Gry Sandland

Scene- & stemmetrener

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gry Sandland

Er du bevisst din stemmebruk? Gry Sandland er kjent som en underholdende, engasjerende og motiverende kurs- og foredragsholder innen stemmebruk. Hun får publikum med seg når hun formidler faglig innhold med humor og historier fra virkeligheten. Gry har bakgrunn fra teater og revy, embetsstudie i logopedi, drevet eget firma i 24 år, og har jobbet 30 år som aerobicinstruktør. Hun hjelper foredragsholdere, lærere, ledere, selgere og andre som snakker til publikum eller har viktige 1:1 møter, til å bli bevisst stemmebruk og kroppsspråk for å fremstå mer trygg og engasjerende. Om du ønsker gjennomslagskraft og å bevege mennesker med ditt budskap, er kunnskap om god og troverdig talestemme, diksjon og godt kroppsspråk avgjørende. Hvorfor? Fordi stemmen er ditt akustiske fingeravtykk og den energi som er i kroppen høres på stemmen og omvendt. Det er lydbølgene fra din stemme som skaper følelsene i ditt publikum og gir deg økt innflytelse og gjennomslagskraft. Ta kontakt for et tilpasset opplegg for din virksomhet.

Foredrag med Gry Sandland

Stemmebruk i retten

Vet du at advokatens stemmebruk er viktig? Stemmen kan gi deg større gjennomslagskraft og innflytelse når du formidler din juridiske kompetanse. Du lærer hva god stemmebruk i retten er, hvorfor det er viktig og hvordan du får det til. Skal du fremstå med autoritet, tyngde og selvtillit er det viktig å være bevisst sin naturlige, dype, avspente bryststemme. Foredraget krydres med stemmehistorier fra virkligheten. Et underholdende og matnyttig foredrag for deg som leverer juridiske tjenester

Aerobicinstruktører og stemmebruk.

Fysisk, høyintensiv trening samtidig med stemmebruk kan medføre en skrikete instruksjon. Gry som selv har undervist i 30 år, lærer bort hvordan instruktøren med god stemmebruk kan gi deltakerne ikke bare en treningstime, men en god treningsopplevelse. Symptomer på stemmevansker som heshet, stemmetretthet, bortfall av stemme berøres også. Et underholdende foredrag med eksempler fra virkeligheten. Passer for treningssentre som er opptatt av ansattes stemmehelse og deltakernes treningsopplevelse.

OSKAR - en presentasjonsteknikk

Ord, stemmebruk, kroppsspråk, artikulasjon og rytme er fem deler som må være i balanse om vi ønsker å trollbinde vårt publikum med vår kompetanse. Det verbale språket (ord) kan miste all sin tyngde om vi ikke er trygg på hvordan vår spisskompetanse formidles med det nonverbale språket (stemmebruk, kroppsspråk, artikulasjon og rytme). Som Gry sier: Det hjelper lite om navet i et sykkelhjul er laget av det beste materialet, om ikke eiker og dekk holder mål. Et underholdende foredrag.

Slik engasjerer du publikum

Det tar få sekunder før ditt publikum har dannet seg en oppfatning av deg, kun basert på lydbølgende som din stemme sender ut. Skal du holde på publikums oppmerksomhet og konsentrasjon må ditt budskap formidles med en god stemme og godt kroppsspråk. Kvaliteter som lidenskap, glede, takknemlighet, selvtillit må gjenspeiles i din stemme. Du lærer også å ta rommet, og skape nærkontakt med ditt publikum, så de føler seg både sett og snakket med.

Fra sceneskrekk til publikumstekke

Hva gjør du når det føles som om du ikke får nok pust, hjertet hamrer, panne, håndflater og overleppe svetter om kapp og du vil bare vekk fra situasjonen? Nerver foran publikum er det mange som har uavhengig av om du er leder, student, lærer eller kjendis. Gry har stått masse på scenen og kjent på disse følelsene. Hun har satt sammen verdifulle øvelser som gjør at du kan håndtere det stresset og uroen mange kjenner foran publikum. Et underholdende foredrag med gode historier og eksempler.

Kurs med Gry Sandland

Få det beste ut av din talestemme

Er du leder? Om du sitter rundt et forhandlingsbord og fremmer dine argumenter er det viktig at du fremstår med troverdig tyngde og autoritet og ikke blir omtalt som "hun med stemmen". Dette kurset er for deg som ønsker lære ▪︎ hva er god stemmebruk? ▪︎ hvorfor er det viktig? ▪︎ hvordan får du det til? Kurset formidles med humor og varme. Det er en fin blanding av teori og praktiske øvelser som du kan dra raskt nytte av i dine stemmekrevende, hektiske hverdager. En underholdende start.

OSKAR - en presentasjonsteknikk

Ord, stemmebruk, kroppsspråk, artikulasjon og rytme er fem deler som må være i balanse for at ditt budskap skal engasjere ditt publikum. Stort fokus på det nonverbale språket. Teori og praktiske øvelser for å fremstå trygg på scenen eller foran kameralinsen. Du lærer: ▪︎ kroppsholdning og bevegelse ▪︎ ansiktsmimikk ▪︎ stemmebruk som fremmer tyngde og/eller engasjement ▪︎ tydelig tale ▪︎ god taleflyt. God blanding av teori og praktiske øvelser formidlet med gode historier og eksempler.

