Helene Nygård

Helene Nygård

Gründer av Go'nok

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Helene Nygård

Helene Nygård har 10 års erfaring som politiker, og har utifra dette startet Go’nok sammen med Trine Øfsti Bråten. Go’nok er et sosialt entreprenørskap-prosjekt. Målet til Go’nok er å få barn, ungdom og selv voksne til å sette fokus på følelsen av det å være Go’nok som den man er. «Tør å vær deg sjøl, du er go’nok som den du er». Helene snakker om hvorfor det er så viktig at ansatte føler seg Go’nok på jobb. Alle bedrifter som velger å kjøpe dette foredraget støtter Go’nok sitt arbeide med å forebygge go’ psykisk helse for barn og ungdom i skolen.

Foredrag med Helene Nygård

Ett godt nok foredrag

Helene Nygård fokuserer på lønnsomheten for deres bedrift ved å øke Go’nok følelsen hos den enkelte ansatte. Hun deler også av egne erfaringer. Foredraget er spennende og morsomt, og Helene sin unike evne til å glede og inspirere andre til å føle seg Go’nok som den man er, er vel verdt å bruke en drøy time på.

Helene Nygård har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS