Konrad Magnus

Siviløkonom, konsulent og veileder

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Konrad Magnus

Konrad Magnus er en engasjert og engasjerende foredragsholder. Han er breddfull av livsvisdom, som blir høyst levende gjennom hans illustrative historier og eksempler. Han tar deg med på en reise du vil kjenne deg igjen i, og du får lyst til å lære mer. Konrad har siden år 2000 vært konsulent, coach og veileder for privat og offentlig sektor. Bak seg har han lang ledererfaring fra næringslivet, sist i stillingen som leder av et av landets største advokatfirmaer . Han har i en årrekke vært tilknyttet spesialistmiljøer som omfatter gruppedynamikk, kommunikasjon, selvforståelse, konfliktforebygging og relasjonsbygging. Han utfordrer kunden til å gå utenfor komfort-sonen. Han er god til å bygge tåleevne til å stå i motstand, for derigjennom å bli tryggere på egne styrker og kompetanse. De som har hørt hans foredrag og historier er unisont enige om at hans budskap er unikt og lett gjenkjennelig.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Konrad Magnus

Fra frykt til mot: «Gutten som bare en mor kan elske … når hun tar seg kraftig sammen»

Med bakgrunn i egen livserfaring, forteller Konrad her om sin egen vei fra frykt til mot, hvordan barndom og oppvekst kan prege og bremse oss hele livet, og hvordan noen av de største hindre i livet kan bli til springbrett for videre utvikling. Noe av det som krevde mest mot var å slutte som sjef i et veldrevet advokatfirma og begynne som coach. Det er ikke tilfeldig at hans firma heter Coràge ("mot"), utledet fra latin: cor – kjerne. Her vil du få inspirasjon til å overvinne din egen frykt.

Internkommunikasjon: Hva skiller den gode samtalen fra den dårlige?

Her lærer du teknikker som er like aktuelle på soverommet som i styrerommet. Få en dypere innsikt i hvorfor noen samtaler flyter lett og skaper god stemning, mens andre går rett vest. Hvis du tror årsaken er at den andre personen er vrang, eller at temaet er for vanskelig å snakke om, må du tro om igjen. Her vil du få høre den egentlige årsaken til at samtaler skjærer seg, og hvordan du kan bringe dem tilbake i flytsonen. Det er utfordrende å holde gode samtaler gående, spesielt når temperaturen stiger. Foredragsholderen går gjennom noen kjernepunkter som må til, med utgangspunkt i boken «Conversation Transformation», som han har oversatt til norsk, med tittelen «Hør hva jeg sier!».

Coaching: Bevisstgjøring av egne styrker og eget potensial opp mot mål

Her får du spennende og nyttig innsikt i hvordan du kan endre «Autopiloten» - dine vanemønstre som både har styrker og begrensninger. Vi utvikler alltid noen dominerende roller i oppveksten, det som skal sikre oss anerkjennelse og aksept, og legger samtidig – helt ubevisst – lokk på roller som ikke blir akseptert i familie og nærmiljø. Du får innblikk i hvorfor og hvordan du unngår ubehag, og hvordan du kan omgjøre motstand til medvirkning. Sammen gjør vi noen spennende innsiktsøvelser, som garantert vil gi deg aha-opplevelser, økt bevissthet og større handlingsrom. Konrad har gjennomført mange tusen coaching-samtaler, med svært fornøyde kunder.

Teambygging

Konrad driver også med teambygging, med en sekk full av gode verktøy. Sett gjerne av en dag for å oppleve hvordan teamet ditt omgjør motstand til medvirkning!

2024 © Talerlisten AS