Halvor Haukerud

Inspirasjonsforedrag om endring, utvikling, kultur og medarbeiderskap

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Halvor Haukerud

Å finne den rette balansen mellom arbeidsglede, effektivitet, rutineoppgaver og utviklende samarbeid, kan gi hele organisasjonen et løft. Balansegangen er ikke alltid like lett, men det finnes en løsning som både løfter stemningen og som også inspirerer til bedre felles prestasjoner. Halvor Haukerud er en ekspert i å kombinere humor og inspirasjon for å skape en mer produktiv arbeidsplass.

Med over 20 års erfaring innen foredrag og kurs, er Halvor Haukerud en anerkjent kapasitet når det gjelder å gi arbeidsfellesskapet et løft. Hans karriere spenner over et spekter av roller, fra sivilingeniør til skuespiller, sceneinstruktør og forfatter. Denne unike kombinasjonen av erfaringer gir ham et spennende perspektiv på arbeidslivet og mellommenneskelige dynamikker.

Haukeruds røtter fra Odalen og oppvekst på gård gir en ekstra dimensjon til hans fremtoning på scenen. Med generasjoners mantra «få høyet i hus» dypt i ryggmargen gjør han alltid jobben som kreves. Han kombinerer den varme, jordnære tonen med en skarp observasjonsevne og et skråblikk på arbeidslivets mange nyanser.

Et foredrag med Halvor Haukerud handler ikke bare om å le, men også om å lære og vokse som enkeltindivider og som team. Han tar for seg temaer som samarbeid, arbeidsglede, endring og kultur på en engasjerende måte som appellerer til alle nivåer av organisasjonen.

Haukerud tilbyr et fleksibelt format som kan tilpasses etter behov. Enten det er behov for å bygge kultur, utvikle fellesskap, takle endringsmotstand eller inspirere til et fortsatt godt arbeidsmiljø, har han det som skal til for å få budskapet frem på en måte som fenger og motiverer.

I tillegg til foredragene tilbyr Haukerud workshops innenfor kulturbygging og ledelse. En kulturworkshop kan for eksempel handle om å samkjøre forskjellige kulturer i sammenslåtte virksomheter eller en gjennomgang av hvilken kultur som gjelder nå i organisasjoner som har opplevd stor utvikling over tid. I lederworkshopen fokuseres det spesielt på bevisstgjøring av lederrollen, spesielt rettet mot nye ledere. Disse interaktive øktene gir deltakerne innsikt i hvordan de best kan forme og fylle sin rolle som leder.

Ta kontakt for en morsom og inspirerende opplevelse med Halvor Haukerud.

Konferansier
Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Talerlisten mener

Med humor, varme og glimt i øyet - er Halvor Haukerud en foredragsholder du sent vil glemme! Halvor setter "fingeren" på det meste innen arbeidsmiljø både offentlig og privat, og er en ringrev i bransjen. I tillegg er han faglig sterk og kunnskapsrik, og har bred erfaring med både foredrag, men også som kommunikasjonsrådgiver for ledere og sentrale personer i norsk næringsliv og politikk. Han evner å snu de fleste utfordringer til muligheter - og er både et hjertesukk og en energiboost inn på scenen med sin profesjonelle formidling! Halvor er svært erfaren og dyktig i rollen som konferansier, foredragsholder, og med kveldsunderholdning der det er ønskelig. Latteren sitter løst når Halvor entrer scenen, og løfter stemningen med vittige påstander og leken bakgrunnsmusikk fra sin pianist. Ta kontakt om om du vil ha en pakke skreddersydd for dere - Halvor kan garantert levere!

2024 © Talerlisten AS