Irene Mårdalen

Snakk bedre sammen - lær å skrive godt!

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Irene Mårdalen

Opplever du unødvendige misforståelser og konflikter på jobb? Vil du og din organisajon snakke bedre sammen? Irene Mårdalen er sertifisert i profilverktøyet DISC og har jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver hele livet. Hun gir dere gode verktøy for å snakke bedre sammen! Irene holder også kurs/foredrag/workshops i hvordan du skriver gode artikler digitalt og ellers. Irene er utdannet journalist og har jobbet i VG i mer enn ti år. Siden 2006 har hun drevet kommunikasjonsbyrået Charlie Media. Hun jobber primært med innholdsproduksjon, samt rådgivning for små og mellomstore bedrifter.

Foredrag

Unngå misforståelser og konflikter

Workshop i kommunikasjon. Du lærer: 1. Hva mat, søvn, fysisk aktivitet, sosial omgang og det å gjøre ditt ytterste på jobb har med kommunikasjon å gjøre 2. Hvorfor vise gjensidig respekt og forståelse 3. Hvordan lytte aktivt 4. Hvordan bruke ditt eget kroppsspråk - samt lese andres 5. Hvilken adferdsprofil har du og dine kolleger? Og hvordan bruke dem for å forstå hverandre bedre? 6. Hvordan rose og anerkjenne - og hvorfor det er viktig 7. Affirmasjoner - positivt selvsnakk

Slik skriver du bedre på nett

Vil du bli bedre til å skrive slik at både Google og leserne dine elsker det? I dette foredraget går Irene gjennom viktige prinsipper for å skrive slik at det oppdages og synes på Google og i andre søkemotorer. Det er imidlertid ikke nok å tilfredsstille søkemotorene. Langt viktigere er det at leserne blir nysgjerrige og interessert. Her får du grundig gjennomgang av hva som kreves, samt oppgaver slik at du kan øve deg.

Irene Mårdalen har 1 vurdering

Anneli Finnema

8. februar 2017

NUKA DA

6

Irene er en levende og flink formidler, som engasjerer med sin kunnskap og energi!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS