Mons Ivar Mjelde

Mons Ivar Mjelde

Fotballtrener

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Mons Ivar Mjelde

Mons Ivar Mjelde, kommer fra Haus på Osterøy og har en allsidig bakgrunn som både lærer og fotballspiller. Med 25 års erfaring innen fotballen har Mons Ivar etablert seg som en respektert skikkelse, både på og utenfor banen. Som spiller har han representert kjente klubber som Brann, Bryne, Lillestrøm, Austria Wien og Sogndal. Etter sin aktive spillerkarriere fortsatte han suksessen som trener for Brann, Bryne, Start, Fredrikstad og nå Åsane i Bergen.

Mons Ivar Mjelde er kjent for sin dedikasjon, sine lederferdigheter og sin evne til å motivere andre. Hans erfaringer fra toppfotballen gir ham en unik innsikt i hva som kreves for å nå og opprettholde høyt nivå, både individuelt og som lag.

I sine foredrag deler Mons Ivar sin rike kunnskap og sine verdifulle ledererfaringer. Han snakker om viktige temaer som målsetting, motivasjon, lagbygging, og hvordan håndtere både suksess og motgang. Hans foredrag er ikke bare rettet mot idrettsutøvere og trenere, men også til ledere, ansatte og organisasjoner som ønsker å forbedre sine prestasjoner og arbeidsmiljø.

Mons Ivar tilpasser sine foredrag etter oppdragsgivers behov, og sikrer at innholdet er relevant og engasjerende for publikum. Uansett om det handler om å nå nye mål, forbedre samarbeidet eller styrke personlig utvikling, vil Mons Ivars foredrag inspirere og motivere.

Et foredrag med Mons Ivar Mjelde gir deg:

• Inspirasjon til å sette og nå ambisiøse mål
• Motivasjon til å jobbe hardt og ikke gi opp
• Økt bevissthet om din egen holdning og innstilling i hverdagen
• Verktøy for bedre lagarbeid og lederskap

Ikke gå glipp av muligheten til å lære av en av Norges mest erfarne fotballpersonligheter. Bestill et foredrag med Mons Ivar Mjelde i dag, og bli inspirert til å ta dine prestasjoner til neste nivå!

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Mons Ivar Mjelde

Teambuilding

Alle ønsker å tilhøre et sterkt kollektiv, et vinnerlag, et lag vi kan være stolte av. Hvordan får vi dette til? Hva bør vi prioritere for at vi skal lykkes sammen? For å være gode lagspillere må vi ha god selvfølelse, altså ha det godt med oss selv!

Ledelse

Når gullet kom "hem" i 2007, var det takket være en visjon og verdibasert ledelse. Dette foredraget tar for seg denne reisen. Hvilke konsekvenser dette fikk for oss alle? og hvilke resultater var dette med på å skape?

Bedriftskultur

Kulturen i en bedrift bygges innenfra, av bedriftens ansatte. Hvor mye fokus har vi på dette i en travel hverdag? Hvilke konkurransefortrinn kan vi oppnå ved å kontinuerlig ha fokus på kulturbygging?

Prestasjonskultur

Det å utvikle en prestasjonskultur starter med en holdning, innstilling. Hva vil vi oppnå? Hvilke konsekvenser for dette for oss? Er vi villige til å ta konsekvensene? Er vi i utvikling? alternativet er å være i avvikling.

Motivasjon

Motivasjon trenger man til alt. Til å gjøre en god jobb. Til å leve et godt liv. Du sitter med nøkkelen til at din hverdag skal preges av at du er i utvikling og når dine mål alene eller sammen med andre.

2024 © Talerlisten AS