Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Martin Da Veiga

Norges beste møtebooker

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 55.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Martin Da Veiga

Martin Da Veiga har drevet med B2B Profesjonell Møtebooking i over seks år. I desember 2019 kom han på forsiden av Finansavisen som Norges beste møtebooker. Med en «hit rate» på mellom 70 og 90 prosent, booker han møter hver dag selv, samtidig som han lærer bort gjennom møtebooking-kurs, workshops og foredrag. Han viser deg hvordan du skal booke kvalifiserte møter som gir økt omsetning. Han har jobbet med flere ulike bransjer, små og store bedrifter, startups og konsern. Du kan lese mer om han på www.martindaveiga.no

Foredrag med Martin Da Veiga

Hvordan booke et møte med hvem som helst!

I foredraget ´´Hvordan booke et møte med hvem som helst´´ bryter Martin Da Veiga ned møtebooking som en profesjon og deler alle sine hemmeligheter rundt hvordan du booker kvalifiserte møter som gir økt omsetning og resultater. Vil du lære deg å enkelt kommunisere med kirurgisk presisjon uten å føle deg masete, manipulerende, slitsom eller redd? Martin viser deg hvordan!

Kurs med Martin Da Veiga

Unique Selling Blueprint - Møtebooking kurs

Få Din unike B2B Profesjonell Møtebooking Modell ! I workshopen kommer vi frem til din unike møtebooking-modell. Martin hjelper deg å skape en modell som sørger for at bedriften lykkes med møtebooking internt. Alt fra psykologien bak møtebooking, pitch, innvendingsbank, spørsmålsbank og mye mer! Du vil vite nøyaktig hva du skal si, hvordan du skal si det, uten å føle deg masete, manipulerende eller til bry for kunden. La Martin Da Veiga hjelpe deg å gjøre b2b møtebooking etisk og gøy!

Martin Da Veiga har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS