Marianne Otterdahl Møller

Marianne Otterdahl Møller

Senior strategirådgiver

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Marianne Otterdahl Møller

Marianne Otterdahl Møller er utdannet siviløkonom fra Frankrike og har jobbet med digitale medier siden 2003. Hun har bakgrunn fra forretningsutvikling i Frankrike, markedsføring i Australia, lærer i Peru og strategirådgivning i Norge. Marianne er styreleder i lederutviklingsorganisasjonen JCI Norway og Markedsføringsforeningen i Oslo. Hun er også verdensmester i debattsport. Marianne er en erfaren og entusiastisk foredragsholder, som brenner for å gjøre nye trender relevante for målgruppen.

Foredrag med Marianne Otterdahl Møller

Morgendagens markedsfører

Hvem er morgendagens markedsfører? Verden går raskt fremover, og mye av det vi lærte på skolen er ikke lenger relevant. Hvordan skal markedsførere jobbe fremover, hvilke egenskaper skal man ha og hva skal vi følge med på?

Bygg din digitale strategi

Hva må til for å få suksess digitalt? Hvordan skal jeg prioritere mine mål og tiltak? Hvordan må organisasjonen tilpasses? I dette kurset går vi gjennom hvordan man bygger en digital strategi som passer din organisasjon.

Trender - hva betyr de for meg?

Hvert år kommer det nye digitale kanaler, buzzwords, og trender. Hvorfor oppstår disse? Er de viktige? Og hvordan skal jeg forholde meg til dem?

Marianne Otterdahl Møller har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS