Jan Monsen og Mattis Thørud

Villmark, samarbeid, raushet og resultater

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jan Monsen og Mattis Thørud

Jan Monsen og Mattis Thørud er kjent fra NRK-serien «Monsen, Monsen og Mattis». Begge er familiefedre med krevende jobber, og sammen med Lars Monsen har de gjennomført en rekke krevende villmarksekspedisjoner hvor de har erfart viktigheten av en positiv grunnholdning, gjensidig raushet og respekt, og ikke minst: å ha det moro på veien!

Med en praktisk tilnærming snakker Jan og Mattis om sine erfaringer rundt hva som er viktig før, under og ikke minst i etterkant av en krevende langtur, hvordan man beholder den gode tonen og sammen skaper gode resultater. Det er lett å finne relevans til arbeidslivet i det Jan og Mattis snakker om. I tillegg til økt bevissthet rundt egne holdninger er det en overhengende fare for at tilhørerne blir inspirert til å komme seg mere ut.

  • Formidlere som sprer ekte glede og begeistring
  • Fantastiske historier fra villmarka
  • Gode tips til hvordan sikre godt samarbeid, forebygge konflikter og hva som skal til når mennesker med forskjellige egenskaper skal jobbe mot felles mål
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Jan Monsen og Mattis Thørud

Våt, kald og sulten – topp stemning og gode resultater

Om viktigheten av positivitet, raushet og endringsvilje.

Ville Gleder

Om herlige villmarksekspedisjoner, møter med rovdyr, det å nyte stillheten og øyeblikkene, om planlegging og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange.

2024 © Talerlisten AS