Øivind Lindøe

Å lage en TV kanal

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Øivind Lindøe

Øivind Lindøe (41) er grunder og daglig leder i Matkanalen. Øivind er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole (NHH). Han har bakgrunn fra reklame- og mediebransjen. Foredraget hans forteller om oppstarten av den nye TV-kanalen, fra idé til gjennomføring – med mange interessante eksempler som er relevante for andre etablerere og bedrifter. Under kan du se og lese litt om Matkanalen og Øivind i media i Dagens Næringsliv: https://www.dn.no/etterBors/2018/01/14/2057/Medier/matkanalen-sjef-har-stor-appetitt-pa-flere-tv-kanaler DN TV: https://www.dn.no/grunder/2016/01/27/1918/TV/her-prver-tvgrnderen–f-investorer-til–fore-ham-med-penger

Foredrag med Øivind Lindøe

Matkanalen - Norges nye TV-kanal

Dette foredraget handler om hvordan forretningsidéen og finansieringen kom på plass. Øivind gir innsyn i hvordan det er å urfordre en etablert bransje med mektige aktører rundt alle sider av bordet.

Øivind Lindøe har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS