Ivar Line

CEO, forfatter og Start-up junkie.

Fra kr. 15.500,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ivar Line

Ivar Line holder foredrag om det å være grunder. Han er en «start up-junkie», bosatt i Firenze Italia, entreprenør og forfatter som i over 20 år har jobbet med oppstart av teknologiselskaper. Etter tolv oppstarter, to børsnoteringer og syv salg er han nå også mentor for andre entreprenører som han deler sine erfaringer med. Ivar holder inspirerende og tankevekkende foredrag om å gå utenfor komfortsonen, om å feile og hva en kan lære av det. Hva skiller de som lykkes og de som ikke lykkes og hva er kjennetegnene? Tror du det handler om å ha flaks eller være der til rett tid? Foredragene er for alle som ønsker å realisere sine drømmer og pasjoner. Ivar jobber for tiden med en full skala start-up for å kommersialisere en voice biometric-teknologi med utgangspunkt i London. Selskapet ble plukket ut blant 1500 selskaper for å, sammen med Porsche, Daimler og Universitet i Stuttgart, å teste teknologien hos forskningsavdelingen i Stuttgart. Ivar holder fordragene på norsk og engelsk

Foredrag med Ivar Line

Hva er det som skiller de som får det til og de som feiler?

Mange drømmer om å forfølge en lidenskap. Å starte sin egen virksomhet kan være det mest spennende og inspirerende du kan gjøre, men det handler ofte om å gå utenfor komfortsonen. Etter å ha jobbet over 20 år med start-ups har jeg feilet mye, lært mer og gjort en del erfaringer. Jeg mener det handler om å våge å feile, men ha mot og styrke til å reise seg opp og lære av sine feil. Men det som er kjernen i å lykkes med dette, handler om lidenskapen til det du gjør. Uansett hva du drømmer om!

Hvorfor skal en gjøre ting med lidenskap?

For noen av oss er klokker både lidenskap og vitenskap. Selv har jeg vært fascinert av dem siden tenårene. James Bond, Marie Antoinette og Neil Armstrong visste alle hva en skikkelig klokke er verd. Gjennom verdenshistorien, i populærkulturen, på idrettsarenaen og i de store filmklassikerne har armbåndsuret spilt både bi- og hovedroller. Som redskap for å holde tiden har armbåndsuret imidlertid rykket bakover i køen til fordel for et raskt blikk på mobilen. Det får så være. Noen av oss vet bedre

Har du det som skal til for å være grunder?

Alle leter etter den nye oljen og det har blitt "hipt" å være grunder. Men å lykkes i dette landskapet kreves mye mer enn en god idè og en elevator-pitch! Hvordan velger du partnere og ansatte. Hvorfor er det så viktig å bygge en god bedriftskultur? Hvordan tenker investorene og hva er det som gjør at de ønsker å investere? Kan du løse et problem og har du utholdenheten til å stå løpet igjennom? Foredraget deler erfaringer gjennom mange år. Hva som ikke virket og hva en kan lære av feilene.

Ivar Line har 3 vurderinger

Lucas Weldeghebriel

31. mai 2018

Shifter Media AS

6

Ivar er en kunnskapsrik og erfaren «business man», med bakgrunn fra flere spennende selskaper. Han har en særdeles god forstålelse av hva som er viktig når man skal bygge teknologiselskaper. Shifter hadde gleden av å ha Ivar på scenen under vårt event The Creators Shift, hvor han fortalte om berg- og dalbanehistorien i sitt siste selskap My Voice. Vi kan anbefale Ivar på det sterkeste til noen som skal ha et event om teknologi, ledelse og innovasjon.

Leif Petter Skaar

14. februar 2018

Westcontrol AS

6

Ivar Line ga oss et foredrag basert på egne erfaringer med stort engasjement og tilstedeværelse. Han hadde forberedt seg godt slik at budskapet også var godt tilpasset våre verdier og visjon. Det ble god anledning til å stille spørsmål underveis og han var oppriktig interessert i våre synspunkter og vår hverdag.
En god dag for påfyll og inspirasjon!

Bjørn A. Schibevaag

11. juni 2017

Keystone.no AS

5

Ivar Line har en meget engasjerende stil, lastet med erfaring og kompetanse i sine foredrag og workshops. Foredragene er bygd opp med forståelige og aktuelle eksempler, som er hentet fra Ivar sine egne erfaringer og start-up`s som gjøre det spennende og meget enkelt å relatere til egne utfordringer og muligheter. Spørsmål blir besvart på en inngående, interessert og imøtekommende måte som gjør at salen blir videre engasjert.
Jeg kan på det sterkeste anbefale Ivar Line til foredrag og workshops som trenger en erfaren og engasjert stemme innen start-up`s og ny teknologi.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS