Jamal Sheik

Rasisme, Antirasisme, Diskriminering, Mangfold

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jamal Sheik

Jamal Sheik er lederen og politikeren bak Rasisme i Norge, rasismebevegelse som fra starten i 2020 belyste og dokumenterte temaer som rasisme og diskriminering gjennom sin Instagram-konto, som idag er Norges og Nordens største antirasistiske plattform, «Rasisme i Norge», som har over 45 000 følgere. 

Han har samlet inn over 5 millioner kroner til rasismeofre gjennom spleis og er en av de mest brukte unge forbildene på NRK. Han har også vært en gjest på Dagsnytt og deltatt i NRKs debattprogram «Uenig». 

Jamal er kjent fra ulike TV-programmer og var aktuell med «Jordbrukerne» på NRK høsten 2021. Han skal også starte organisasjonen Arbin sammen med kjente profiler som prinsesse Martha Louis, Geir Lippestad og Isabell Ringnes.

Jamal Sheik er en viktig bidragsyter i kampen mot rasisme og har skapt endring gjennom sin Instagram-konto. 

Han har også engasjert seg for ungdommer og voksne i Oslo by, og har et unikt blikk på hele minoritetsdebatten. 

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jamal Sheik

"Rasisme i Norge: Å skape endring og bygge fellesskap"

Jamal Sheik vil dele sin erfaring som samfunnsengasjert og leder av Instagram-kontoen "Rasisme i Norge". Han vil fortelle om hvordan han har jobbet for å skape oppmerksomhet rundt temaer som rasisme og diskriminering, og hvordan han har bidratt til å samle inn over 5 millioner kroner til rasismeofre gjennom spleis. Han vil også dele sine tanker om hvordan vi kan bygge et mer inkluderende samfunn og bekjempe rasisme og utenforskap. Gjennom eksempler fra sin egen erfaring vil han vise hvordan vi alle kan spille en rolle i å skape endring og bygge fellesskap. Dette foredraget er relevant for alle som ønsker å lære mer om hvordan vi kan bekjempe rasisme og utenforskap og bygge et mer inkluderende samfunn.

2024 © Talerlisten AS