Halvor Haukerud

Inspirasjonsforedrag om endring, utvikling, kultur og medarbeiderskap

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Halvor Haukerud

Halvor Haukerud holder humoristiske inspirasjonsforedrag om samarbeid, arbeidsglede, endring og kultur. De siste 20 årene har han holdt hundrevis av foredrag, kurs og såkalte «worst shops». Halvor har også laget en kveldsforestilling av foredragene, og tilbyr en pakke der han sammen med pianist legger inn sang og musikk i foredragene sine. Dette kan passe for eksempel som avslutning av en lang dag med faglig program på et seminar eller som start på dag to.

Halvor er utdannet sivilingeniør, og har skrevet «med- og MOTARBEIDERBOKA. For deg som jobber eller bare er ansatt» (Gyldendal). Han har også jobbet som skuespiller  og sceneinstruktør, og var med å starte opp Det Andre Teatret. Han er fra Odalen, og snakker en trivelig dialekt!

Innholdsmessig handler et foredrag med Halvor Hukerud ofte om hvordan å få det beste ut av mangfold og ulikheter på jobb og hvordan samarbeid blir påvirket av organisering, endringer, strukturer, kommunikasjon, kultur og motivasjon. Formatet er ganske fleksibelt og kan dreies i flere retninger, enten det skal handle om kulturbygging, fellesskapsutvikling, endringsmotstand eller salg og service. Kjernen er uansett menneskene som skal gjøre jobben og hvordan man skal gjøre den best mulig sammen.

Ta kontakt for å diskutere innhold og pris på et morsomt foredrag med Halvor Haukerud. Vær oppmerksom på at prisen oppgitt her er en «fra-pris» for et foredrag på 45 minutter. Skal det være lenger, eller med pianist, er prisen høyere.

Konferansier
Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

2024 © Talerlisten AS