Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Max Gouchan

Seriegründer, energisk motivator

Fra 18.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Max Gouchan

Max Gouchan holder energiske foredrag om generasjoner og entreprenørskap. Han jobber til daglig i restaurant- og matbranjsen hvor han både ansetter og selger til millenials, unge kunder. De siste årene har Max vært en mye brukt foredragsholder innen temaer som innovasjon og entreprenørskap. Han brenner spesielt for hvordan man på best mulig måte kan rekruttere de beste talentene, lede den yngre millenial-generasjonen på en effektiv måte og følge med i trendene på hvordan millenials oppfører seg som forbrukere. Bedrifter som vinner over denne generasjonen og forstår den, har et ekstremt stort konkuransefortrinn. Max er glad i å formidle kunnskap på en enkel og morsom måte, og elsker å holde foredrag både på norsk og engelsk. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for og gi dem konkrete tips de kan ta i bruk samme dag. Max mener at et knallbra foredrag skal være en  balansert blanding av underholdning, latter og læring. Han har holdt foredrag over hele Norge, samt flere ganger i Spania og Mexico.

Foredrag med Max Gouchan

Bli oppdatert på hva yngre arbeidstakere og kunder vil ha

Foredraget gir inspirasjon til enhver bedrift som ønsker å tilpasse bedriften sin mot fremtidens arbeidstakere, kunder og få flere sterke konkurransefortrinn. Perfekt foredrag for ledere, bedriftseiere, mellomledere, organisasjoner og offentlige etater som vil bli oppdatert på hva fremtidens arbeidstakere etterspør

Slik rekrutterer og leder du de yngre arbeidstakerne

Hvordan søker de yngre etter jobb? Hvilke spørsmål kan du forvente å få under intervjuprosessen? Hvilke egenskaper ser unge etter i lederen. Googler de deg før de søker jobb? Dette foredraget tar for seg hvordan bedrifter bør tilpasse rekrutteringen for å tiltrekke seg de beste unge talentene, og lede på en måte som reduserer turnover. Max deler konkrete tips om hvordan du minsker friksjon på tvers av generasjoner og skaper økt trivsel på jobb. Max har ledet og rekruttert over 100 yngre arbeidstakere de siste åtte årene. Han har også gjort research på over 100 såkalte «Gen Z» i Norge om hvordan de er som arbeidstakere.

Hvordan nå ut til de unge kundene?

Foredraget passer for bedrifter som selger og utvikler produkter og tjenester mot de yngre. Max deler de siste trendene og hva morgendagens forbrukere etterspør. Millennials og Gen Z har en enorm kjøpekraft, men hva skal til for å få de som kunder? Er lojalitetsprogrammer viktig? Sjekker de yngre omtaler før produktkjøp? Hvilke sosiale medier bør du bruke i markedsføringen, og hvordan? Max har de siste åtte årene vært med i startups som har utviklet og markedsført produkter og tjenester med den yngre kjøpegruppen i fokus.

Talerlisten mener

Max Gouchan leverer med engasjement og høyt tempo, enten han snakker om millenials eller entreprenørskap. Tross sin unge alder er Max en erfaren entreprenør. I hans foredrag får du nyttige tips til hva du bør gjøre og ikke gjøre for å lykkes. Han deler raust av sin erfaring. Han har også hands-on kjennskap og kunnskap om hvem millenials-generasjonen er og hva de krever som forbrukere. Med energi, gode eksempler og morsomme historier fra eget liv, sjarmerer og inspirerer han salen.

Max Gouchan har 46 vurderinger

Torstein Nilsen Guddal

26. mars 2017

BIS Stavanger

6

Max er en engasjerende, kunnskapsrik og dyktig foredragsholder. Han deler sine erfaringer og kunnskaper gjennom situasjoner som han selv har erfart som gir foredragene en ny dimensjon.

Rikard Bøe

26. mars 2017

Destinate AS

6

Har hatt gleden av å høre Max på Emax Norge. Han er en fantastisk foredragsholder! Svært kunnskapsrik, enorm passion, mye erfaring og glimt i øyet. Anbefaler virkelig denne dyktige mannen.

Sondre Eng

24. mars 2017

Student ved UiO

6

Var svært imponert over hvor god kommunikasjon han hadde med publikum gjennom hele foredraget.

Bjarne J Sutherland

22. mars 2017

Jippo AS

6

Jeg fikk med meg Max sitt engasjerende foredrag på Handelshøyskolen BI, og håper muligheten byr seg flere ganger. Han er en inspirerende fyr som serverer gode historier med ukuelig entusiasme. Det blir også spennende å følge med ham fremover for jeg har ingen tvil om at han kommer til å få til mye interessant.

Aleksander Stokkebø

20. mars 2017

Rogaland Unge Høyre

6

God og engasjerende foredragsholder. Vi har booket Max flere ganger til Unge Høyre og blir alltid fornøyd!

Jan Erik Jacobsen

20. mars 2017

Ungt Entreprenørskap Rogaland

6

Max Gouchan er en engasjert og dyktig foredragsholder med klare poeng som er lett å få tak i. Vi har brukt ham ved flere anledninger fordi han mestrer å holde på et publikum med gode historier og anekdoter om en ung grunders erfaringer. Han er helt klart å anbefale.

Martin Reinertsen

20. mars 2017

Tifti

6

Max byr på seg selv like mye som han opptrer profesjonelt. Med mye energi og følelser bak hvert poeng, inpirerer han andre til å ta steget etter drømmene sine.

Osman Amith

20. mars 2017

BARTEC

6

Max er en entusiastisk, engasjerende og dyktig fordragsholder. Han deler kunnskap og erfaringer som er nyttige for mange. Anbefales!

Vilde Fekjan Bonsak

18. mars 2017

Event Manager i Connect Minds

6

Max er en dyktig og livlig foredragsholder! Han klarer å få med seg publikum og forteller på en måte som folk kjenner seg igjen i, samtidig som han inspirerer med sine tanker, opplevelser og erfaringer. Sett han fremføre flere ganger under forskjellige arrangementer og har aldri blitt skuffet verken på innhold eller prestasjon! ANBEFALES 🙂

Christian Fredrik Burja

16. mars 2017

Akademiet VGS Sandnes

6

Max er en inspirerende og tankevekkende taler som engasjerer publikum med god humor og enestående entusiasme. Han pynter ikke på virkeligheten, men gir en genuin fremstilling av livet som grunder. Anbefaler på det sterkeste å oppsøke et av hans foredrag.

Herman Steinsøy

16. mars 2017

Motiv8 Pictures

6

Humoristisk og inspirerende foredrag!

Jack Pegrum-Haram

16. mars 2017

UE alumni

6

Max holdt et fantastisk foredrag for Ungt Entreprenørskap alumni. Han er en gripende foredragsholder. Vi fra alumi likte hvordan han fortalte og inspirete til entreprenørskap

Jeg kan sterkt anbefale Max Gouchan

Malin Øiseth

16. mars 2017

Ungt Entreprenørskap Akershus

6

Jeg var og hørte på Max da han holdt innlegg på Cre8-konferansen i høst. Han er utrolig flink til å engasjere publikum, og byr på seg selv med sitt vinnende og positive vesen. Han spiller på humor, samtidig som han får frem flere viktige poeng! Jeg anbefaler Max på det sterkeste.

Fredrik Rannestad Samuelsen

16. mars 2017

Sandnes og Jæren UH

6

Max holdt et strålende foredrag og workshop. Han fikk opp stemmningsnivået i lokalet med en gang med sin energiske attitude, positive innstilling og kreativ framføring. Workshoppen var veldig god på å få alle engasjert og Max tok seg tid til alle spørsmål underveis! Jeg vil anbefale Max på det aller sterkeste!

Kristoffer Bjordal

16. mars 2017

Sandnes & Jæren Unge Høyre

6

Max er en foredragsholder av ypperste klasse. Han leverte et strålende foredrag om gründerlivet og engasjerte hele rommet. Max kommer med slik engasjement og ståpåvilje at hvem som helst føler at de kan bli gründer etter et foredrag av denne mannen.

Else Karin Bjørheim

16. mars 2017

Unge Høyre

6

Max er enormt inspirerende å høre på. Han snakket på et Unge Høyre-møte om det å være gründer og hvordan man kan komme dit. Både de som hadde et ønske om å bli gründer og de som ikke hadde det var svært fornøyde med foredraget. Han snakket mye om egne erfaringer, og alle vi som ikke hadde kjennskap til han på forhånd ble veldig imponerte. Et foredrag av Max Gouchan er virkelig til å anbefale!

Sander Sjøthun

16. mars 2017

Student ved UiS

6

Da Max holdt foredrag ved Start UiS tok han scenen med høy energi og fikk publikum med seg. Max inspirerer nye grundere med sin egen historie som inneholder en innsikt i grunderlivet.
Jeg vil anbefale Max som foredragsholder til ditt neste event!

Matthew Lynch

9. mars 2017

Høgskolen i Østfold

6

Max always brings his A game to a talk. I have seen him present on several occaisons. His presentations are packed with energy and filled with insights. I definitely recommend engaging Max as a presentor at your next function.

Christian Hoff Olsen

2. mars 2017

Snutekassen AS

6

Så Max i Bergen anledning Venture Cup. Max leverer en usminket variant av grunderlivet og tar tak i viktige holdninger og tilnærminger for enhver grunder og påtroppende grunder. Max gjør dette i stor grad gjennom egne personlige erfaringer. Anbefaler Max som foredragsholder på det sterkeste!

Oskar Aas

31. januar 2017

CRE8 KONFERANSEN

6

Max er en profesjonell foredragsholder med humor, evnen til å engasjere publikum og en unik historie. Tiltross for hans unge alder, oser det av erfaring og trygghet på scenen. Max griper publikum fra starten og deler erfaringer og kunnskap på en spennende måte. Max er en av de foredragsholderne som kan ta hvilken som helst sal og vekke nysgjerrighet og engasjement med sin entusiasme. Vi var så heldige å ha Max som avsluttningstaler på CRE8 KONFERANSEN 2016, og fikk den energifylte avslutningen vi trengte. Sett av tid til spørsmål etter foredraget, da Max har en unik evne til å kommunisere med publikum samtidig som salen garantert sitter med mange spørsmål. Max viste stor samarbeidsvilje og tok seg god tid til å forstå konferansekonseptet vårt, hvem publikum var og tilpasset foredraget slik at det passet ypperlig med det vi ønsket. Jeg anbefaler Max på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS