Jon Rønningen

Jon Rønningen

Olympisk mester i bryting og forfatter

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jon Rønningen

Jon Rønningen er den store, lille bryteren som ble europamester, verdensmester og dobbeltolympisk mester i to ulike OL. Han tok elleve NM-gull, vant sju nordiske mesterskap og regjerte bryteverdenen sammen med sin bror, Lars, på store deler av 1980- og 1990-tallet. I 1988 ble han kåret til årets idrettsnavn i Norge og ble tildelt Fearnleys olympiske ærespris. Nå deler Jon  historien om hva som skjedde da lysene slukket og han plutselig var «ingen». Angst, depresjoner og pillemisbruk gjennomsyret hverdagen; en hverdag som han flere ganger prøvde å slippe unna. Jon vet at han alltid må kjempe med sine diagnoser, og sterkere enn de fleste har han opplevd de største seire og dypeste avgrunner.

Foredrag med Jon Rønningen

Hode i klemme

Jons liv er fylt med livsvisdom fra livets største ytterkanter. Han er stille, rolig, ekte og med en lun humor har han med seg en historie som både berører, skaper ettertanke og lærdom om det å nå sine høyeste mål og takle de tøffeste utfordringer. Jon vant sine største kamper i siste sekund. Det var ikke tilfeldig. Dette er historien om å sette seg mål og komme seg på banen igjen – i livet som på brytermatta.

Jon Rønningen har 2 vurderinger

Stian Olsen

19. oktober 2018

Rus og Psykisk helse Fauske Kommune

6

Jon hadde foredrag i Fauske Kino sal onsdag 17.10.18. Dette var markeringen av verdens dagen for psykisk helse. Jon hadde et fantastisk morsomt og rørende foredrag foran 190 besøkende:) anbefaler foredrag av Jon på det sterkeste

Bent Braseth

18. oktober 2018

Privatperson

Jeg synes det var en sterk fortelling av Jon, en stor idretts utøver som hadde alt og ingen ting. Synes det er veldig trist at vi i Norge ikke har et system som fanger opp de som har ofret alt i sin idrett, og vært best i verden..

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS