Jørgen Norheim

Inspirerende lederutvikler og mentaltrener

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jørgen Norheim

Jørgen Norheim holder foredrag om endring, selvledelse, endring av vaner og hvordan motivere seg selv for å gjøre noe som er nytt eller annerledes. «Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til…» Den setningen kan ofte være dekkende for å beskrive endringer på privat plan eller på jobben. Hva er grunnene til at endringer både kan være vanskelige å gjennomføre, men også frustrerende å komme frem til? Hvorfor gjør vi det vi gjør og ikke minst hvorfor lar vi være å gjøre ting som hadde vært bra for oss? Tidvis gjør vi til og med ting som er svært dumme for oss selv og de rundt oss og vi vet det! Allikevel fortsetter vi?! Hvorfor? Dette snakker Jørgen Norheim om i sine foredrag. Jørgen har bakgrunn fra Forsvaret og ulike jobber i næringslivet, og tusenvis av timer med coaching og mentaltrening bak seg. Hans foredrag og kurs er kraftfulle, uformelle og morsomme – og inneholder som regel dialog, diskusjon og øvelser. Ta kontakt for å høre hvordan Jørgen Norheim kan hjelpe dere med å få til endring.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jørgen Norheim

Er du redd for sabeltanntigre?

Et foredrag om stressmestring og ikke minst pressmestring! Hvordan er det vi mennesker opererer og hva skjer i oss når vi føler det såkalte stresset. En forståelig og ikke minst humoristisk presentasjon av hvordan vi er skrudd sammen kombinert med helt konkrete verktøy for å bedre egen prestasjon.

Det ultimate operative lederskapet

Hva kjennetegner de beste operative lederne? Hva gjør de ? Hvordan tenker de? og hvorfor? Et foredrag om hvordan de beste operative lederne tenker og gjennomfører sitt lederskap med helt konkrete verktøy og metoder som kan brukes umiddelbart. For alle bedrifter som har hyppig kontakt med kunder og der kontakten mellom ledere og medarbeidere bør være like hyppig.

Hva får oss til å "tikke"

En humoristisk men inngående forklaring i hvordan vi mennesker opererer. Hvorfor gjør vi det vi gjør? Og hvorfor unnlater vi ofte å gjøre de tingene vi vet vi burde gjøre? Ingen mennesker ser verden som den er! Vi ser verden slik vi er... Med den innsikten, hva kan du tenke deg å gjøre annerledes? Og hvordan har du tenkt å gjøre det?

Mentaltrening for oss vanlig dødlige

Mentaltrening har de fleste hørt om og de fleste tenker nok da på toppidrettsutøvere og hvordan de forbereder seg til mesterskap osv. Men hvilken plass kan de samme teknikkene og metodene ha for oss vanlige dødlige? Dette foredraget gir dere en forklaring i hva mentaltrening egentlig er og innblikk i de viktigste elementene som du kan ta med deg ut i ditt liv. Være deg seg jobb, familie eller hobby.

I orkanens øye

Store endringer kommer ofte snikende på stille kattepoter! Ofte opplever bedrifter at det er kaos rundt dem og at alle snakker om de store skiftene og forandringene som skal komme, men selv opplever de ingen større endring. Stemmer dette ? eller er det stille før stormen, eller som kjent er det alltid helt stille i orkanens øye. Foredrag om endringer og endringsledelse med helt konkret verktøy og metoder for å ta tyren ved hornene.

Kurs med Jørgen Norheim

Det optimale lederskapet

Hva kjennetegner de beste operative lederne ? hva gjør de, hvordan og ikke minst hvorfor? Basert på internasjonal forskning går vi gjennom og ikke minst trener på de 5 viktigste lederadferdene! Et kurs med massiv praktisk trening som du kan kan ta i direkte bruk etterpå. Kurs på 2 dager a 6 timer

Talerlisten mener

Jørgen Norheim er en "slugger" innen mentaltrening, men en tilstedeværende energi og en inkluderende stil. Han er god til å se og involvere publikum, og har gjerne en tett dialog underveis i foredragene sine. Dette skjerper publikum og øker læring og engasjement. En inspirerende og dyktig foredragsholder.

2024 © Talerlisten AS