Mons Ivar Mjelde

Mons Ivar Mjelde

Fotballtrener

Fra kr 27.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Mons Ivar Mjelde

Mons Ivar Mjelde er 49 år og kommer fra Haus på Osterøy. Han er utdannet lærer, men er mest kjent fra fotballen der han har 25 års erfaring. Først som spiller for klubber som Brann, Bryne, Lillestrøm, Austria Wien og Sogndal. Senere som trener for Brann, Bryne, Start, Fredrikstad og nå Åsane i Bergen. I sine foredrag liker Mons Ivar å dele sin kunnskap og sine ledererfaringer med andre. Foredrag skreddersys etter oppdragsgivers ønske. Etter å ha hørt Mons Ivar blir du garantert inspirert og motivert til å jobbe mot nye mål. Du vil også bli mer bevisst i forhold til hvilken holdning, innstilling du har til hverdagen.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Mons Ivar Mjelde

Teambuilding

Alle ønsker å tilhøre et sterkt kollektiv, et vinnerlag, et lag vi kan være stolte av. Hvordan får vi dette til? Hva bør vi prioritere for at vi skal lykkes sammen? For å være gode lagspillere må vi ha god selvfølelse, altså ha det godt med oss selv!

Ledelse

Når gullet kom "hem" i 2007, var det takket være en visjon og verdibasert ledelse. Dette foredraget tar for seg denne reisen. Hvilke konsekvenser dette fikk for oss alle? og hvilke resultater var dette med på å skape?

Bedriftskultur

Kulturen i en bedrift bygges innenfra, av bedriftens ansatte. Hvor mye fokus har vi på dette i en travel hverdag? Hvilke konkurransefortrinn kan vi oppnå ved å kontinuerlig ha fokus på kulturbygging?

Prestasjonskultur

Det å utvikle en prestasjonskultur starter med en holdning, innstilling. Hva vil vi oppnå? Hvilke konsekvenser for dette for oss? Er vi villige til å ta konsekvensene? Er vi i utvikling? alternativet er å være i avvikling.

Motivasjon

Motivasjon trenger man til alt. Til å gjøre en god jobb. Til å leve et godt liv. Du sitter med nøkkelen til at din hverdag skal preges av at du er i utvikling og når dine mål alene eller sammen med andre.

2024 © Talerlisten AS