Treningsinstruktører og stemmebruk

Fysisk høy intensitet, sterkt engasjement samtidig med stemmebruk kan gi støyete instruksjon. Det er skadelig for instruktørens stemme og minsker deltakernes treningsopplevelse. Et kurs spekket med matnyttig teori med praktiske stemmeøvelser på et bakteppe av selvopplevde historier fra Gry sin egen karriere som aerobicinstruktør gjennom 30 år. Et must for treningssentre som tar helse på alvor.

Gry Sandland har 8 vurderinger

Allan Bjørnstad

20. juni 2022

NetNordic Norway

5.5

NetNordic brukte Gry til 2 større foredrag 7 og 8 juni. 7 juni internt for ca 200 ansatte. 8 juni for våre viktigste kunder og partnere. NetNordic er en system integrator som leverer IT tjenester innenfor kommunikasjon, IT-Sikkerhet og data nettverk. Formål med foredrag var å gi ett innspill til IT ledere og ansatte om hvordan de best mulig kan få frem sitt budskap ved riktig bruk av stemmen. Et morsomt å inspirerende foredrag som ga god verdi til alle.

Heidi Romsaas

24. januar 2022

Advokatfirmaet Hjort

Advokatfirmaet Hjort brukte Gry på et seminar for de yngste i firmaet, og temaet for hennes bidrag var «Stemmebruk i retten». Gry har en levende og aktiv formidlingsstil, der humor og eksempler gjør at man kjenner både seg selv og andre igjen. Fin balanse mellom teori og konkrete praktiske øvelser, som gjorde at vi helt konkret både kjente og hørte forskjell på «før og etter». Anbefales!

Mariann Ertresvåg

7. januar 2022

Ringnes AS

6

Endelig kunne vi treffes etter Norge ble nedstengt. Vi hoppet ut av komfortsonen og tok med oss en logoped på tur. Det virket nok ganske sprøtt for salgsteamet – men det sprøeste av alt – det er en av de beste lederbeslutningene jeg har tatt! Dette er kurset du ikke trodde du trengte (eller visste om!) – men som jeg kan garantere at du vil ha stort utbytte av. Tusen takk Gry Sandland for et utrolig bra kurs! Anbefales!

Anne Lise Johnsen Swart

16. november 2021

Privat

Som foredragsholder og kulturformidler bruker jeg stemmen min i perioder mye, både i tale og sang.  Det å slite med såre stemmebånd i over flere år gjorde underverker å endelig komme over Gry. Mange takk for særdeles god og solid oppfølging. Deg skulle jeg veldig gjerne visst om tidligere. Anbefaler på det varmeste stemmekurs hos Gry❤.

Bjørn Flatgård

5. mai 2021

Oppegård Rotary Klubb

5

Oppegård Rotary Klubb hadde gleden av å ta del i Gry Sandlands foredrag om stemmebruk, formidling og kroppsspråk. Et fengende og engasjerende foredrag som får deltagerene med fra første stund.Hun har utvilsomt en sterk faglig bakgrunn og denne kombinert med en leken- og profesjonell formidlingsevne, gjør at vi vil takke og på det sterkeste anbefale Gry for de som måtte ønske faglig påfyll og treffende eksempler fremført med glimt i øye.

Marlene

12. april 2021

Bryllupsfestivalen

6

Gry holdt et veldig engasjerende og lærerikt innlegg for oss på digital bryllupsmesse i mars! Veldig glad for at vi fikk med Gry som en del av programmet vårt! Anbefaler henne på det sterkeste!

Roar Skogvoll

15. februar 2021

JuiceLife

6

Gry Sandland holdt et særdeles bra foredrag for vår gruppe om hvordan du kan oppå større innflytelse ved riktig bruk av stemme og kroppsspråk. Hun ga også veldig gode tips på hvordan du presenterer deg selv og ditt budskap live på sosiale media. Gry engasjerer og formidler innholdet med humor og gode historier. Ønsker du større innflytelse, holder du webinarer, tar opp online kurs, holder Zoom eller Skype møter – da får du enda bedre resultater om du bruker litt tid med Gry. Lønner seg.

Gry Dalen Stokke

13. oktober 2020

BPW Follo

6

«Gry holdt et eksepsjonelt bra foredrag for BPW (Business Professional Women) Follo, om hvordan man kan skape en overbevisende fremføring med større fokus på god stemmebruk og kroppsspråk.

Gry ga masse av seg selv i foredraget. Med godt faglig innhold formidlet med humor og eksempler fra virkeligheten. Vi lo så vi nesten datt av stolen. Anbefales!

Skriftlig tilbakemeldinger fra publikum var blant annet:

• Et veldig bra foredrag formidlet på en måte som virkelig traff!
• Flott og engasjerende. Jeg ble helt revet med!
• Klarer å formidle budskapet på en livlig og spennende måte
• Veldig viktig tema og sjarmerende fremføring
• Eksempler fra virkelige situasjoner er veldig bra!
• Interessert i publikum, troverdig og engasjerende
• Sprudlende og positiv

Hilsen fra
Gry Dalen Stokke
President i BPW Follo

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS