Helene Dalland

Blogger og frilanser

Fra kr 3.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Helene Dalland

Helene Dalland er foredragsholder og blogger, som snakker om det å leve med bipolar lidelse. Hun skriver den originale bloggen forbipolene, og er kjent for å pakke alvor inn i humor. Hun lever godt med bipolar 1, er alenemamma til 2, og har en fantastisk evne til å holde seg strålende frisk med diagnosen sin. Det kan godt hende du har lest hennes særskilte måte å skrive på gjennom hennes virale innlegg på nett, eller sett henne på TV, samt i andre mediekanaler på internett. Hun har erfaringer utenfor det vanlige, og er den dag i dag frisk, lykkelig og klar for å fortelle hvilke koder hun har knekt for å leve med bipolar, hvordan hun greide å gå fra å være dønn fødselspsykotisk, til 8 år senere å kunne sjonglere en tilværelse som alenemor til to gutter, være profilert tobblogger og skribent. Med humor skal alvor bringes ut, og for Helene Dalland er det viktig å kunne prate om all tragedie hun har gjennomgått, med humor, selvironi, glimt i øyet og selvsikkerhet. Enhver tassi kan bli en tøffing, og enhver tøffing kan bli en mester på å være seg selv. Og bare seg selv.

Foredrag med Helene Dalland

Reisen forbi polene

Fra fornektelse, til psykose, til frisk selvkontroll: Helene måtte bli så syk at hun ikke fikk ta vare på sitt nyfødte barn før hun forstod at hun hadde bipolar lidelse. 8 år har gått, og i dag har hun samvær med barnet og den daglige omsorgen for 2-åringen sin. Bli med på reisen forbi polene og tilbake igjen, it's magic!

Elektrosjokkert

Hun fikk den første runden med ECT-behandling som 18-åring. ECT ble før kalt elektrosjokk. Helene vil gjerne fortelle om hvordan det er å leve med skadevirkningene 18 år senere, for ikke å snakke om selve opplevelsen.

Hvordan leve frisk med bipolar 1

Med tettpakket livserfaring, knekte koder og godt benyttede teknikker, mener Helene at bipolar er en godt innpakket gave. Og når du får en gave; benytter du deg ikke av emballasjen og innpakningspapiret. Ha suksess med din bipolare gave; men da må du gjøre noen alvorlige grep i livet ditt! Etterpå kan du nyte godene av pol glad i bipolar.

Helene Dalland har 1 vurdering

Lars Even Lynne

18. april 2017

Lukas Fagskole

5

Engasjerende og personlig foredrag, byr på seg selv og gir interessante og innsiktsfulle innblikk i hvordan det er å leve med, og mestre psykisk sykdom. Lærerikt og relevant for alle som arbeider med mennesker, helsepersonell, lærere og andre grupper.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS