Lars Gilberg

Coach - snakker om endringsmestring

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars Gilberg

Det var seks dager etter at han kjempet om seieren i et maratonløp. Da falt Lars Gilberg utfor et stup. Han havnet i rullestol. I samtale med medpasienter på Sunnaas sykehus lærte han at hva som helst kan hende hvem som helst – når som helst. Han ble nysgjerrig. Hvordan forbereder vi oss på slike jordskjelv – sånn at vi skjønner hva vi har før vi mister det? Gilberg har dybdeintervjuet over 100 personer som har fått livet snudd opp-ned. Alle sto de opp en morgen, spiste frokost, alt var helt vanlig. Men innen kvelden kom hadde det skjedd noe som gjorde at livet aldri ville bli det samme igjen. Gilberg forteller historiene om disse vendepunktene. Om hva de kan lære oss alle. Som journalist, forfatter og foredragsholder brenner han for å bidra til at vi åpner øynene for hva livet kan gjøre med oss. Og hva vi kan gjøre med livet.

Foredrag med Lars Gilberg

Når livet blir snudd opp-ned. Endringsmestring.

Det var den dagen da... Slik starter historiene til de 100 personene jeg har dybdeintervjuet om sine vendepunkter. Mange av dem ser helt annerledes på det de hadde før – nå som de ikke lenger har det. Men mange av dem som har vært gjennom ulykker og store tap, sier også at de er glade for det i ettertid. De har lært noe som gjør at livet er blitt rikere. Jeg falt selv utfor et høyt stup. Jeg tar deg med på reisen derfra.

Å bli avvist – hvilken lykke!

Hver gang du klarer å bli avvist, bør du feire! Hvorfor det er slik, skal jeg forklare på instruktivt vis og gjenom praktiske oppgaver. Den som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv, bør hver eneste dag sette seg i en situasjon hvor hun kan bli avvist. For avvisning er frigjørende! Det fjerner frykten. Og det gir deg den ledigheten du ønsker å ha.

Lars Gilberg har 4 vurderinger

Ellen Trondsen

20. desember 2020

NORGES HANDIKAPFORBUND

6

I en tid med bortfall av fysiske møteplasser hadde Norges Handikapforbund (NHF) gleden av å ha Lars Gilberg med i et av våre webinarer vedrørende psykisk helse og stressmestring.Lars leverte et inspirerende og tankevekkende foredrag om hva som virkelig betyr noe i ens eget liv. Fritt for klisjeer fikk deltagerne en a-ha opplevelse i hvordan en kan bruke, utvise og maksimere betydningen av takknemlighet. Vi lever alle i en kontrastfylt hverdag, klarer vi «Kunsten å se hva vi har?» Lars inspirerer med et budskap alle kan dra nytte av. Det gledet oss som arrangør å oppleve et foredrag som skapte engasjement og gode spørsmål som ble besvart med reflekterte og gode svar. Lars kan virkelig kunsten å formidle. Faglig dyktighet kombinert med humor og stor livsvisdom slår aldri feil. Vi kan trygt anbefale Lars Gilberg.

Svein Aarseth

27. november 2017

Leder, Rådet for legeetikk

5

Han fanget interessen fra første øyeblikk, var troverdig og hadde tydelige budskap.

Kristian Gautesen

8. februar 2017

Hinna Kirke

6

Jeg hadde gleden av å invitere Lars til Hinna Kirke høsten 2017 og har fått mange gode tilbakemeldinger på Lars sitt foredrag med tema «Vendepunktet».
Lars formidler, reflekterer og gir perspektiv på en engasjerende og samtidig utfordrende måte.
Han evner også i sin fortellerform å se ting fra en ny vinkel og hjelper andre til å løfte blikket.
Med sin egen historie og gjennom å trekke essensen ut av en lang rekke historier fra samtaler med andre mennesker, utfordrer Lars lytteren til å stille spørsmål om hva som er vesentlig i ens eget liv.

Arne Berge

1. februar 2017

Sogneprest Hinna kirke

6

Gilberg er direkte og utfordrende i sin måte å møte andre på. Tilbakemeldingene etter hans besøk hos oss handlet om at han var en interessant person å lytte til. For egen del vil jeg si at han satte tankene i gang om verdispørsmål i eget liv.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS