Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

Foreldre til verdens beste fotballsøstre

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

Hvordan tenker og jobber moren og faren til to av verdens beste kvinnelige fotballspillere? Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg er foreldrene til Ada Stolsmo Hegerberg og Andrine Stolsmo Hegerberg, som begge er profesjonelle fotballspillere i hver sin klubb i Europa. I 2018 ble Ada Hegerberg den første kvinne noensinne til å vinne den franske hedersprisen Ballon d’Or Féminin. Gerd har bakgrunn fra HR og Stein Erik har bakgrunn fra ledelse. Sammen forteller de historien om hvordan jentene har vokst opp, hva familien har fokusert på, hvordan jentene har trent og hvordan de har nådd målene de har satt seg. De bruker historien til å vise hvordan du kan tenke for å utvikle talent og jobbe hardt og systematisk. Det er fart, følelser og frustrasjon – og gode poenger å ta med seg for alle som vil jobbe langsiktig mot et mål. Foredraget handler om drømmer, samhold, tankesett, målsetting, motivasjon, vaner og profesjonalitet. En unik fortelling fra familien bak verdens beste fotballsøstre.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

Sett'n i krysset

I dette foredraget forteller Gerd og Stein Erik om hvordan Ada og Andrine har blitt to historisk gode fotballspillere. De deler historier, familieminner og sine tanker om hva som skal til for å bli best. En personlig og nær fortelling, men med læringspunkter og inspirasjon for alle som vil nå et mål.

Veien til Ballon d'Or

Fortellingen om reisen fra Sunndalsøra til Grand Palais i Paris. Hva må til for å bli verdens beste fotballspiller, hvordan takle nedturer, hva er suksessen avhengig av - og hva har teamets rolle å si i denne utviklingen?

Hvordan slå deg gjennom

Du kan ikke ta reisen mot toppen uten å ha tatt viktige veivalg. Andrine og Ada sin utvikling er tett forbundet med viktige prinsipper i selvledelse, beslutningstaking, gjennomføringsevne og feedbackprosesser. Hvordan har disse ledelsesprinsippene vært gjennomført i praksis og hvilke erfaringer har det gitt?

Foreldretreneren

Livet som foreldretrener innebærer mange dilemmaer når du skal ha egne barn i lagidretter. Er foreldretreneren en funksjon du har i en kort fase eller er det en rolle som følger deg hele livet? Her er fortellingen om utfordringer vi har møtt, metoder vi har brukt og løsninger vi har funnet for at to jenter kan spille i europeiske toppklubber.

Fotballkamp er kvinnekamp

Ada og Andrine sin vei mot fotballtoppen har ikke vært uten utfordringer og motgang. Mye av dette har hatt et likestillingsperspektiv som har bygd opp en bevissthet om at fotballkamp også er kvinnekamp. Hva har de gjort for å takle reisen så langt? Hvilke utfordringer vil møte jenter i toppidretten fremover og hvordan kan erfaringene til Ada og Andrine bidra til at unge jenter møter sine utfordringer på en offensiv måte?

2024 © Talerlisten AS