Konrad Magnus

Siviløkonom, konsulent og veileder

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Konrad Magnus

Konrad Magnus er en engasjert og engasjerende foredragsholder. Han er breddfull av livsvisdom, som blir høyst levende gjennom hans illustrative historier og eksempler. Han tar deg med på en reise du vil kjenne deg igjen i, og du får lyst til å lære mer. Konrad har siden år 2000 vært konsulent, coach og veileder for privat og offentlig sektor. Bak seg har han lang ledererfaring fra næringslivet, sist i stillingen som leder av et av landets største advokatfirmaer . Han har i en årrekke vært tilknyttet spesialistmiljøer som omfatter gruppedynamikk, kommunikasjon, selvforståelse, konfliktforebygging og relasjonsbygging. Han utfordrer kunden til å gå utenfor komfort-sonen. Han er god til å bygge tåleevne til å stå i motstand, for derigjennom å bli tryggere på egne styrker og kompetanse. De som har hørt hans foredrag og historier er unisont enige om at hans budskap er unikt og lett gjenkjennelig.

Foredrag med Konrad Magnus

Fra frykt til mot: «Gutten som bare en mor kan elske … når hun tar seg kraftig sammen»

Med bakgrunn i egen livserfaring, forteller Konrad her om sin egen vei fra frykt til mot, hvordan barndom og oppvekst kan prege og bremse oss hele livet, og hvordan noen av de største hindre i livet kan bli til springbrett for videre utvikling. Noe av det som krevde mest mot var å slutte som sjef i et veldrevet advokatfirma og begynne som coach. Det er ikke tilfeldig at hans firma heter Coràge ("mot"), utledet fra latin: cor – kjerne. Her vil du få inspirasjon til å overvinne din egen frykt.

Internkommunikasjon: Hva skiller den gode samtalen fra den dårlige?

Her lærer du teknikker som er like aktuelle på soverommet som i styrerommet. Få en dypere innsikt i hvorfor noen samtaler flyter lett og skaper god stemning, mens andre går rett vest. Hvis du tror årsaken er at den andre personen er vrang, eller at temaet er for vanskelig å snakke om, må du tro om igjen. Her vil du få høre den egentlige årsaken til at samtaler skjærer seg, og hvordan du kan bringe dem tilbake i flytsonen. Det er utfordrende å holde gode samtaler gående, spesielt når temperaturen stiger. Foredragsholderen går gjennom noen kjernepunkter som må til, med utgangspunkt i boken «Conversation Transformation», som han har oversatt til norsk, med tittelen «Hør hva jeg sier!».

Coaching: Bevisstgjøring av egne styrker og eget potensial opp mot mål

Her får du spennende og nyttig innsikt i hvordan du kan endre «Autopiloten» - dine vanemønstre som både har styrker og begrensninger. Vi utvikler alltid noen dominerende roller i oppveksten, det som skal sikre oss anerkjennelse og aksept, og legger samtidig – helt ubevisst – lokk på roller som ikke blir akseptert i familie og nærmiljø. Du får innblikk i hvorfor og hvordan du unngår ubehag, og hvordan du kan omgjøre motstand til medvirkning. Sammen gjør vi noen spennende innsiktsøvelser, som garantert vil gi deg aha-opplevelser, økt bevissthet og større handlingsrom. Konrad har gjennomført mange tusen coaching-samtaler, med svært fornøyde kunder.

Teambygging

Konrad driver også med teambygging, med en sekk full av gode verktøy. Sett gjerne av en dag for å oppleve hvordan teamet ditt omgjør motstand til medvirkning!

Konrad Magnus har 2 vurderinger

Ann Olsbø

22. januar 2018

Mous.no (Musikk- og Underholdningsservice)

6

Jeg hadde den store glede å oppleve foredragsholder Konrad Magnus på Follo Lederforum i november 2017. Gjennom en fantastisk historie om seg selv, som i grunnen kunne vært eventyret om Espen Askeladd, ga han meg et helt nytt verktøy innen forståelsen av hvor viktig det er å omdanne frykt til mot. Da kunne jeg plutselig sette ord på hvordan jeg selv omdannet min egen frykt til mot, da jeg valgte å starte egen bedrift i 1990 til tross for mye advarsler fra familie og venner. Jeg har ikke angret ett sekund! Videre ga Konrad Magnus meg et meget verdifullt kommunikasjonsverktøy, som jeg allerede har tatt i bruk overfor mine medarbeidere og artister. Jeg kan virkelig anbefale Konrad Magnus på det varmeste!

Arild Kjuus

16. desember 2017

AMG

5

Konrad er en dyktig foredragsholder. Han bruker sin allsidige erfaringsbakgrunn som leder og trener til å belyse hvor viktig kommunikasjon er for samspillet med andre i hverdagen. Uansett hvilken rolle vi har og hvilken setting vi er i, er bevissthet om vår egen og andres tillærte måte å kommunisere på viktig. Han gir oss innsikt i hvordan vi kommuniserer og hvordan vi kan bruke enkle modeller og virkemidler både for vår egenutvikling og for utvikling av forholdet vi har til mennesker som betyr noe for oss. Det er en tankevekker som alle trenger.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS