Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Ida Hatlebrekke

Daglig leder og gründer av FOLK Oslo

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ida Hatlebrekke

Ida er daglig leder og medgründer av FOLK Oslo – et bærekraftsnettverk på Youngstorget for mennesker som vil løse samfunnsutfordringer og utvikle virksomheter. FOLK Oslo har på kort tid vokst til et levende kompetansemiljø fra 25 ulike fagfelt og med partnere som Fortum, Oslo Kommune, DNB, Miljøstiftelsen Zero, Accenture og H&M. Hun kommer fra det prisbelønte kommunikasjonsbyrået Trigger hvor hun jobbet med posisjonering og samfunnsansvar. Som en del av Trigger Akselerator var Ida en av drivkreftene bak lanseringen av Charge – Norges første gründerinkubator for førstegenerasjons innvandrere. Tidligere har hun jobbet med lederutvikling av unge kvinnelige studenter i Kambodsja og engasjerer seg aktivt i start-up miljøet og den øvrige samfunnsdebatten.

Foredrag med Ida Hatlebrekke

Når naturen har et kommunikasjonsproblem

Hvordan kommuniserer man komplekse klima og miljøspørsmål på en måte som skaper reell endring? I en tid der både virksomheter, offentlige aktører og enkeltpersoner må ta ansvar blir det stadig vanskeligere å nå igjennom uten pisk og pekefinger. Samtidig er Millenials og Generasjon Z verdibevisste forbrukere med økende makt til å endre både politikk og praksis med sine virkemidler. I dette foredraget deler Ida perspektiver på hvordan klimasaken må kommuniseres på målgruppens premisser.

Fra problem til profitt - Samarbeid som nøkkelen til lønnsom bærekraft

Skal vi løse klimakrisen må vi slå kloke hoder sammen på tvers av industrier og gjøre det attraktivt å samarbeide ved hjelp av gode rammebetingelser og insentiver som sikrer ny næringsutvikling. Ifølge UN Global Compact er markedsmulighetene innen FN`s 17 bærekraftsmål estimert til 12 trilliarder dollar for privat sektor alene. Men hvordan blir man en del av løsningen? Ida gir en innføring i taktskiftet fra fragmentert til strategisk bærekraft der langsiktighet erstatter kortsiktige interesser.

Jobb med mening - hvordan beholde de beste talentene gjennom å prate om feil

En undersøkelse utført av Det Norske Veritas i 2017 konkluderer med at næringslivet i tiden som kommer vil bli en av de sterkeste drivkreftene for positiv forandring i verden. Dette er en gylden mulighet for å skape nye verdier som både er synlig på bunnlinjen og i samfunnsregnskapet. Men hvordan engasjere kunder og ansatte? I dette foredraget vil Ida belyse hvorfor det er viktig å snakke om feil i arbeid med samfunnsansvar og hvordan ærlighet kan tiltrekke de beste talentene.

Ida Hatlebrekke har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS