Jonas Bergan Dræge

Jonas Bergan Dræge

Forsker og programleder

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jonas Bergan Dræge

Jonas Bergan Dræge har forsket på politikk i i Tyrkia, Jordan og Syria – og han var bosatt i Aleppo da den arabiske våren spredte seg til Syria i 2011. Jonas er stipendiat i statsvitenskap ved European University Institute i Firenze. Han har tidligere en MPhil i Moderne Midtøstenstudier fra Oxford University. Han er også programleder for podkasten Politikk og Røvere med forskerkollega Lars Erik Berntzen. Podkasten formidler de viktigste funnene fra samfunnsforskningen på en underholdende måte. Jonas holder foredrag om Syria og Tyrkia. I begge foredragene kombinerer han sin ekspertise som forsker med anekdoter og personlige opplevelser som man garantert aldri får høre om i media.

Foredrag med Jonas Bergan Dræge

Syria, før og etter revolusjonen.

Foredraget kombinerer en forskers vurderinger om utviklingen i Syria med historier, anekdoter, og personlige bilder fra Dræges liv i Damaskus og Aleppo både før og under de første demonstrasjonene i landet, våren 2011.

Jonas Bergan Dræge har 1 vurdering

Birgithe Schumann-Olsen

31. januar 2017

Øvre Eiker bibliotek

6

Jonas Bergan Dræge hadde et personlig og spennende foredrag om Syria på Øvre Eiker bibliotek. Publikum fikk et blikk inn i den kulturen som var før krigen brøt løs, fortalt gjennom gjenom Dræges egne møter med «vanlige» mennesker – og dermed en bedre forståelse av hvorfor konflikten er blitt så opprivende og vanskelig. Han tok seg også god tid til å svare på spørsmål og samtale med publikum i etterkant, og vi fikk mange positive tilbakemelding. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS