Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Greger Flak

Greger Flak

Holder foredrag om konverteringer og kanalvalg

Fra 8.900,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Greger Flak

Greger Flak jobber til daglig i Digitalbyrået A2N AS som er en del an NXT/A2N. Han har flere års erfaring innen digital markedsføring og har spesialisert seg innenfor det han kaller «Performance». Greger har flere individuelle sertifiseringer innfor Google, jobber tett med Facebook og deres markedsføringspartner i Norge, Fanbooster.

Foredrag med Greger Flak

Hvordan og hvorfor velge riktig kanal

Vi ser mer på hva som kjennetegner en konvertering eller en KPI og ser samtidig på hvordan de ulike kanalene kan bygge hverandre opp og hvordan man skal måle suksessen. Et foredrag som tar ca 1 time og gir alle deltagere noe mer å tenke på rundt konverteringer. Vi vil også dykke litt inn i kanalene Facebook og Google og se hvordan disse jobber på lag for din bedrift. Foredraget blir tilpasset deres selskap.

Greger Flak har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS