Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Loni Bjerkholt-Pedersen

Kommunikasjonstrener, konferansier og komiker

Fra 12.500,- per foredrag

Fra 18.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Loni Bjerkholt-Pedersen

Kommunikasjonstrener, konferansier og komiker med et hjerte som banker ekstra hardt for feminisme, psykisk helse og gjenbruk.

Foredrag med Loni Bjerkholt-Pedersen

Toastmaster, konferansier og komiker.

Loni tar konferansierjobber-og toastmaster-oppdrag uavhengig av anledning. Hun har blant annet vært konferansier på Grundermessen i Oslo i 2017, Øko-Uka i Vestfold og Vestfold og Telemark i 2018, under Fagsamling for fysioterapiforbundet i 2019 og mange flere. Loni er opptatt av å involvere og aktivisere publikum, og bruker Kahoot og andre virkemidler i sine konferansieroppdrag. Loni kan innta rollen som en rar gjest, kurslærer o.l og ha skjult teater. Hun gjør også reine stand-up jobber.

Foredrag om psykisk helse

De fleste av oss er verken syke eller friske, men begge deler. Vi har alle bedre og verre dager. Likevel tror jeg de aller fleste av oss kan skape oss et rikt og godt liv, gjennom å være ærlige, ekte, og uredde. Og det har jeg lyst til å inspirere andre til å være gjennom dette uhøytidelige, ærlige og positive foredraget! 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Fin nok! Om hvordan vi kan vise fingeren til kroppspress- og skjønnhetstyranni

Et humorforedrag om hvordan man kan føle seg god nok i en tid med mye kroppspress og skjønnhetstyranni, særlig i forhold til reklame og sosiale medier. 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Feminisme i 2020- trenger vi det?

Foredrag om kvinnekamper som er vunnet, hvilke som gjenstår, og hvor mannskampen passer oppi det hele. 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Kommunikasjon, motivasjon og selvledelse

Loni holder foredrag for arbeidssøkere og andre som ønsker å bli mer bevisst sin egen fremtoning og kommunikasjon, samt ønsker å endre sitt tankemønster og få til nødvendige endringer for å oppnå sine mål. 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Kurs med Loni Bjerkholt-Pedersen

Kunsten å formidle

Et praktisk femukerskurs. Varighet kan tilpasses. Uke 1: Pusteteknikk- og stressmestring. Uke 2: Non-verbal kommunikasjon. Uke 3: Retorikk- og presentasjonsteknikk. Uke 4: Hjelpemidler og virkemidler. Uke 5: Èn til èn veiledning.

Smalltalk kurs

Workshop i hvordan du kan bli enda bedre til å småprate. Varighet kan tilpasses.

Toastmasterklubben

Kurs over ett år, med månedlige møteplasser for faglig input- og praktisk øving i ulike temaer innenfor presentasjonsteknikk. Blant annet retorikk, pitching og historiefortelling.

Loni Bjerkholt-Pedersen har 37 vurderinger

Marthe Bastøe

9. mars 2019

8.mars-komiteen i Sarpsborg

6

Loni er svært allsidig, og er stødig i sine tema. Hun formidler informasjon på en humoristisk og varm måte. I forbindelse med 8.mars holdt Loni to foredrag på to ulike ungdomsskoler, med til sammen over 600 elever fra tiende trinn. Hun snakket om feminisme, kjønnsroller og kroppspress, og engasjerte både elever og lærere. På kvelden hadde hun stand up for voksne tilskuere på et annet arrangement i samme regi. Her møtte vi en litt annen Loni, som også passet perfekt til dette oppdraget. Ærlig og utilslørt humor, som ga masse latter og gjenkjennelse i salen. Dagen hadde definitivt ikke vært den samme uten Loni, og vi har fått en haug med positive tilbakemeldinger på hennes opptredener. Jeg kan varmt anbefale henne til ulike typer oppdrag!

Anne Lise Waal

21. februar 2019

Attensi AS

6

Loni var konferansier på Jenter og Teknologi på HSN i februar 2018. Publikum var en stor gruppe jenter fra videregående skole som skulle inspireres av en gjeng kvinnelige tech-ingeniører…her var det både aldersspenn og kompetansegap som skulle deales med…Med humor, kløkt og stor dose «bjuda på» klarer Loni på genialt vis å få frem latter og dialog, hype en egen heiagjeng blant jentene og ikke minst, få oss alle opp av stolen for en real danseøkt! Anbefales på det varmeste!

Sanda Knutson

18. februar 2019

Universitetet i Sørøst-Norge

6

Snakk om profft utført arbeid!!! Loni var en fantastisk konferansier på event «Jenter og teknologi» på USN, februar 2019. Hun tok oss og nesten 300 jenter i publikum gjennom 3-timers program med humor og glede. Hun anbefales på det sterkeste.

Linda Merete Gusland

11. februar 2019

Vestfold Bygdekvinnelag

6

Vi hadde Loni som foredragsholder 1. februar på vårt arrangement «Bygdekvinner på lading» på Hotell Wassilioff i Stavern. Temaet var «Fin nok! Hvordan vise fingeren til kroppspress og skjønnhetstyranni». Og det må kunne sies å være en kunst å vekke både seriøs ettertanke, smil, latter og inspirasjon hos deltakerne, når man snakker om et så alvorlig tema. Loni har en deilig, ujålete, «gi F…..» utstråling, som gjør henne til et forbilde for oss alle. Vi må tørre å stole på at vi er «God Nok» akkurat sånn som vi er. Loni anbefales på det varmeste.

Jeanette M.

20. desember 2018

Privat initiativ

6

Jeg vil bare si at å ha fått muligheten til å treffe en person som deg med din utstråling og personlighet har vært til inspirasjon og glede igjennom kurset og har gjort min hverdag enda hyggeligere. Takk for fine kursdager og håper jeg får gleden av og være publikum under en av dine opptredner en gang i fremtiden!

Teresa Godding

13. desember 2018

Vintage Baby sosiale Entreprenører/SV

6

Loni har jeg jeg truffet i flere ulike event/foredrag og samlinger. Hver gang jeg hører stemmen hennes får jeg alltid en kraft skylt over meg som forteller meg at ; NÅ…NÅ må vi lytte! For denne damen her har noe viktig å fortelle! Loni bærer preg av så mange faktorer; Ekte, Ærlig, Rå, Naturlig, Hysterisk og har en formidlingsevne som når ut til både unge og gamle. Jeg er stolt over at vi er så heldige i Vestfold som har mulighet til å booke denne damen til alle mulige begivenheter. Jeg kan VARMT anbefale henne for Politiske event, bryllup, konfirmasjoner, kurs, workshop, julebord, festivaler osv.

Marit Nagel Rønningen

12. desember 2018

Vestfold og Telemark SV

4

Tross forsinkelser (ikke pga. Loni), tekniske utfordringer og julebord-disko i naborommet fikk vi en proff, gøyal og energisk Stand Up på samlinga vår. Det er utfordrende å holde Stand Up for folk som ikke har bedt om det – men får det servert, dette takla Loni veldig bra. God kontakt med både unge og litt eldre tilhørere. Kahoot engasjerte og falt godt i smak.

Siri Rambøl Svensen

6. desember 2018

Privat initiativ/ mor av brudgom

6

Loni var toastmaster- og hadde skjult teater i min sønns bryllup 03.11. Loni toppet bryllupsfesten! Hun var helt fantastisk morsom!

Karoline Løvall

26. november 2018

NHO / Jenter og teknologi

6

Vi var heldige å jobbe med Loni under vår norgesturné i november 2018. Loni gav presentasjonsstøtte og veiledning til seks av våre rollemodeller som skulle ha hvert sitt foredrag for jenter i 9. og 10.klasse. Rollemodellene var alle enige i at de fikk god hjelp til å sortere og strukturere innholdet sitt, og at de fikk verdifulle tips og tilbakemeldinger. Loni var en veldig betryggende veileder for rollemodellene, og vi anbefaler henne varmt videre.

Hiam Alchirout

22. november 2018

Arabisk forening / Norsk folk hjelp

6

Loni er så god å ta relasjon med mennesker, skape engeri og latter rundt seg. Inkuludere små og store . Zumba er en arena for mor og barna med innvandre bakgrunn som kan bevege seg sammen og takket vare Loni som leder våre gruppe i Larvik på Verdens Mestern skole i samarbeid med Norsk folke hjelp. Loni er forbilde til alenemor og unggrunder. Loni er flink å respektere andre mennesker uansett bakgrunn, finne løsning til alt med latter og smil. Vi har masse minner som vi kommer aldri å glemme. Lykke til Loni, på vegene alle innvandrekvinner i Larvik, sier vi: Tusen takk.

Aslak Larsen

22. november 2018

Far og kulturviter

6

Som far til en konfirmant under Human-Etisk Forbunds seremoni på Hjertnes mai 2018 var det viktig for meg at jeg både blei utfordret og beveget av konferansierens tale til konfirmanten. Det blei jeg virkelig av Loni. Hennes evne til å være både direkte, ærlig og reflektert gjorde at hun traff både ung og gammel med sitt upolerte språk. Jeg anbefaler absolutt Loni som konferansier til mange ulike oppdrag!

Elisabeth Akselsen

22. november 2018

Privat initiativ

6

Jeg var så heldig å få høre Loni live for første gang på biblioteket i Sandefjord i går. Go Loni! Du beveger deg i et grenseland der vi absolutt bør være. Du pirker i skammen vår, i ordbruk- og hva som kan være humor når damer er samlet. Fy søren så kul du er. Takk for at du tør, og håper vi møtes igjen snart – du gjorde kvinnedagen til en fest!

Agnete Ulvedal Hessevik

21. november 2018

Privat initiativ

6

Loni satte skikkelig fres på utdrikningslaget med sin morsomme og løsslupne stand-up. I tillegg ga hun kreativ støtte da bruden fikk i oppgave å spille inn en film. Jeg kan virkelig anbefale å hyre inn Loni til utdrikningslag.

Heidi Huse Myrmo

20. november 2018

Allva AS ( Bryllupshjelperen)

5

Vi brukte Loni som konferansier under Bryllupshjelperens lanseringsfest og minimesse. Hun loset våre gjester på underholdende vis, gjennom et tre timer langt program. Hun var imøtekommende, løsningsorientert og lydhør når det oppstod endringer underveis. Hun tok selv ansvar for å innhente informasjonen hun behøvde for å stille godt forberedt. Jeg kan varmt anbefale Loni til andre som ønsker en morsom og stødig konferansier eller toastmaster.

Christine E. Igni

20. november 2018

Privat initiativ

6

Jeg vil med dette innlegget veldig gjerne anbefale Loni Bjerkholt-Pedersen som toastmaster. Hun bor i Larvik, og er helt fantastisk! Kunne virkelig ikke ønsket oss en flinkere, mer strukturert, morsom og herlig dame! Hun hadde skjult teater ved ankomst til festen, og resten av kvelden fullt under kontroll. Forberedelsene tok hun også på strak arm, og lettet mange av våre stressmomenter.

Christine Rise

20. november 2018

LO Vestfold

6

Loni dro oss gjennom en kjempemorsom økt på vår ungdomskonferanse – stand up, rap, politikk og feminisme i en hærlig og underholdende kombinasjon. Anbefales på det varmeste!

Andy Friedrichs

18. november 2018

Kleivstua AS

6

Loni ble booket inn som toastmaster til et bryllup hos oss. Hun tok fullstendig fussen på ALLE gjestene og selv noen av servitørene hoppet på hennes skuespill. Det er første gang jeg har vært med på dette, men håper ikke at det blir siste gang. Dette kan sterkt anbefales, om man ønsker det lille ekstra i et selskap. HYLLE MORSOMT

John-Thorbjørn Johansen

12. november 2018

Privat initiativ

5

Loni er flink til å skape trygghet slik at man tør komme seg ut av sin komfortsone.
Gode praktiske øvelser og utfordringer. Anbefales.

Marianne Hartvåg

1. oktober 2018

ØKOUKA Vestfold

6

Loni var en fremragende konferansier og intervjuer på åpningsarrangementet for ØKOUKA Vestfold i september 2018. Hun åpnet med et dikt/ spoken word om øko, som fikk svært god tilbakemelding fra publikum. Hun holdt videre god takt i programmet og samtale med Gry Hammer, skapte god kjemi og stemning mellom publikum og de på scenen. Alle i prosjektgruppa er enige om at Loni var det perfekte valget til vårt åpningsarrangement.

Mads Vold

9. januar 2018

Exhibition Management AS

6

Loni var en svært dyktig konferansier på Gründermessen nå i november 2017. Åpnet med «praktisk info rapp» og loset oss gjennom fra foredragsholder til foredragsholder samt øvrig program med energi og humor. Vi er meget fornøyde og kan varmt anbefale Loni som konferansier.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS