Helene Dalland

Blogger og frilanser

Fra kr 3.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Helene Dalland

Helene Dalland er foredragsholder og blogger, som snakker om det å leve med bipolar lidelse. Hun skriver den originale bloggen forbipolene, og er kjent for å pakke alvor inn i humor. Hun lever godt med bipolar 1, er alenemamma til 2, og har en fantastisk evne til å holde seg strålende frisk med diagnosen sin. Det kan godt hende du har lest hennes særskilte måte å skrive på gjennom hennes virale innlegg på nett, eller sett henne på TV, samt i andre mediekanaler på internett. Hun har erfaringer utenfor det vanlige, og er den dag i dag frisk, lykkelig og klar for å fortelle hvilke koder hun har knekt for å leve med bipolar, hvordan hun greide å gå fra å være dønn fødselspsykotisk, til 8 år senere å kunne sjonglere en tilværelse som alenemor til to gutter, være profilert tobblogger og skribent. Med humor skal alvor bringes ut, og for Helene Dalland er det viktig å kunne prate om all tragedie hun har gjennomgått, med humor, selvironi, glimt i øyet og selvsikkerhet. Enhver tassi kan bli en tøffing, og enhver tøffing kan bli en mester på å være seg selv. Og bare seg selv.

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Helene Dalland

Reisen forbi polene

Fra fornektelse, til psykose, til frisk selvkontroll: Helene måtte bli så syk at hun ikke fikk ta vare på sitt nyfødte barn før hun forstod at hun hadde bipolar lidelse. 8 år har gått, og i dag har hun samvær med barnet og den daglige omsorgen for 2-åringen sin. Bli med på reisen forbi polene og tilbake igjen, it's magic!

Elektrosjokkert

Hun fikk den første runden med ECT-behandling som 18-åring. ECT ble før kalt elektrosjokk. Helene vil gjerne fortelle om hvordan det er å leve med skadevirkningene 18 år senere, for ikke å snakke om selve opplevelsen.

Hvordan leve frisk med bipolar 1

Med tettpakket livserfaring, knekte koder og godt benyttede teknikker, mener Helene at bipolar er en godt innpakket gave. Og når du får en gave; benytter du deg ikke av emballasjen og innpakningspapiret. Ha suksess med din bipolare gave; men da må du gjøre noen alvorlige grep i livet ditt! Etterpå kan du nyte godene av pol glad i bipolar.

2024 © Talerlisten AS