Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Irene Mårdalen

Dropp jakten på det perfekte - bli modig!

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Irene Mårdalen

Sliter du deg selv ut i jakten på å være den perfekte mor, karrierekvinne, datter og kjæreste? Ligger du søvnløs og bekymrer deg over at du kan ha tråkket noen på tærne? Har du noen gang sagt nei til en formidabel mulighet av frykt for å se dum ut eller gå på trynet? I Dropp jakten på det perfekte – bli modig – forteller Irene Mårdalen om når hun har vært modig – og når hun ikke har vært det. Hva det vil si å være modig, og hvordan du trener på å bli det! I tillegg får du øvelser og verktøy som gjør at også du kan trene på å bli modigere. For ærlig talt: Omtrent alt som er verdt noe her i livet, krever at du er modig. Ikke sant? Om foredragsholderen: Irene er utdannet journalist og har jobbet i VG i mer enn ti år. I 2006 tok hun sats – og gjorde noe av det mest modige i hennes liv. Hun ble selvstendig næringsdrivende. Siden det har hun startet i startet i alt tre selskaper. Etter er solgt. De to andre lever i beste velgående under hennes vinger.

Foredrag med Irene Mårdalen

Unngå misforståelser og konflikter

Workshop i kommunikasjon. Du lærer: 1. Hva mat, søvn, fysisk aktivitet, sosial omgang og det å gjøre ditt ytterste på jobb har med kommunikasjon å gjøre 2. Hvorfor vise gjensidig respekt og forståelse 3. Hvordan lytte aktivt 4. Hvordan bruke ditt eget kroppsspråk - samt lese andres 5. Hvilken adferdsprofil har du og dine kolleger? Og hvordan bruke dem for å forstå hverandre bedre? 6. Hvordan rose og anerkjenne - og hvorfor det er viktig 7. Affirmasjoner - positivt selvsnakk

Slik skriver du bedre på nett

Vil du bli bedre til å skrive slik at både Google og leserne dine elsker det? I dette foredraget går Irene gjennom viktige prinsipper for å skrive slik at det oppdages og synes på Google og i andre søkemotorer. Det er imidlertid ikke nok å tilfredsstille søkemotorene. Langt viktigere er det at leserne blir nysgjerrige og interessert. Her får du grundig gjennomgang av hva som kreves, samt oppgaver slik at du kan øve deg.

Dropp jakten på det perfekte - bli modig!

Er du redd for å si din mening om læreren, av frykt for at datteren din skal få dårlig karakterer? Unnlater du å fortelle sjefen hva du mener, av redsel for å miste jobben eller bli satt på tørkeloftet? Har du noen gang sagt nei til en mulighet, av frykt for å mislykkes eller se dum ut i forsøket? Du er ikke alene. Fra vi er små, blir kvinner lært til å trå forsiktig. Lær hvordan du blir modigere, frykter mindre, gjør flere feil og lever helt supert utenfor komfortsonen.

Irene Mårdalen har 2 vurderinger

Beate Holme

12. desember 2018

OUS HF

6

Jeg hadde leid inn Irene Mårdalen til et seminar for 22 ansatte, der vi ønsket å forbedre kommunikasjonen mellom kollegaene. Irene formidlet teori sammen med erfaring om temaet. Irene fikk de ansatte til å åpne seg og de ansatte kom med tanker, om hvordan vi skal få til en god kommunikasjon i hverdagen, på jobb. I etterkant av seminaret har de ansatte hentet frem viktige poeng fra seminaret og de ansatte var veldig fornøyd med Irene og hennes kunnskaper.

Anneli Finnema

8. februar 2017

NUKA DA

6

Irene er en levende og flink formidler, som engasjerer med sin kunnskap og energi!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS