enkelt. Har vært så heldig å ha Frank på scenen på to konferanser, og begge gangene overleverte han. Skaper god stemning i salen og gir mye av seg selv. Trenger du et sikkert kort til ditt event, så er Frank your man!

Heidi Gusfre Skårdal

11. september 2018

Johnson & Johnson Consumer Nordic

6

Vi er svært fornøyd med foredragene til Frank Wedde som vi har hatt med kunder og internt. Frank har en unik måte å presentere sitt budskap på om hvordan snakke til hele hjernen og hva det innebærer i praksis. Han bruker en teknikk som gjør at du husker budskapet slik at foredraget også blir relevant i etterkant. Stor inspirasjon til både jobb og privat 🙂 Anbefales på det sterkeste!

Christian Romar Hagen

26. april 2018

ITO

6

Frank er en meget engasjerende og dyktig taler! Skaper stor stemning og har et flott foredrag om hvordan hjernen styrer mer enn vi tror! Absolutt en vi kommer til å opprettholde kontakten med og bruke videre!

Claus Dahm

27. november 2017

Kongshavn videregående skole

6

Frank hadde et dynamisk og engasjerende foredrag som også var tilpasset vår målgruppe, elever på videregående skole. Det er sjelden at alle skoleelever sitter ytterst på stolen og følger intenst med. Dette var tilfellet da Frank Wedde holdt foredraget for 160 elever på engelsk. Dagens høydepunkt!

Ingrid Haraldseide

10. november 2017

Uni Micro AS

6

Frank ga ca. 100 Uni Micro-ansatte en engasjerende og artig gjennomgang av 10 ferdigheter man trenger før robotene tar over. Med kreative teknikker og høyt energinivå ga Frank oss nye perspektiver på læring og fokus. Tilbakemeldingene har vært ensidig positive og vi gleder oss nå til å teste ut Memolife-plattformen hvor man kan ta jevnlige hjerne-dates, som Frank kaller det!

Kim Opdahl

8. november 2017

If Skadeforsikring

6

Deltok på en samling hvor Frank Wedde hadde «Hvordan få mer ut av hjernen». Frank var engasjert og inspirerende. Dyktig til å lære bort og formidler kunnskap på en morsom og intelligent måte. Jeg kan anbefales Frank på det sterkeste.

Magnus Gillebo-Blom

5. november 2017

If Skadeforsikring

6

Vi inviterte Frank Wedde som et alternativ til det vi vanligvis presenterer og snakker om på våre samlinger. Hvordan få mer ut av hjernen. Frank har virkelig evnen til å engasjere, lære bort, inspirere og formidle kunnskap på en morsom og intelligent måte. Selv de som var litt skeptiske ble ivrige deltagere og lot seg imponere av hans samlende engasjement. At folk virkelig fikk en mestringsopplevelse gjennom workshopen skadet heller ikke. Anbefales på det sterkeste både for å utvikle medarbeidere og ledere i jobben – både faglig og sosialt.

Benedikte Friis

2. oktober 2017

Visma IT & Communications

6

Deltok nylig i et veldig bra avholdt arrangement gjennom Oda Nettverket hvor Frank Wedde fik 2 timer til at fly avgårde. Foredraget var bra fordi: Emnet var interessant og lærerikt – jeg har allerede brukt /(prøvd å bruke) de 10 ferdighetene, publikum ble inndraget og aktivert, og Frank var en fantastisk formidler og hadde en energi ut over det sedvanlige. Kan varmt anbefales til bedrifter som ønsker å gi ansatte metoder til å tenke nytt. Alt i alt terningkast 6!

Sigrun Nilsen Rodrigues

30. september 2017

Microsoft

6

Denne uken deltok jeg på et arrangement hvor Frank Wedde gav et foredrag på hvordan man kan lykkes i en verden i konstant endring gjennom 10 nyttige triks. Foredraget var engasjerende, informativt og gav meg nyttige triks som jeg kan bruke i hverdagen.
Jeg likte hvordan han inkorporerte triks for husk og tankemønster i foredraget, og endte sesjonen med å bevise for oss på slutten at teknikkene faktisk fungerer. Anbefales.

Wenche Irene Knoph

29. september 2017

Telenor Fixed & TV

6

Nylig fikk jeg, og 100 andre kvinner i Oda-nettverket, oppleve Frank Wedde sitt super-engasjerende foredrag om 10 ferdigheter du trenger før robotene tar over. Inspirerende, lærerikt og morsomt! Og overraskende hvor mye jeg faktisk husket av foredraget ved hjelp av hans teknikker. Dette var rett og slett skikkelig bra og har høy relevans i en rekke ulike bransjer og fagområder. Anbefales!

Christina G. Nøkleby

12. september 2017

RED Performance

6

Franks inspirerende workshop med tema «presentasjonsteknikk» var lærerikt og inspirerende. Han er dyktig på å engasjere publikum, og vi fikk mange praktiske råd, og nye vinklinger. Tilbakemeldingene var gode, og vi gleder oss til neste gang han kommer på besøk!

Luisa Book

7. august 2017

H&M Norway and Iceland

6

Foredraget til Frank Wedde var en stor a-ha opplevelse. Med morsomme teknikker og et engasjement som smitter får han hjernen din til å mestre ting du ikke trodde var mulig! Anbefales på det sterkeste for nye perspektiver og inspirasjon! -Luisa Book, Sustainability Manager, H&M

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS