Morten Mørland

Motiverende kostholdsformidling!

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Morten Mørland

Morten Mørland har gjennom mange år som toppidrettsutøver, seks år med ernæringsstudier og «sports nutrition» spesialisering fått muligheten til å tilegne seg bred erfaring innen kosthold, trening og prestasjon. Morten er ansatt som ernæringsrådgiver ved Olympiatoppen. Gjennom firmaet «Finishline» har han fulgt opp flere lag og utøvere innefor flere idretter, både på ernæring og trening. I tillegg til å følge opp både bedrifter og privatpersoner i jakten på å nå nye prestasjonsmål. Den unike innsikten i toppidrettskulturen har gitt Morten en særegen tilnærming til hvordan bedrifter kan implementere ulike ernæringsstrategier for å en bedre jobb-prestasjon samt et redusert sykefraværet i bedriften.

Foredrag med Morten Mørland

"Jobb-Atleten" - Når produktivitet og prestasjon teller!

For større bedrifter har det lenge vært et stort fokus på å øke det fysiske aktivitetsnivået til de ansatte, som et ledd i å få ned sykefraværet. Gjennom dette foredraget får du innsikt i hvordan ernæring kan være en svært viktig brikke for å senke sykefraværet, og få dine ansatte til å prestere optimalt! De ansattes kostholdsvaner legger selve fundamentet for hvordan de presterer fra de kommer om morgenen til de går på ettermiddagen.

Kosthold i en travel familiehverdag

Kosthold handler ikke alltid bare om egen kropp og vekt. For travle foreldre med en hektisk jobbhverdag kan det å lære mer om utfordringer våre unge møter i dag, både sosialt og i kostholdsveien, være nyttig for en optimal tilrettelegging. "For et godt jobbmiljø må de ansatte trives. For at ansatte skal trives må de også trives og ha kontroll på hjemmebane."

Kosthold og trening: Hvordan optimalisere?

For å få maksimal effekt av trening, er kostholdet en helt essensiell faktor for hvor godt man lykkes. "Jeg vil bli sterkere…", "Jeg vil løpe fortere…" Dette foredraget retter fokus mot hvordan man kan tilrettelegge og optimalisere kostholdet inn mot helt konkrete idretter eller treningsformer. Tema/idrett/fokusområde kan tilpasses etter ønske!

Vektreduksjon- Veien til varig endring

Er du blant dem som har vært på diett etter diett, men fortsatt ikke har funnet nøkkelen for å holde vekten stabil? Dersom man forstår kroppens fysiske reaksjoner, og får en økt kunnskap rundt de forskjellige næringsstoffers effekt, så vil også sjansen for å "ta kontroll" over egen kropp øke! Lær hvordan du kan bli sjef over egen kropp og kosthold, og ikke motsatt!

Morten Mørland har 5 vurderinger

Aleksander Stijelja

14. oktober 2018

Team Kjekkas

5

Vi engasjerte Morten Mørland for å presentere trening og ernæring foran sesongen 2019. Morten leverte et engasjerende og informativt foredrag hvor han også har stor troverdighet med tanke på hans bakgrunn fra sykkelmiljøet. Treffer godt på nivået på informasjonen som gis og alle våre ryttere hadde godt utbytte av presentasjonen. Med Mortens bakgrunn og kompetanse så dekker han et stor område når det gjelder temaene vi ønsket presentert.
Vi kan derfor anbefale Morten til alle lag og foreninger som ønsker foredrag relatert til trening og ernæring.

Agnes Berntsen

28. november 2016

Strand Hotel Fevik

5

Strand Hotel Fevik har benyttet Morten Mørland til å gi de ansatte råd om kosthold og ernæring. Vi opplevde han som dyktig og profesjonell og han formidlet budskapet på en veldig engasjerende og god måte. Strand Hotel Fevik gir Morten Mørland de aller beste anbefalinger for andre som ønsker å lære mer om kosthold og ernæring.

Ole-Martin Ellingsen

15. november 2016

Sarpsborg08

5

Vi hadde gleden av å ha Morten på besøk tidlig i sesongoppkjøringen 2016. Et lærerikt foredrag med praktiske eksempler innen kosthold/ernæring innen toppidretten.

Atle Ejen

13. november 2016

Sandnes Sykleklubb

5

God foredragsholder som tilpasset budskapet veldig bra til publikummet, som i denne sammenheng var sykkelungdom fra Region Vest.

Godt forberedt, inviterte til spørsmål og han svarte veldig godt på de spørsmålene som kom.

Trond Christoffersen

8. november 2016

FK Jerv

5

Morten Mørland har stor kompetanse innen sitt fagområde. Denne formidler han på en troverdig og profesjonell måte. Vi har hatt stor effekt og fått økt bevisthet innen kosthold og ernæring, både fra foredrag i fellesskap, men også gjennom individuell oppfølging. Et viktig tema fra en skikkelig ekspert – i god kombinasjon med at han vet hva som kreves og forventes i toppidrett.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS