Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Lars Akerhaug

Lars Akerhaug

Forfatter og journalist, ekspert på radikal islam og ekstremisme

Fra 6.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Lars Akerhaug

Lars Akerhaug er ekspert på radikal islam og ekstremisme. Høsten 2013 ga han ut den kritikerroste dokumentarboken «Norsk jihad – muslimske ekstremister» og i 2015 kom hans andre bok, «En norsk terrorist – portrett av den nye ekstremismen». I 2016 ga Akerhaug ut boken «Siste jul i Kairo – En fortelling om de kristne i Midtøsten». Akerhaug holder foredrag der han forklarer og forteller historien om fremveksten av radikale ekstremistmiljøer i Norge.

Foredrag med Lars Akerhaug

Radikal islam i Norge

I dette foredraget får du høre historien om fremveksten av radikale ekstremistmiljøer i Norge.

Midtøstens siste kristne

Forfatteren tar med tilhørerne fra Nilens elvebredder i Egypt, videre til små fjellandsbyer i Syria og Libanon og til Iraks mektige slettelandskaper for å møte Midtøstens siste kirkesamfunn.

Mitt oppgjør med ekstremismen

På 90- og 2000-tallet var jeg en del av et venstreradikalt miljø som dyrket hat og vold mot meningsmotstandere og pleiet kontakt med ekstreme grupper i Midtøsten og Asia. Dette er min historie om veien vekk fra hat og ekstremisme.

Lars Akerhaug har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS