Lars-Thørner Woie

Rådgiver innen salg og markedsføring

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars-Thørner Woie

Lars-Thørner får alle i salen med seg fra start til slutt. Gjennom engasjerende foredrag som bygger på egen erfaring fra næringslivet i inn- og utland, klarer han å få frem sitt budskap til hver enkelt i salen. Han har en solid utdanning innen ledelse, markedsføring, TV-produksjon, økonomi, og interkulturell kommunikasjon. I 2003 vant Lars-Thørner årets Lagåndspris i DnB Rogaland. Har vært konferansier for START sitt landstreff i Kristiansand, Venture Cup i Oslo og Sosialt Entreprenørskapskonferanse ved UiA. Han har vært foredragsholder med teamet: Det Gode Liv, sammen med Professor Fugelli for medlemmene i Næringsforeningen i Stavanger. Lars har også hatt ulike konsulentoppdrag innen salg og ledelse for forskjellige selskap. Lars-Thørner vokste opp i Thailand, og har selv jobbet med salg og ledelse i store deler av sin yrkeskarriere. Woie har lært opp flere hundre selgere og salgsledere innen salgsfaget. Klarer han å holde sin påstand om at «Alle som deltar på et av hans salgsforedrag kommer GARANTERT til å øke salget sitt»? Det er bare å delta for å sjekke. Og til info…på 6 uker løftet Lars-Thørner et kundesenter på 34 personer innen forsikring, fra å levere negative tall til å levere over 2 millioner i netto salg.

Foredrag med Lars-Thørner Woie

Kunsten å lande salget

Du er HELT SIKKER på at du selger verdens beste produkt. Det må jo alle forstå! Men hvordan gå fra din egen sikkerhet og til å finne akkurat de som vil kjøpe ditt produkt? Innhold: Hvem er jeg + finne kunden + se kunden + skape trygghet + delsalg + salg + mersalg + salgssuksess Målgruppe: Selskaper og organisasjoner som har en eller flere personer som jobber med salg av produkter og tjenester.

Hvordan lykkes i utlandet? Min verktøykasse...

«Verktøy» for å sikre suksess i utlandet Sist Lars-Thørner holdt foredrag i internasjonalt salg og interkulturell kommunikasjon for et av de største olje og energiselskapene, ble foredraget til en fantastisk dialog med de ulike globale salgsansvarlige. Her ble både suksesshistorier og historier på hvordan man tabbet seg ut i utlandet dratt frem. Innhold: Kulturforståelse + lære seg bedriftskodene + håndtere utfordringer + salgssuksess Målgruppe: Selskaper som planlegger å gå internasjonalt, eller som har gått internasjonalt med ikke lyktes. Internasjonale selskaper som ønsker å etablere seg i Norge.

Fra «Vi må stenge» til «Døgnåpent!»

Stadig leser vi om hvordan nettsalg tar over for butikkenes levevilkår. Stadig leser vi om butikkeiere som holder lange foredrag om alle eksterne faktorer som gjør at de må legge ned. Lars-Thørner ønsker med dette foredraget å snu tankesettet til butikkeiere og ansatte, med mål å løfte salget til butikken og skape en butikk som består i mange år som kommer. Innhold: Hvem er vi og hva er vi gode på + hvem er kunden + hvordan kan dagens teknologiske verden lede til at vi når rekord resultater fremover + hvordan kan vi se lyset i tunnelen Målgruppe: Små som store butikker og kjeder med utsalg, uansett produkt og tjeneste.

Lars-Thørner Woie har 3 vurderinger

Elfi Fei-Yin Liew

8. april 2017

Start UiA

6

Høsten 2014 var jeg programansvarlig for Start Forum (arrangert vår 2015), som er en årlig tredagers-samling av Startere fra hele Norge. Start er en studentorganisasjon som fremmer innovasjon og entreprenørskap, og er tilknyttet universiteter og høyskoler over hele Norge. Etter å ha blitt tipset om Lars Thørner Woie tok jeg kontakt med ham for å høre om han ville være interessert i å være en av våre foredragsholdere for helgen. Det tok ikke lange stunden før begge parter innså at dette samarbeidet kunne lede til mye mer.

Ikke bare har Woie en utrolig bred erfaring med både oppturer og nedturer; han har i tillegg en eksepsjonell karisma med varm, hjertelig og engasjerende utstråling. Etter en ukes betenkningstid møttes vi over en kaffe og ble enige om at han ville passe ypperlig til å være vår konferansier over hele helgen. Dette innebar tre lange dager der han hadde stålkontroll over flere ulike foredrag, gaveutdeling, casekonkurranser osv. Som i alle andre arrangementer oppstod det uventede situasjoner, men Woie håndterte alle på strak arm.

Studenter tvers over hele Norge kjenner nå til navnet Lars Thørner Woie, og samtlige tilbakemeldinger vi fikk angående konferansen inkluderte den strålende konferansieren vår.

Et år senere, arrangerte jeg Sosialt Entreprenørskap Sør, og etter vår gode erfaring med Woie som konferansier var det ingen tvil om at vi ønsket å hyre ham til dette arrangementet også. Nok en gang sjarmerte Woie publikum, han tok godt i mot foredragsholderne, holdt styr på tiden, og minglet med gjestene. Nok en gang fikk vi strålende tilbakemelding som inkluderte hans arbeid for oss, og nok en gang satt vi med en fornøyd følelse av vårt valg.

Jeg anbefaler Lars Thørner Woie på mitt varmeste, til både store og små i både profesjonelle og private anledninger. Du kommer ikke til å angre, det garanterer jeg!

Lars Hellestræ

15. mars 2017

Toppselger.no

6

Lars-Thørner har holdt live-sending for vår gruppe for Toppselgere og gjorde en utmerket jobb. Han er engasjerende å høre på og ikke minst utrolig kunnskapsrik innen salg.

Joakim Engen

14. mars 2017

PitchME

6

Lars er en meget god foredragsholder. Han snakker med en rolig stemme i et behagelig tempo. Han bruker caser som han selv har opplevd og noe alle vil kjenne seg igjen i. Lars har erfaring fra mange forskjellige bransjer, land og kulturer noe som beriker foredraget. Jeg ble absolutt fornøyd når jeg var på et foredrag med Lars! Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS