Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

Foreldre til verdens beste fotballsøstre

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

Hvordan tenker og jobber moren og faren til to av verdens beste kvinnelige fotballspillere? Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg er foreldrene til Ada Stolsmo Hegerberg og Andrine Stolsmo Hegerberg, som begge er profesjonelle fotballspillere i hver sin klubb i Europa. I 2018 ble Ada Hegerberg den første kvinne noensinne til å vinne den franske hedersprisen Ballon d’Or Féminin. Gerd har bakgrunn fra HR og Stein Erik har bakgrunn fra ledelse. Sammen forteller de historien om hvordan jentene har vokst opp, hva familien har fokusert på, hvordan jentene har trent og hvordan de har nådd målene de har satt seg. De bruker historien til å vise hvordan du kan tenke for å utvikle talent og jobbe hardt og systematisk. Det er fart, følelser og frustrasjon – og gode poenger å ta med seg for alle som vil jobbe langsiktig mot et mål. Foredraget handler om drømmer, samhold, tankesett, målsetting, motivasjon, vaner og profesjonalitet. En unik fortelling fra familien bak verdens beste fotballsøstre.

Foredrag med Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

Sett'n i krysset

I dette foredraget forteller Gerd og Stein Erik om hvordan Ada og Andrine har blitt to historisk gode fotballspillere. De deler historier, familieminner og sine tanker om hva som skal til for å bli best. En personlig og nær fortelling, men med læringspunkter og inspirasjon for alle som vil nå et mål.

Veien til Ballon d'Or

Fortellingen om reisen fra Sunndalsøra til Grand Palais i Paris. Hva må til for å bli verdens beste fotballspiller, hvordan takle nedturer, hva er suksessen avhengig av - og hva har teamets rolle å si i denne utviklingen?

Hvordan slå deg gjennom

Du kan ikke ta reisen mot toppen uten å ha tatt viktige veivalg. Andrine og Ada sin utvikling er tett forbundet med viktige prinsipper i selvledelse, beslutningstaking, gjennomføringsevne og feedbackprosesser. Hvordan har disse ledelsesprinsippene vært gjennomført i praksis og hvilke erfaringer har det gitt?

Foreldretreneren

Livet som foreldretrener innebærer mange dilemmaer når du skal ha egne barn i lagidretter. Er foreldretreneren en funksjon du har i en kort fase eller er det en rolle som følger deg hele livet? Her er fortellingen om utfordringer vi har møtt, metoder vi har brukt og løsninger vi har funnet for at to jenter kan spille i europeiske toppklubber.

Fotballkamp er kvinnekamp

Ada og Andrine sin vei mot fotballtoppen har ikke vært uten utfordringer og motgang. Mye av dette har hatt et likestillingsperspektiv som har bygd opp en bevissthet om at fotballkamp også er kvinnekamp. Hva har de gjort for å takle reisen så langt? Hvilke utfordringer vil møte jenter i toppidretten fremover og hvordan kan erfaringene til Ada og Andrine bidra til at unge jenter møter sine utfordringer på en offensiv måte?

Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg har 3 vurderinger

Siv-Grete Sponås

6. mai 2019

Sunndal kommune

6

Tusen takk for et spennende foredrag. Likte godt å høre om hvordan dere som familie har lagt til rette og vært tro mot målet dere har satt dere. Som foreldre kreves det en innsats for å legge til rette. Dette har dere klart på en veldig god måte. Dere fikk godt frem de emosjonelle oppturer og nedturer, all bekymring og all glede på veien mot målet. Dere har hatt en målsetting og motivasjon som dere har vært tro mot, der alt har vært på jentene sine premisser. Likte godt interaksjonen mellom dere som foreldre i foredraget også. Dere balanserer fint og utfyller hverandres poeng. Lykke til videre på reisen 🙂

Ole Magne Ansnes

11. april 2019

Sunndal kommune

6

Gerd og Stein Erik holdt dette foredraget på årets idrettsgalla i Sunndal. Altså på familiens tidligere hjemmebane. Man kan lure på om et tre kvarters foredrag vil passe inn en galla-kveld, men det viste seg å være null problem. Heller tvert imot. Folk lyttet og nikket, smilte og lot seg inspirere hvert sekund av foredraget. Dette er historien om å gå sine egne veier, om samhold, dedikasjon, kunnskap, drømmer – og ikke minst om å være målrettet i det man foretar seg.
Foredraget passer for alle som virkelig vil noe. Det være seg i idrett eller næringsliv, i kultur eller annet samfunnsliv.
Som arrangør, har vi kun mottatt positive reaksjoner og kommentarer til «Sett’n i krysset». Foredraget toppet en ellers svært vellykket idrettsgalla.

Tom Roger Rognli

1. april 2019

Like IT AS

6

Vi bestilte foredraget «Sett`n i krysset» til en gruppe med unge og ivrige fotballspillere samt foreldre. Vi fikk servert et nært foredrag med veldig konkrete valg familien hadde tatt for å realisere felles mål. Det var selvfølgelig veldig inspirerende og motiverende for de unge fotballspillerne. Men må også si at jeg som bedriftsleder fikk mye ut av denne kvelden. Dedikasjon, terping og prioriteringer er like relevant for å nå mål i business som på fotballbanen. Og ikke minst: Tro på deg selv – og tørr å gå egne veier!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS