Jan Sollid Storehaug

Inspirerende foredrag om din digitale fremtid

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jan Sollid Storehaug

Hvordan blir din digitale fremtid? Har du oversikt over nye teknologier som kan hjelpe deg og dine ansatte til å ligge et skritt foran? Jan Sollid Storehaug bruker 35 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter til å gi deg nødvendig oppdatering. Han har dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og hvordan teknologi forandrer våre liv, privat og på jobb. I sine foredrag legger han vekt på å bruke eksempler. Han viser gjerne til verktøy som gjør at du etter foredraget straks kan ta i bruk det du har lært. Som redaktør for storehaug.no og tenkdigitalt.no skriver han om teknologier, innovasjon og digital markedsføring. Han har etablert og vært leder i en rekke IT-selskaper, bl.a UNIC, RiksNett, (Senere Telia Internett) Digital Hverdag, (Senere børsnotert som Bouvet), Active24, DotGlobal (Ledende internasjonalt), Cloudnames AS og leder i dag Tenk Digitalt AS. Jan er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har de 5 barn i alderen 8 til 20 år.

Foredrag med Jan Sollid Storehaug

Slik blir din digitale fremtid

Er du og ansatte i din virksomhet forberedt på endringene som kommer med nye teknologier og kunstig intelligens? Hva skjer med smarte hjem og byer, selvkjørende biler, droner, 3D-printing, roboter og utvidet og virtuell virkelighet? Hva kan tingenes internett, blockchain og 5G-nettet bety for deg? I dette foredraget forteller jeg hvordan ny teknologi forandrer måten vi lever og jobber i de neste 10 årene og hvordan din virksomhet best kan ruste seg til å møte endringene.

Bedriftsintern oppdatering for ansatte og kunder

Vil du oppdatere dine ansatte og kunder om ny teknologi og betydningen av å være fremoverlent? Jobber du i en bransje hvor du leverer produkter eller tjenester som er viktige for dine kunders konkurranseevne eller overlevelse? Jeg setter dette inn i en kontekst som passer med et digitalt overblikk og går gjennom de viktigste teknologiene og trendene fremover. Mitt innlegg skreddersys så det passer ditt øvrige program og er relevant for akkurat din bransje. Underholdende og tankevekkende!

Digitalisering vs digital transformasjon?

Ny teknologi byr på helt nye muligheter og trusler i en hastighet vi tidligere aldri har sett. Din virksomhet er utsatt for konkurranse fra etablerte og nye aktører som kommer med nye løsninger på dine kunders problemer. Nye teknologier, satt sammen på en innovativ eller disruptiv måte. Kanskje fra vinklinger du ikke helt så komme? Skal din virksomhet overleve og lykkes må du dine ansatte og kunder forstå hvorfor digitalisering bare er ett skritt på veien mot digital transformasjon.

Teknologi på tvers av generasjonene - livslang læring

Hvordan påvirker teknologier oss ulikt gjennom generasjonene? Hvordan skal du møte de yngre generasjonene som kollegaer og kunder og hvordan tar du vare på de godt voksne som ikke er vokst opp med internett? Hvorfor er livslang læring viktigere enn noensinne? Hva slags kompetanse bør du og dine medarbeidere ha i møte med automatisering og kunstig intelligens? Jeg gir konkrete eksempler på hvordan jeg selv holder meg oppdatert i en utfordrende teknologisk verden.

Kunstig intelligens - hva betyr det for din virksomhet?

Hva er kunstig intelligens og hvilken betydning får det for deg og dine ansatte?Jeg forklarer et komplisert emne på en pedagogisk måte og gir deg eksempler på hvordan kunstig intelligens kan brukes i dag og hvorfor det er viktig i årene som kommer. Du får konkrete eksempler og nyttig læring som kan omsettes til praktisk bruk for store og små virksomheter.

Kurs med Jan Sollid Storehaug

LinkedIn - praktisk bruk

Halv dags workshop for ledelse, salg og markedsavdelingen om bruk av LinkedIn som verktøy. Passer fra 1 til 20 deltakere. Jeg deler med deg mine erfaringer om hva jeg har gjort rett og hvilke feil du bør unngå. Hvordan bygge en profil som virker for å få synliggjort deg og din virksomhets kompetanse? Hvordan bruke LinkedIn som effektivt verktøy for B2B-markedsføring? Kurset kan legges opp med forberedelser og flere samlinger etter behov.

Praktisk digital markedsføring

I den digitale verden er vi alle selgere. Hvordan bygger du en digital kommunikasjonsstrategi for din virksomhet? Halv dags workshop for å lære de grunnleggende prinsippene i digital markedsføring for store og små virksomheter. Vi går gjennom "Inbound-metoden" og ser hvordan alle ansatte kan bidra med innhold på riktig måte i ulike sosiale mediekanaler. Kurset kan legges opp med forberedelser og flere samlinger etter behov.

Hvordan skrive for folk og optimalisere for Google?

Digital kommunikasjon handler også om å bli funnet. Så mye som 92 % av alle B2B-kjøp starter med et Google-søk. I denne workshopen går jeg gjennom de grunnleggende prinsippene i hvordan du lager innhold som blir funnet. Du får innsikt i teknikker for søkemotor- og søkeordoptimalisering. Du vil også lære om teknisk SEO og hvorfor også struktur er viktig for at godt innhold skal bli funnet.

Talerlisten mener

Jan Sollid Storehaug er en svært kunnskapsrik, oppdatert og erfaren foredragsholder. Han er på sitt beste når han snakker om hvordan teknologi påvirker livene våre og hverdagen vår, hva som kommer og hvordan vi bør møte det. Legger alltid mye arbeid i et foredrag, har en behagelig stil og får gode evalueringer av publikum.

Jan Sollid Storehaug har 35 vurderinger

Geir Edvin Svenskerud

7. mars 2019

SURK

6

Hadde gleden av å lytte, engasjeres og inspireres av Jan Sollid Storehaug sitt foredrag under Club Exclusive sitt dagsatrangement i Oslo i går. Foredraget og Jan sin evne til å dele og vise engasjement i praksis, gjorde at jeg startet søk etter neste anledning til å oppleve nye foredrag! Anbefales!

Tove M. Bjørkavåg

13. februar 2019

Sparebanken Møre (Avd. Innovasjon)

5

Imponert over dagens foredrag med Jan Sollid Storehaug på NTNU i Ålesund. Han klarte i løpet av to timer og gi et godt oversiktsbilde over hvilke muligheter og utfordringer som digitalisering og teknologier vil gi oss. Dette formidlet han med stor entusiasme og faglig tyngde. Hans tidligere erfaringer gir budskapet ekstra kredibilitet og innsikt. Raus og åpen foredragsholder. Det ble brukt relevante og up to date case og eksempler. Du vil garantert få mange gode diskusjoner med Storehaug.

Trine Aldstedt

6. desember 2018

Styreutvikling Romerike

6

Jan Sollid Storehaug har stor innsikt i, og kunnskap om digitalisering, kunstig intelligens og «hva som blir din nye jobb i fremtiden» – og han deler denne kunnskapen og innsikten på en spennende, interessant og forståelig måte. Vårt frokostmøte trakk fullt hus, og Jan innfridde våre høye forvetninger. Anbefales

Stefan Petersson

20. november 2018

Xplorico AS

6

We had the great pleasure to have Jan as a Keynote in our plenary session at our AiM 2 North Symposium at OsloMet in November. Jan delivered a fantastic and inspiring keynote for us around Artificial Intelligence. The speech gave a lot of brain fuel for the mind around this wide topic! Thank You Jan!

Maria Moin

4. oktober 2018

Posti Messaging AB

6

Jan anlitades av Posti Messaging för att moderera, inspirera och föreläsa för våra VIP kunder i Norge kring digitalisering, AI, digitala framsteg samt digital marknadsföring och hur man arbetar med LinkedIn på bästa sätt. Jan gjorde ett finfint arbete och vi visste redan från första mötet med Jan att det skulle gå kanon. Jan gjorde ett gediget förarbete för att lära länna oss och våra kunder innan dagen och resultatet blev väldigt lyckat. Vi och våra kunder lära oss massor och vi kan bygga vidare på de kunskaper och den inspiration som Jan kom med.

Phillip Grønvold

13. juni 2018

Correlate AS

6

I had the opportunity to hear Storehaug speak at the 2018 Global Seed Forum event at the Opera House. Fantastic storyteller. His English was clear and expressive. Truly an engaging and motivational speaker.

Casper Martens Larsen

13. juni 2018

Micrsoft

6

Vi i Microsoft utfordret Jan, ved å gi han en litt annerledes arena enn det han var vant med. Og det var å skreddersy et inspirerende foredrag på akkurat 18 minutter, der vi ville høre både suksessfulle historier, samt historier som var mindre suksessfulle. I teorien skulle dette gi en bredere «erfaring» ut til publikum. Og dette klarte Jan utmerket. Han leverte akkurat det vi ba om, og han brukte 18 minutter og 5 sekunder. Jeg er veldig fornøyd med Jan sin måte å utføre dette oppdraget på, og kan enkelt anbefale han videre.

Trond Egil Hustad Jakobsen

28. mai 2018

Juristforbundet

6

Jan Sollid Storehaug holdt foredrag på juristenes egen lederkonferanse i februar 2018.
Jan foreleste om; fremtidens digitale ledelse -teknologier som forandrer din hverdag og jobb.
Storehaug fikk 5,46 i terningkast fra de vel 100 fremmøtte deltakerne, og var en suveren formidler og foreleser. Høyt faglig nivå. Anbefales på det sterkeste! Juristforbundet skal bruke han igjen på Juristkongress 2018. Da skal Jan forelese om kunstig intelligens.

Christoffer Hjelpdahl

22. mars 2018

Helply Media

6

For en mann! Jeg var på Bergen Business Expo og hørte Storehaugs synspunkter på digital markedsføring i 2018. Med en god blanding av bredde og dybde leverer han en talk som du kan få utbytte av, om du er nybegynner eller en dreven markedsdfører på digitale flater. Han la vekt på tredjepartsaplikasjoner til bruk for å mestre sosiale medier, analyse og betalt markedsføring. Han leverte håndfaste eksempler som kan taes i bruk med en gang, så vel som å forklare tankegangen bak. «Elegans» defineres gjerne som å forklare noe komplisert på en enkel måte. I så fall: Dette er en elegant foredragsholder!

Miriam Øyna

19. mars 2018

Posten Norge

6

Jeg var så heldig å få høre Jan Sollid Storehaugs spennende foredrag om kunstig intelligens. På 45 minutter fikk vi et overblikk over hva som rører seg på AI-fronten generelt og innen markedsføring og salg spesielt. Vi fikk gode tips til hvordan vi selv kan bli blant de første i Norge til å teste og få erfaring med AI-løsninger, som på sikt vil være helt avgjørende for bedriften. Tips til hvor vi finner godt lesestoff for å holde oss oppdatert fikk vi også, selv om det skal mye til å opparbeide seg like god oversikt som det Jan Sollid Storehaug har. Imponerende foredragsholder!

Ine Segberg

25. februar 2018

NLD

6

Vi hadde stor glede av å invitere Jan Storehaug til å holde et innlegg om fremtidens teknologi og kunstig intelligens for studentene på BI Trondheim, i forbindelse med Næringslivsdagen – BI Trondheims største faglige konferanse. Foredraget holdt så absolutt til forventningene og var både spennende, lærerikt og inspirerende. Jan satt en tankevekker i hodet på de tilstedeværende, og tilbakemeldingene i etterkant har vært helt fantastiske. En foredragsholder med stort engasjement som holder seg oppdatert på den nyeste teknologiene på markedet.

Grethe Kristin Vinje

5. desember 2017

Consto Midt-Norge AS

6

Vi i Consto Midt-Norge AS var så heldige å få Storehaug til å holde innlegg om fremtidens digitalisering på vårt interne Julemøte. Den næringen som vi representerer – byggenæringen – står ovenfor en historisk endring som gjennomsyrer alle våre prosesser og verdikjeder. Vi står ovenfor en digital revolusjon i byggenæringen og bør ta i bruk de verktøyene som allerede finnes. Ny teknologi forandrer vår hverdag og jobb i et forrykende tempo. Storehaug fikk oss til å ta dette innover oss på en engasjerende, ærlig og svært tankevekkende måte. Vi anbefaler Storehaug på det sterkeste!

Tobias Toivonen

29. november 2017

Exhibition Management AS

6

Jan Sollid Storehaug er en svært dyktig foredragsholder som skaper stort engasjement hos sitt publikum. Vi engasjerte Storehaug for å holde innlegg for oss om digital markedsføring i Trondheim, Stavanger og Oslo. Han oppnådde enestående 5.7 av 6 mulige i karakter blant vårt publikum, hvilket plasserte han helt på toppen blant våre dyktige foredragsholdere.
Trenger du en foredragsholder til ditt arrangement kan vi anbefale Jan Sollid Storehaug på det varmeste!

Ole Jørgen Schei

18. september 2017

CretoGruppen/Codex Advokat

6

Jeg hadde gleden av å høre Jan Sollid Storehaug i Trondheim den 5. september. Jeg fikk et innblikk i en spennende verden med mange muligheter for de bedriftene jeg er engasjert i. Han utfordret publikum på en engasjerende måte og ga konkrete eksempler som var svært nyttige for min virksomhet. Jan er en dyktig foredragsholder som bruker en passe blanding av fakta, muligheter og humor i sitt foredrag. Jan Sollid Storehaug anbefales på det varmeste!

Kenneth Johansen Kløw

1. juni 2017

PF Styrenettverk (Polyteknisk forening)

6

Vi hadde den store glede av å høre Jan Sollid Storehaug presentere, reflektere og diskutere «digitalisering med spesielt fokus på delingsøkonomi B2B og styrets rolle mtp dette». Storehaug har et glødende engasjement og evner og både fremlegge alle de muligheter som kommer, samtidig som han tydeliggjør hva som vil kunne være konsekvenser av «å sove i time» med tanke på den digitale revolusjon. Dvs, både skeptikerne og tilhengerne av megatrenden fikk stor glede av møtet. Storehaug anbefales på det sterkeste!

Anja Sterner

2. mai 2017

iFokus AS

6

Vi var så heldige å få Jan Storehaug som foredragsholder på @pi-konferansen 2017. Jan traff blink ifht målgruppe og akkurat som bestilt innholdsmessig. Han gav oss de store linjene innen teknologi i fremtiden – og en oppvekker på hva som forventes – hva vi må forholde oss til. Den teknologiske utviklingen går forrykende raskt, og barna i barnehagen er født inn i en teknologisk verden. Jan fikk oss til å ta innover det vi står overfor på en engasjerende, ærlig og tankevekkende måte. Anbefales!!!!

Madelene Stolpe

5. april 2017

Bydel Stovner, Oslo kommune

5

Vi engasjerte Storehaug som innleder på en ledersamling og opplevde at han evnet å både opplyse, inspirere og motivere til handling. Han satte seg inn i vår virksomhet og leverte veldig godt i henhold til bestilling, samtidig som han beholdt et overordnet blikk på digitaliseringens utfordringer og muligheter. Vi er meget godt fornøyd!

Thorstein Nordby

13. mars 2017

Nettly AS

6

Jeg hørte Jan Sollid Storehaug på Bjørvika Konferansesenter hvor han holdt et innlegg om teknologi og innovasjon. Jan er en kunnskapsrikt foredragsholder som inspirerer og gir konkrete eksempler fra sin egen erfaring som IT-leder. Han formidler sin kunnskap med engasjement og humor i passende doser. Anbefales!

Håkon Krogh

11. mars 2017

Rotary

5

Dette var bra og inspirerende, og satte i gang mye tankevirksomhet. Ga også innblikk i fremtidens digitalisering, og hvor hurtig dette skjer. Og at det er kort veg mellom suksess og fiasko. Det gjelder å treffe riktig.

John L. Jones

10. mars 2017

RYLA seminaret 2017, ROTARY, Jones Arkitekter AS

6

Storehaug har i dag holdt sitt foredrag for oss på RYLA seminaret på Fredriksten i regi av Rotary. 70 oppegående ungdommer i alder 18-25 år var nærmest fjetret av en så «to the point» presentasjon av en situasjon og utvikling de færreste har klart for seg er i ferd med å skje nesten før vi kan rekke å registrere det. Meget profesjonelt presentert, også med humor og vidd. Som han poengterte: Dere kan like det eller ikke, men det kommer til å skje (og er tildels allerede i ferd med å skje). Meget tankevekkende og nyttig foredrag for våre deltagere på seminaret som har tittelen «Fremtidens Ledere». Undertegnede (som holdt det påfølgende foredrag om hjernens høyre og venstre-side og vår intelligens mulighet til å påvirke utviklingen) var også meget imponert !

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS