Morten Mørland

Motiverende kostholdsformidling!

Fra kr 12.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Morten Mørland

Morten Mørland har vært toppidrettsutøver i mange år, samt jobbet med verdens beste utøvere i ulike idretter i sin jobb på ernæringsrådgiver ved Olympiatoppen. Den unike kompetansen som utøver og som fagperson har gjort at Morten er svært ettertraktet, ikke bare innenfor idretten, men også for bedrifter som ønsker å lære av de beste. Gjennom firmaet «Finishline.no» har Morten fulgt opp mange mennesker til å nå sine mål når det kommer til trening og ernæring, både privat og gjennom foredrag og veiledning av bedrifter.

«Det er ingen tvil om at svært mange bedrifter kan lære av toppidretten når det kommer til å motivere og skape en endringskultur hvor kosthold og trening er viktige brikker for å ivareta de ansattes helse. Samtidig har bedriftene enorme muligheter til å redusere sykefravær og øke de ansattes prestasjon og produktivitet gjennom et økt fokus både på trening og kosthold»

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Morten Mørland

Motivasjon på 1-2-3

Leter du etter motivasjon for å endre kostholdet ditt? Er du en som tenker; «nå skal jeg skjerpe meg» hver mandag, men når fredagen kommer så klarer du ikke stå imot fristelsene som kommer? Da er dette foredraget noe for deg! I dette foredraget får du en lettfattelig inngang til kosthold og trening som gir deg en motivasjons-boost til å ta de grepene du selv ønsker!

Jobb Atleten- Lær av de beste!

De beste blir best av en grunn, og mange kan lære mye av hvordan man som toppidrettsutøver jobber for å optimalisere og prioritere. Gjennom dette foredraget får du innsikt i hvordan ernæring kan være en svært viktig brikke for å senke sykefraværet, samt få dine ansatte til å prestere best mulig! De ansattes kostholdsvaner legger selve fundamentet for hvordan de presterer gjennom jobbdagen.

Vektreduksjon- Hemmeligheten til suksess!

Svært mange prøver diett etter diett, uten å lykkes med en varig vektnedgang. Hvorfor skjer dette? Svaret er like enkelt som det er komplisert, men i dette foredraget får du vite noe av hemmeligheten som gjør at noen faktisk klarer det! Og ikke minst, får du med deg noen skikkelige gode verktøy som gjør at du også kan gjøre det samme!

2024 © Talerlisten AS