Gjermund Glesnes

Gjermund Glesnes

Blogger og innholdsrådgiver

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Gjermund Glesnes

Innholdsmarkedsføring er lite verdt uten fine ord, og fine ord er null verdt hvis de ikke blir lest – og hjelper deg til det du vil oppnå. Denne balansekunsten har blitt Gjermund Glesnes’ store interesse. Etter 15 år som journalist i bl.a. VG og Magasinet Reiselyst har han skrevet om alt fra pensjonister med kryssorddilla til valgkampforberedelser i Nairobis slum, og vet hva som må til for å engasjere leseren – nær sagt uansett tema. Samtidig har han pønsket lenge på hvordan tekstene kan appellere både til følelsene og Google. Gjermund jobber som innholdsrådgiver i Cloud Media Service, og driver reiseblogg på si.

Hjemsted
Aust-agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Gjermund Glesnes

Hvordan få gode tekster synlige i Google

Søkemotoroptimalisering handler ikke lenger om å sette søkeordet på repeat, men samtidig er det – og vil være – slik at Google trenger hjelp til å forstå hva teksten handler om. I dette foredraget får du gode, konkrete tips til hvordan du bør gå frem, med humor og kjemisk fritt for uforståelig fagsjargong. Foredraget er spesielt egnet for «gutta på gølvet», de som faktisk skal skrive artiklene.

Slik øker du salget med riktig innhold

Før kom kunden inn i butikken, og en god butikkselger kunne selge «alt». Men hvordan gjør du det nå som kundene heller sitter i sofaen og spør om råd på mobilen? Og hvordan kan du selge til kunder som ennå ikke vet at de trenger produktet ditt? I dette foredraget får du mer forståelse for hvordan du kan løse dette, og kanskje noen ideer til innhold du selv kan lage.

Kreativitet og SEO

Folk liker kreative løsninger og oppfinnsomt språk. Samtidig er mye innholdsmarkedsføring avhengig av god SEO for å lykkes. Kan disse to hensynene kombineres? Og hvordan? Det er tema for dette foredraget, hvor du gjennom både teori og praktiske eksempler får inspirerende input til hvordan ditt innhold kan skille seg ut - og samtidig rangere høyt i Google.

Talerlisten mener

Gjermund Glesnes er en dyktig og kunnskapsrik journalist og innholdsrådgiver, som formidler konkrete og praktiske råd om godt innhold som engasjerer. Han er poengtert, sjarmerende og morsom - og byr på seg selv. Han deler raust av sine erfaringer når han tar publikum med på kundenes kjøpsprosess, og bruker aktuelle eksempler som tydeliggjør viktigheten av relevant og godt innhold på nett.

2024 © Talerlisten AS