Helene Nygård

Helene Nygård

Gründer av Go'nok

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Helene Nygård

Helene Nygård har 10 års erfaring som politiker, og har utifra dette startet Go’nok sammen med Trine Øfsti Bråten. Go’nok er et sosialt entreprenørskap-prosjekt. Målet til Go’nok er å få barn, ungdom og selv voksne til å sette fokus på følelsen av det å være Go’nok som den man er. «Tør å vær deg sjøl, du er go’nok som den du er». Helene snakker om hvorfor det er så viktig at ansatte føler seg Go’nok på jobb. Alle bedrifter som velger å kjøpe dette foredraget støtter Go’nok sitt arbeide med å forebygge go’ psykisk helse for barn og ungdom i skolen.

Foredrag

Ett godt nok foredrag

Helene Nygård fokuserer på lønnsomheten for deres bedrift ved å øke Go’nok følelsen hos den enkelte ansatte. Hun deler også av egne erfaringer. Foredraget er spennende og morsomt, og Helene sin unike evne til å glede og inspirere andre til å føle seg Go’nok som den man er, er vel verdt å bruke en drøy time på.

Helene Nygård har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS