Talerlisten

Irene Mårdalen

Content manager - innholdsadministrator

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Irene Mårdalen har jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver siden 1986, og er en kunnskapsrik og humoristisk foredragsholder. Hun jobbet blant annet 10 år i VG, og var med å starte VGs vektklubb. I 2006 startet Mårdalen sitt eget kommunikasjonsbyrå, Charlie Media. Hun tilbyr digital og tradisjonell kommunikasjonstjenester og har utviklet workshop i kommunikasjon. Irene er sertifisert i analyseverktøyet DISC, et verktøy som hjelper mennesker med å forstå hverandre bedre. Hun eier selskapet Spis deg glad, et selskap som tilbyr kosthold, trening og velvære. Mårdalen – som også er utdannet personlig trener fra Norges idrettshøgskole – startet selskapet i 2012.

Foredrag

Unngå misforståelser og konflikter

Workshop i kommunikasjon. Du lærer: 1. Hva mat, søvn, fysisk aktivitet, sosial omgang og det å gjøre ditt ytterste på jobb har med kommunikasjon å gjøre 2. Hvorfor vise gjensidig respekt og forståelse 3. Hvordan lytte aktivt 4. Hvordan bruke ditt eget kroppsspråk - samt lese andres 5. Hvilken adferdsprofil har du og dine kolleger? Og hvordan bruke dem for å forstå hverandre bedre? 6. Hvordan rose og anerkjenne - og hvorfor det er viktig 7. Affirmasjoner - positivt selvsnakk

Slik skriver du bedre på nett

Lær hvordan du produserer bedre innhold på dine nettsider. Få tips og råd om hvordan du planlegger, bygger opp, skriver og kvalitetssikrer innholdet ditt slik at det blir leser - og Googlevennlig.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Irene Mårdalen har 1 vurdering

Anneli Finnema

8. februar 2017

NUKA DA

6

Irene er en levende og flink formidler, som engasjerer med sin kunnskap og energi!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS