Mathias Reierth

Mathias Reierth

Kommunikasjonssjef, ex-programleder i TV 2

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Mathias Reierth

Mathias Reierth har over ti års erfaring fra norsk mediebransje, blant annet som skrivende journalist i Drammens Tidende, VG og Dagens Næringsliv. Han har også vært nyhetsreporter og programleder i TV 2, og har jobbet med dokumentar- og programutvikling, blant annet nettsuksessen «Haterne» på TV 2. Mathias er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og UC Berkeley, og har strategisk kommunikasjon, PR- og presentasjonstrening og forretningsutvikling som spesialfelt. Han har også gründererfaring og  har jobbet som rådgiver i management consulting-selskapet Varde Hartmark. Mathias holder foredrag for næringslivet, gjesteforeleser i PR- markeds- og kommunikasjonsrelaterte fag ved flere av landets høyskoler og er sparringspartner for toppledere som ønsker å bli bedre foran kamera eller i presentasjonssituasjoner, kommunisere bedre med ansatte eller i pressen.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Mathias Reierth

Posisjonering av topplederen - Topplederen på TV

Foredraget var en del av et todagers topplederseminar i regi av Kommunikasjonsforeningen. Her snakket Mathias Reierth om medieutviklingens nye krav til toppleders evne til å være live og tilgjengelig. Han snakket også om hva man skal gjøre - og ikke gjøre i TV-ruta, i tillegg til hvilke grep man som kommunikasjonsrådgiver kan ta for å posisjonere topplederen eller gjøre toppleder mer synlig.

Posttraumatisk stress og vekst – hvordan håndtere medarbeidere i kriser

22. juli 2011 var Mathias Reierth blant de første journalistene til å ankomme Utvika. I samarbeid Norsk Journalistlag har han holdt en rekke foredrag om sitt arbeid som journalist, og hvordan man som arbeidsgiver og organisasjon bør jobbe for å ivareta ansatte på best mulig måte før, under og etter et krevende oppdrag eller en krise.

Konfrontasjonsjournalistikk – overraskende intervjusituasjoner

Mathias Reierth står bak dokumentarserien "Haterne" hvor han også var programleder. I serien, som gikk på TV 2, tok Reierth med seg kjente norske personer ut for å konfrontere menneskene som har hetset dem grovt på nett. De sterke møtene mellom offeret og den som har skrevet de hatefulle ytringene utløste stor debatt rundt teamtikken netthets. "Haterne" er TV 2s største nettsuksess noensinne.

Talerlisten mener

Mathias er et forfriskende pust i den norske floraen av journalister og PR-rådgivere som lærer bort hvordan media fungerer og hvordan ledere kan komme godt ut av møtet med TV-kameraene. Han er energisk, poengtert og konkret - og har ferske og visuelle eksempler.

2024 © Talerlisten AS