Lars Gilberg

Coach - snakker om endringsmestring

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Lars Gilberg

Det var seks dager etter at han kjempet om seieren i et maratonløp. Da falt Lars Gilberg utfor et stup. Han havnet i rullestol. I samtale med medpasienter på Sunnaas sykehus lærte han at hva som helst kan hende hvem som helst – når som helst. Han ble nysgjerrig. Hvordan forbereder vi oss på slike jordskjelv – sånn at vi skjønner hva vi har før vi mister det? Gilberg har dybdeintervjuet over 100 personer som har fått livet snudd opp-ned. Alle sto de opp en morgen, spiste frokost, alt var helt vanlig. Men innen kvelden kom hadde det skjedd noe som gjorde at livet aldri ville bli det samme igjen. Gilberg forteller historiene om disse vendepunktene. Om hva de kan lære oss alle. Som journalist, forfatter og foredragsholder brenner han for å bidra til at vi åpner øynene for hva livet kan gjøre med oss. Og hva vi kan gjøre med livet.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Lars Gilberg

Når livet blir snudd opp-ned. Endringsmestring.

Det var den dagen da... Slik starter historiene til de 100 personene jeg har dybdeintervjuet om sine vendepunkter. Mange av dem ser helt annerledes på det de hadde før – nå som de ikke lenger har det. Men mange av dem som har vært gjennom ulykker og store tap, sier også at de er glade for det i ettertid. De har lært noe som gjør at livet er blitt rikere. Jeg falt selv utfor et høyt stup. Jeg tar deg med på reisen derfra.

Å bli avvist – hvilken lykke!

Hver gang du klarer å bli avvist, bør du feire! Hvorfor det er slik, skal jeg forklare på instruktivt vis og gjenom praktiske oppgaver. Den som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv, bør hver eneste dag sette seg i en situasjon hvor hun kan bli avvist. For avvisning er frigjørende! Det fjerner frykten. Og det gir deg den ledigheten du ønsker å ha.

2024 © Talerlisten AS