Jens Veiersted

Jens Veiersted

Ernæringsterapeut og bygningsingeniør

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jens Veiersted

Jens Veiersted er utdannet bygningsingeniør fra Forsvaret, har grunnfag fra Idrettshøgskolen 1981 og ernæringsterapeut fra Institute for Optimum Nutrition i London 2000. Han er i dag ansvarlig for utdannelsen av ernæringsterapeuter ved Tunsberg Medisinske Skole. Han har gjennomført ca. 2500 pasientkonsultasjoner siden starten. Foredrag og undervisning har hele tiden vært en viktig del av aktivitetene. Om det har vært for fagfolk eller en interessert forbruker, har målet vært å formidle hvor stor påvirkning vi har på vår helse. Maten vi velger i butikken, hva vi fyller livene våre med og hva vi tenker i hverdagen, er alle faktorer som har betydning. Målet er å inspirere tilhørerne til å se på sitt eget liv og få lyst til å sette igang med forandringer. Han er regnet som en meget engasjert og energisk foredragsholder som har evnen til å legge frem til dels vanskelig stoff på en humoristisk, enkel og forståelig form.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Jens Veiersted

Kan kostholdet bedre konsentrasjon - og redusere sykefraværet?

I dag kreves det at vi har fult fokus gjennom dagen for å kunne fullføre våre oppgaver innen stramme tidsfrister. Og så har vi selvfølgelig ikke tid til å være syk. Når mange samtidig har et uklart skille mellom jobb og fritid, er det nok av utfordringer å henge med. Kanskje kan kostholdet bidra til øket kapasitet.

Overvekt, bare et spørsmål om kalorier og mosjon?

Spis mindre og beveg deg mer har vært mantraet gjennom mange, mange år. Og det høres enkelt ut. Men allikevel er overvekt et stort problem i samfunnet vårt. Kanskje det er på tide å snu litt på problemstillingen og se på andre forhold for å opprettholde en ønsket vekt.

Forandring, så enkelt og så vanskelig

De fleste mennesker har forsøkt seg på nyttårsforsetter. Men for de fleste går det dårlig. Det blir mere som nyttårsfortsetter - som det gamle. Hvorfor er det så vanskelig og finnes det metoder som gjør oss i stand til å nå våre mål.

Optimalt kosthold, finnes det?

Myndighetene forteller oss hva et sunt kosthold er. Og det finnes helt sikkert mennesker som følger anbefalingene og har det fint. Men hva med alle andre som sliter med mindre plager og kroniske sykdommer. Kan det hende at de har et forbedringspotensial både når det gjelder kosthold og livsstil. Men hva gjør vi?

Kronisk syk, finnes det håp om et bedre liv?

De fleste kroniske sykdommer forårsakes av et stort antall faktorer. Faktorer som varierer fra pasient til pasient. Men kosthold og livsstil nevnes nesten alltid blant de viktigste årsakene. Det kan bety at en tilpasning av kosthold og justering av livsstil kan bedre situasjonen for mange kronikere.

2024 © Talerlisten AS