Jon Ensor

Hvordan kommunisere og engasjere, magiker og master-formidler

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jon Ensor

Jon Ensor er ekspert på formidling og en av Norges mest etterspurte. Han er «star speaker coach» for TEDx, og scenetrener for foredragsholdere, næringslivsledere og entertainere – både i Norge og utlandet. Alt fra programledere og kongelige til humorister og underholdningsartister bruker Jon Ensor sine tjenester. Han er også anerkjent blant magikere verden over som ekspert på formidling fra scenen, og er med-eier av Pro Magic Academy, med over 400 professionell entertainere.

Jon Ensor har studert psykologi på Open University og Arden University i England, og er lidenskapelig interessert i hva som avgjør om noen er engasjerende. Han vet hva som avgjør om vi får lyst å lytte til noen og bli enig med dem, og hva slags type kommunikasjon og formidling som virker.

Jon tar oppdrag som foredragsholder, konferansier og entertainer og legger gjerne magi inn i sine opptredener. Han har underholdt for det Britiske Kongehuset, i tillegg til å ha stått på scenen på over tusen events og konferanser de siste 15 årene. Jon er kjent for sin humor, storytelling og tankelesing. Foredragene hans er farget av disse ferdighetene, og byr på latter, forbløffelse, fascinasjon og overraskelser. Jon er engelsk men bor i Norge og snakker norsk, men holder gjerne sine opptredener på engelsk. Ta kontakt for å finne ut hvordan Jon Ensor kan bidra på ditt arrangement – dagtid eller kveldstid.

Premium
Konferansier
Fagekspert
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jon Ensor

Kunsten å kommunisere som en leder

Å være leder handler om kommunikasjon. Dette foredrag viser hvordan man kan inspirere, engasjere, og kommunisere på en måte som bygger positiv relasjoner. Ta et skritt tilbake, se på dine egne vaner og uvaner, og få konkret verktøy til å utvikle dine ferdigheter som kommunikator - uten å måtte endre din personlighet. Bli inspirert til å mestre din kommunikasjon, spisse din påvirkningskraft, og bruke det til å få frem det beste i menneskene rundt deg. *Ikke bare for ledere.

Kunsten å engasjere

Uansett hva du har å si, og uansett hvilken arena det skal sies - fra en scene, i et møte, eller i en sosial setting - å kunne snakke på en måte som engasjerer vil være avgjørende. Men hva faktisk engasjerer, og hvilken konkret tiltak kan jeg gjøre for at de rundt meg for mere lyst til å høre på det jeg har å si?

Du er presentasjonen

Lære å formidle fra scenen som de beste i verden, med kraft, tilstedeværelse og varme. Foredraget har fokus på hvordan du formidler - din mindset, kroppspråk, bruk av stemme, og dramaturgi. Jon er en dyktig og erfaren formidlingstrener som har jobbet med alt fra toppledere, politikere, TEDx speakers, TV programledere, kongelige, og profesjonell foredragsholdere og entertainere. Dette kan kjøres som et inspirerende foredrag, eller en hel eller halv-dags workshop.

Konferansier

Jon er en stødig og erfaren engelsk-talende konferansier som kan lede din konferanse, ofte i kombinasjon med foredrag eller underholdning.

Talerlisten mener

Jon Ensor er et trygt valg om du vil at dine kunder, ansatte eller kolleger skal få oppleve noe helt spesielt fra scenen. Enten du vil at de skal få se et engasjerende foredrag, bli underholdt eller se en proff konferansier, vil Jon Ensor være et godt valg. Han er tvers igjennom proff og behagelig og lett å samarbeide med.

2024 © Talerlisten AS