Jørgen Norheim

Inspirerende lederutvikler og mentaltrener

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jørgen Norheim

Jeg vil, jeg vil men får det ikke til.. Kan ofte være dekkende for å beskrive endringer. Være det seg på et privat plan eller i organisasjoner. Hva er grunnene til at endringer både kan være vanskelige å gjennomføre, men også frustrerende å komme frem til? Jeg har alltid vært en nysgjerrig type! Hvorfor gjør vi mennesker det vi gjør og ikke minst hvorfor lar vi være å gjøre ting som hadde vært bra for oss? Tidvis gjør vi til og med ting som er svært dumme for oss selv og de rundt oss og vi vet det! Allikevel fortsetter vi?! Alle mennesker er unike samtidig som vi er svært like i hvordan vi håndterer motgang og hvordan vi opererer i de valgene vi blir stilt ovenfor. I mine foredrag tror jeg på at humor er vesentlig for at vi skal kunne ta lærdom av de feilslåtte endringene vi har begått frem til nå. Det skal være morsomt å lære noe nytt! Gjenkjennelighet i ulike situasjoner er vesentlig for at vi skal kunne gjøre noe annet og bedre senere.

Foredrag med Jørgen Norheim

Er du redd for sabeltanntigre?

et foredrag om stressmestring og ikke minst pressmestring! Hvordan er det vi mennesker opererer og hva skjer i oss når vi føler det såkalte stresset. En forståelig og ikke minst humoristisk presentasjon av hvordan vi er skrudd sammen kombinert med helt konkrete verktøy for å bedre egen prestasjon.

Det ultimate operative lederskapet

Hva kjennetegner de beste operative lederne? Hva gjør de ? Hvordan tenker de? og hvorfor? Et foredrag om hvordan de beste operative lederne tenker og gjennomfører sitt lederskap med helt konkrete verktøy og metoder som kan brukes umiddelbart. For alle bedrifter som har hyppig kontakt med kunder og der kontakten mellom ledere og medarbeidere bør være like hyppig.

Hva får oss til å "tikke"

En humoristisk men inngående forklaring i hvordan vi mennesker opererer. Hvorfor gjør vi det vi gjør? Og hvorfor unnlater vi ofte å gjøre de tingene vi vet vi burde gjøre? Ingen mennesker ser verden som den er! Vi ser verden slik vi er... Med den innsikten, hva kan du tenke deg å gjøre annerledes? Og hvordan har du tenkt å gjøre det?

Mentaltrening for oss vanlig dødlige

Mentaltrening har de fleste hørt om og de fleste tenker nok da på toppidrettsutøvere og hvordan de forbereder seg til mesterskap osv. Men hvilken plass kan de samme teknikkene og metodene ha for oss vanlige dødlige? Dette foredraget gir dere en forklaring i hva mentaltrening egentlig er og innblikk i de viktigste elementene som du kan ta med deg ut i ditt liv. Være deg seg jobb, familie eller hobby.

I orkanens øye

Store endringer kommer ofte snikende på stille kattepoter! Ofte opplever bedrifter at det er kaos rundt dem og at alle snakker om de store skiftene og forandringene som skal komme, men selv opplever de ingen større endring. Stemmer dette ? eller er det stille før stormen, eller som kjent er det alltid helt stille i orkanens øye. Foredrag om endringer og endringsledelse med helt konkret verktøy og metoder for å ta tyren ved hornene.

Kurs med Jørgen Norheim

Det optimale lederskapet

Hva kjennetegner de beste operative lederne ? hva gjør de, hvordan og ikke minst hvorfor? Basert på internasjonal forskning går vi gjennom og ikke minst trener på de 5 viktigste lederadferdene! Et kurs med massiv praktisk trening som du kan kan ta i direkte bruk etterpå. Kurs på 2 dager a 6 timer

Talerlisten mener

Jørgen Norheim er en "slugger" innen mentaltrening, men en tilstedeværende energi og en inkluderende stil. Han er god til å se og involvere publikum, og har gjerne en tett dialog underveis i foredragene sine. Dette skjerper publikum og øker læring og engasjement. En inspirerende og dyktig foredragsholder.

Jørgen Norheim har 6 vurderinger

Torill Bergseth

3. mars 2020

Confex Norge AS

5

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Jørgen i forbindelse med et foredrag med tittelen «Gode adferdstrekk hos ledere». Jeg satte stor pris på Jørgens engasjement og hans evne til å sette seg inn i tilhørernes hverdag. Jørgens smittende energi, og hans evne til å få deltagerne til å lytte og kjenne seg igjen, var av stor betydning for oss!

Lars Fredrik Strøm-Håkonsen

28. februar 2020

Fresh Fitness

6

Jørgen Norheim holdt et fantastisk innlegg om verdier og visjon for alle ansatte i Fresh Fitness og mottok stående applaus i etterkant (500 ansatte). Jørgen har en spennende historie og bruker den på en god måte for å få publikum til å reflektere over egne verdier og hva som er viktig i livet – og hvordan dette relaterer seg til arbeidslivet. Foredraget var engasjerende, inspirerende og ikke minst nyttig for alle våre ansatte. Vi dro fra samlingen med mye energi og tanker om hvordan vi kan levere en enda bedre medlemsopplevelse fremover. Jeg kan varmt anbefale Jørgen til liknende arrangementer. //Lars Strøm-Håkonsen, Daglig Leder Fresh Fitness

Margot Jakobsen

4. juli 2019

Fresh Fitness AS

5

Jørgen formidler faget sitt på en visuell og inspirerende måte, og som mottager opplever man ham som «hjemme» i rollen som foredragsholder. Han utstråler en intergritet og en trygghet som gjør ham behagelig å lytte til, og er «kun seg sjøl» på en helt brilliant måte! Det er sjelden å oppleve en foredragsholder som får publikum til å le så godt via modig interaksjon og bruk av ulike visuelle uttrykk. Ønsker du å gi dine ansatte en god latter, i kombinasjon med spennende faginnhold som får enhver til å bli ettertenksom? Da anbefaler jeg på det varmeste å leie inn Jørgen!

Margot Jakobsen
Produktsjef Personlig trening
Fresh Fitness Norge

Corinne Hilde Fjellås

22. mai 2019

Confex Norge AS

6

Når Jørgen Norheim kommer inn i rommet merker du energien. Han har en naturlig autoritet, og når Jørgen snakker, da lytter du. Et møte med Jørgen gjør noe med deg. Du får lyst til å lære! Du får lyst til å høre mer!

Som senior prosjektleder i Confex har jeg hatt gleden av å samarbeide med Jørgen ved flere anledninger, og jeg ser frem til neste gang!

Anders Kvåle

22. mai 2019

Partner Arkwright/Arkwright X, styreleder og co-founder Spacemaker

6

Jeg har hatt gleden av å oppleve Jørgen Norheim på scenen, og synes det var et veldig sterkt bidrag. Han har en unik evne til å finne balansen mellom kraftfull og tydelig kommunikasjon av komplekse problemstillinger. Jeg ble inspirert, og satt igjen med en vesentlig økt innsikt til mental trening. Forfriskende sterkt og til praktisk anvendelse. Dette kurset vil jeg varmt anbefale til små og store organisasjoner.

Jacob Schram

15. mai 2019

Senior advisor McKinsey & Co

6

Not Yet AS ved Daglig leder Jørgen Norheim har for Circle K Europa (tidligere Statoil fuel and retail Europa) gjennomført engelsk presentasjon til top150 europeiske ledere med tematikken «Hva skal til for å gjennomføre endringer på et personlig og forretningsmessig plan på en så effektiv, god og varig måte som mulig – Hvordan er det vi mennesker opererer?».

Retail har alltid vært en bransje med store omstillinger. Det seneste tiår har vært preget av nye teknologiske utviklinger som setter enda større krav til fart i en slik omstilling uten å gå på kompromiss med å skape varige resultater. Retail har mange ansatte og er avhengig av at disse beveger seg i samme retning for å skape intern fart som gir hurtig omstilling mot markedet. Godt planlagte eventer er derfor et viktig virkemiddel for å mobilisere og bygge kultur. Det settes høye krav til eventer på dette nivået, spesielt faglig kompetanse blandet med evne til å få frem budskapet på en god og engasjerende måte. Vi valgte Jørgen Norheim da han i flere år hadde fungert som fysisk trener for den europeiske ledergruppen i Circkle K (SFR), i tillegg til at Not Yet AS hadde inngående kompetanse om endringsprosesser og utvikling. Presentasjonen ble en ubetinget suksess som nettopp skyldtes Jørgens gode evner til å formidle budskap fra scenen, hans faglige kunnskap på feltet og hans inngående kjennskap til organisasjonen og ledergruppen. De fleste i salen var kjent med at Jørgen var fysisk trener til ledergruppen og hvor intenst og bra dette fungerte. Det var derfor en nysgjerrighet til Jørgen og om han klarte å innfri det å gå fra praktisk trening til å formidle budskap på en overbevisende måte til top150 ledere i selskapet. Dette ble innfridd med glans og Jørgen/Not Yet As kan således anbefales til lignende arrangementer. Mvh, Jacob Schram, Senior Advisor McKinsey & Company.
Jacob Schram, tidligere CEO og Group President Circle K Europe.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS