Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Lars Dehli

Lars Dehli

Psykolog, holder foredrag om utmattelse og utbrenthet

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Lars Dehli

Lars Dehli er spesialist i kognitiv terapi, med videreutdanning ved Nasjonalt Institutt for Kognitiv Terapi. Han har blant annet publisert artikler om dissosiasjon, blod- og sprøytefobi, flyskrekk, kronisk utmattelsessyndrom/ME, hukommelse for emosjonelle minner, idrettspsykologi og kulturpsykologi. Sammen med Torkil Berge mottok han Bjørn Christiansens Minnepris i 2010 for beste psykologiske fagartikkel i Norge. Våren 2014 ga Berge, Dehli og Elin Fjerstad ut boken «Energityvene – utmattelse i sykdom og hverdag» på Aschehoug. Boken tar for seg utmattelse innen somatiske og psykiske lidelser, samt teknikker og behandling av utmattelse som en del av normalspekteret. Lars driver også UpPsych.com med andre psykologer som utvikler digitale verktøy.

Foredrag med Lars Dehli

Håndtering av utmattelse og utbrenthet

Utmattelse er i dag en av de vanligste årsakene til sykefravær i arbeidslivet. Kurset gir en grundig innføring i forebygging, behandling og tilbakefallsforebyggning av utmattelse. Det finnes mye viktig kunnskap og mange gode verktøy som kan forhindre at slitenhet og stress kan gå over i mer mer alvorlige og vedvarende tilstander. Dersom man allerede er rammet av utmattelse og utbrenthet så finnes det gode teknikker og strategier for å komme seg tilbake i arbeidslivet på best mulig måte.

Lars Dehli har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS