Lars-Thørner Woie

Lars-Thørner Woie

Markeds- og Kommunikasjonssjef i Regnskap 4U

Fra 9.900,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars-Thørner Woie

En hardtarbeidende kar med en internasjonal oppvekst, bakgrunn og utdannelse. Med stor utstråling og begeistring ønsker Lars-Thørner Woie å jobbe hardt for at de rundt ham skal oppnå suksess og mestring. Han har selv studert internasjonalisering, ledelse, markedsføring og tv-produksjon. Jobbet for ulike nasjonale og internasjonale selskap. Han er trygg på sin ferd i det store utland og har bodd i Etiopia, England, Thailand og Spania i tillegg til å ha besøk over 40 land. Vant årets Lagåndspris i DnB i 2004 i Rogaland, konferansier for Venture Cup i Oslo, Start Norge sitt landstreff og Sosialt Entreprenørskap sitt arrangement ved UiA holdt kurs for Statoil i interkulturell kommunikasjon og salgsmotivasjon for selgere, for å nevn noe. Har hatt ulike stillinger innen rekruttering, ledelse, salgsledelse, IT, bang og finans. Med et solid nettverk ser han løsninger og muligheter i hvert et oppdrag han påtar seg.

Foredrag

Engasjement skaper resultater

Lars-Thørner Woie tar dere med på en reise inn i nøkkelområder får å oppnå suksess som arbeidssøker i en jungel av veivalg og møter. intervjue = samtale = dialog. Målet er å gi hver enkelt en større forståelse for hvordan man kan fremstå overfor en fremtidig arbeidsgiver på best mulig måte. Foredraget kan kjøres både på engelsk og norsk, til store og små forsamlinger.

Når flydøren åpnes i et nytt land

Etter å ha landet kontrakter i og med bedrifter i Vietnam, Paris, England, Italia, USA, Thailand og for andre internasjonale og nasjonale selskap har Lars-Thørner bygget seg opp en erfaring som er ganske unik i Norge. Selv har han gått på internasjonal skole i Bangkok og tatt en høyere utdannelse innen internasjonalisering. Foredraget har som mål å hjelpe bedrifter å møte "verden der ute" når man vurderer å gå internasjonalt og hva som er viktig å huske på.

Kan vi sammen bygge en bro i Norge?

Etter å ha landet kontrakter i og med bedrifter i både Vietnam, Paris, England, Italia, USA, Thailand og for andre internasjonale og nasjonale selskap har Lars-Thørner bygget seg opp en erfaring som er ganske unik i Norge. Selv har han gått på internasjonal skole i Bangkok og tatt en høyere utdannelse innen internasjonalisering. Han var 15 når han flyttet til Norge fra Bangkok. Lars-Thørner hjelper bedrifter å kunne se løsninger i sin bedrift/institusjon være seg samhandling mellom ulike kulturer.

Klart vi skal klare det, om vi gjør det sammen!

En av årsakene til at Lars-Thørner har en evne til å skape engasjement og resultater på sin vei, er hans evne til å reise seg igjen og ikke la motgang dra ham ned. Gjennom egen erfaring og engasjement tar Lars-Thørner med oss på en reise hvor de som lytter, vil oppleve en "boost" og motivasjon til å få ny giv i sitt salgsarbeid. Han har en evne til å få alle i salen med seg på "reisen" han inviterer med på.

Kan man sykle med bare en pedal?

Det er mange som kjører klassiske Coaching-foredrag, og det er mange som ønsker å hjelpe andre. Men er det alle som klarer å nå til frem hver enkelt i salen, og få de til å føle at budskapet var ment akkurat for dem? Med ærlige og ekte fortellinger fra sitt liv, løfter Lars-Thørner hver enkelt til å se at med små grep i sitt arbeidsmønster kan de mestre sin jobbe enda bedre. Med små grep viser Lars-Thørner hvordan man kan vokse ytterligere som leder. Der det er vilje er det håp, der det er håp er det muligheter.

Lars-Thørner Woie har 3 vurderinger

Elfi Fei-Yin Liew

8. april 2017

Start UiA

6

Høsten 2014 var jeg programansvarlig for Start Forum (arrangert vår 2015), som er en årlig tredagers-samling av Startere fra hele Norge. Start er en studentorganisasjon som fremmer innovasjon og entreprenørskap, og er tilknyttet universiteter og høyskoler over hele Norge. Etter å ha blitt tipset om Lars Thørner Woie tok jeg kontakt med ham for å høre om han ville være interessert i å være en av våre foredragsholdere for helgen. Det tok ikke lange stunden før begge parter innså at dette samarbeidet kunne lede til mye mer.

Ikke bare har Woie en utrolig bred erfaring med både oppturer og nedturer; han har i tillegg en eksepsjonell karisma med varm, hjertelig og engasjerende utstråling. Etter en ukes betenkningstid møttes vi over en kaffe og ble enige om at han ville passe ypperlig til å være vår konferansier over hele helgen. Dette innebar tre lange dager der han hadde stålkontroll over flere ulike foredrag, gaveutdeling, casekonkurranser osv. Som i alle andre arrangementer oppstod det uventede situasjoner, men Woie håndterte alle på strak arm.

Studenter tvers over hele Norge kjenner nå til navnet Lars Thørner Woie, og samtlige tilbakemeldinger vi fikk angående konferansen inkluderte den strålende konferansieren vår.

Et år senere, arrangerte jeg Sosialt Entreprenørskap Sør, og etter vår gode erfaring med Woie som konferansier var det ingen tvil om at vi ønsket å hyre ham til dette arrangementet også. Nok en gang sjarmerte Woie publikum, han tok godt i mot foredragsholderne, holdt styr på tiden, og minglet med gjestene. Nok en gang fikk vi strålende tilbakemelding som inkluderte hans arbeid for oss, og nok en gang satt vi med en fornøyd følelse av vårt valg.

Jeg anbefaler Lars Thørner Woie på mitt varmeste, til både store og små i både profesjonelle og private anledninger. Du kommer ikke til å angre, det garanterer jeg!

Lars Hellestræ

15. mars 2017

Toppselger.no

6

Lars-Thørner har holdt live-sending for vår gruppe for Toppselgere og gjorde en utmerket jobb. Han er engasjerende å høre på og ikke minst utrolig kunnskapsrik innen salg.

Joakim Engen

14. mars 2017

PitchME

6

Lars er en meget god foredragsholder. Han snakker med en rolig stemme i et behagelig tempo. Han bruker caser som han selv har opplevd og noe alle vil kjenne seg igjen i. Lars har erfaring fra mange forskjellige bransjer, land og kulturer noe som beriker foredraget. Jeg ble absolutt fornøyd når jeg var på et foredrag med Lars! Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS