Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Mathias Reierth

Mathias Reierth

Kommunikasjonssjef, ex-programleder i TV 2

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Mathias Reierth

Mathias Reierth har over ti års erfaring fra norsk mediebransje, blant annet som skrivende journalist i Drammens Tidende, VG og Dagens Næringsliv. Han har også vært nyhetsreporter og programleder i TV 2, og har jobbet med dokumentar- og programutvikling, blant annet nettsuksessen «Haterne» på TV 2. Mathias er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og UC Berkeley, og har strategisk kommunikasjon, PR- og presentasjonstrening og forretningsutvikling som spesialfelt. Han har også gründererfaring og  har jobbet som rådgiver i management consulting-selskapet Varde Hartmark. Mathias holder foredrag for næringslivet, gjesteforeleser i PR- markeds- og kommunikasjonsrelaterte fag ved flere av landets høyskoler og er sparringspartner for toppledere som ønsker å bli bedre foran kamera eller i presentasjonssituasjoner, kommunisere bedre med ansatte eller i pressen.

Foredrag med Mathias Reierth

Posisjonering av topplederen - Topplederen på TV

Foredraget var en del av et todagers topplederseminar i regi av Kommunikasjonsforeningen. Her snakket Mathias Reierth om medieutviklingens nye krav til toppleders evne til å være live og tilgjengelig. Han snakket også om hva man skal gjøre - og ikke gjøre i TV-ruta, i tillegg til hvilke grep man som kommunikasjonsrådgiver kan ta for å posisjonere topplederen eller gjøre toppleder mer synlig.

Posttraumatisk stress og vekst – hvordan håndtere medarbeidere i kriser

22. juli 2011 var Mathias Reierth blant de første journalistene til å ankomme Utvika. I samarbeid Norsk Journalistlag har han holdt en rekke foredrag om sitt arbeid som journalist, og hvordan man som arbeidsgiver og organisasjon bør jobbe for å ivareta ansatte på best mulig måte før, under og etter et krevende oppdrag eller en krise.

Konfrontasjonsjournalistikk – overraskende intervjusituasjoner

Mathias Reierth står bak dokumentarserien "Haterne" hvor han også var programleder. I serien, som gikk på TV 2, tok Reierth med seg kjente norske personer ut for å konfrontere menneskene som har hetset dem grovt på nett. De sterke møtene mellom offeret og den som har skrevet de hatefulle ytringene utløste stor debatt rundt teamtikken netthets. "Haterne" er TV 2s største nettsuksess noensinne.

Talerlisten mener

Mathias er et forfriskende pust i den norske floraen av journalister og PR-rådgivere som lærer bort hvordan media fungerer og hvordan ledere kan komme godt ut av møtet med TV-kameraene. Han er energisk, poengtert og konkret - og har ferske og visuelle eksempler.

Mathias Reierth har 6 vurderinger

Andrea Nordvik

27. februar 2018

Havets Døgn

6

Vi booket Mathias Reierth til vårt kveldsarrangement i forbindelse med en karrieredag hvor både studenter og næringsliv var til stede. Mathias sørget for å få flere gjennomganger av kjøreplan, samt spørre oss ut om våre forventninger og synspunkter slik at det skulle bli best mulig. Det var lett å merke at Mathias var profesjonell, og at han var opptatt av at det skulle bli best mulig. Vi fikk KUN gode tilbakemeldinger fra studenter og næringsliv. Vi er strålende fornøyd, og glad for at vi booket Mathias som konferansier for vårt arrangement.

Erik Klevar

5. september 2017

Studentunionen ved Høyskolen Kristiania

6

Vi arrangerte karrieredag for våre nye studenter og fikk besøk av Mathias Reierth og Petter Pilgaard. I intervjuform fikk studentene våre nyttige tips og råd, i tillegg til morsomme erfaringer Pilgaard har opparbeidet seg i et liv som kjendis. Mathias stilte som intervjuer og ga en god ramme på opplegget. Vi er veldig fornøyde!

Trond-Øystein Bjørnnes

24. oktober 2016

IWMAC AS

5

Han viser stor forståelse på hva det nye mediebildet er og hvordan vi som ledere bør kunne håndtere den nye mediehverdagen. Han viser til gode eksempler, samt at han viser til sin egen praktisk erfaring. Han har meget bred erfaring til tross for sin unge alder.

Hilde Annie Pettersen

23. oktober 2016

Universitetssykehuset Nord-Norge

5

Han kjenner dagens medieverden fra innsiden, og er i stand til å oversette mekanismene i praksis slik at ledere og rådgivere lett kan forstå dem. Jeg ble inspirert av Mathias sitt engasjement og evne til å kombinere budskap med praktiske eksempler. Han er dyktig og samtidig ydmyk og lydhør.

Anja Charlotte Markussen

21. oktober 2016

NJ Student Bergen

5

Vi i Norsk journalistlags studentklubb i Bergen er strålende fornøyd med at Mathias Reierth tok turen innom oss sammen med norsk journalistlag for å holde et foredrag for studenter. For oss har det vært viktig å holde foredrag som forbereder journaliststudentene på hva som kan vente der ute, og Mathias ga oss et verdifullt innblikk i hvordan det var å være sommervikar ute på Utvika 22. Juli.

Morgan Lillegård

17. oktober 2016

Nofima

5

Ung, dynamisk og sprudlende vil Mathias Reierth mye. Hans foredrag inneholder mye energi og en rekke praktiske eksempler på hvordan man utøver journalistikk og kommunikasjon. En ny, ung stemme som er verd lytte til.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS