Ole-Arvid Liodden

Ekspert på salg og coaching av selgere

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ole-Arvid Liodden

Ole-Arvid Liodden er lidenskapelig opptatt av hvordan man skaper gode salg, og ikke minst gode selgere. Med 30 års erfaring som selger og salgscoach, viser Ole-Arvid deg hvordan du kan få økt motivasjon og mer mening i jobben din som selger eller salgsleder. Gjennom foredrag, kurs, workshop eller 1-til-1 coaching vil du øke din egen bevissthet, og forstå hvordan du kan lykkes bedre når du selger.

Gjennom tilpassede foredrag eller kurs viser Ole-Arvid hvordan du skaper gode kundemøter, og hvordan du bruker tiden effektivt, slik at du får gjort mest salgsutløsende aktiviteter. Du får økt bevissthet og motivasjon som fører til resultater. Ved å stille spørsmål og lytte er Ole-Arvid flink til å se hvilke utfordringer og hindringer du kan jobbe med, og ikke minst gi deg de riktige verktøyene som vil hjelpe deg til å oppnå det du vil.

Ole-Arvid er utdannet siviløkonom og har erfaring med salg både B2B og B2C. I dag driver han sitt eget selskap, hvor han utvikler og lærer selgere og salgsorganisasjon å lykkes. Han har tidligere jobbet som Country Manager i Intelcom, konsulent i Euro Business School og Oracle, KAM i RiksTV, Account Manager i XPonCard og iCOM.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Ole-Arvid Liodden

3 konkrete tips for å øke salget

Den første du må overbevise er deg selv. Når du selv er 100% sikker på at kunden vil oppleve verdi at løsningen din begynner jobben din med å skape Lyst og Trygghet, samt Synligjøre avkasting på investeringen (ROI) før kunden vil handle av deg. Hvis du vil øke salget må disse tingene være på plass. Ole-Arvid viser deg gjennom eksempler og øvelser hvordan du kan være trygg på at disse elementene er på plass i din salgsprosess.

Hvordan få Kunden til å si ja

JA – er det magiske ordet som sørger for at det blir en transaksjon til beste for begge parter. Kunden må kjenne Ja både i kroppen og hodet sitt. Og det er din oppgave å sørge for at kunden ikke bare sier Ja – men kjenner JA. I foredraget vil du få mange innfallsvinkler og verktøy for hvordan du vil få mer JA. Dette vil garantert bidra til vekst.

Mindset og Mental trening i Business

80% av resultatene våre kommer fra Mindsettet vårt. Bevissthet, tanker og følelser påvirker valgene og handlingene våre, som igjen direkte påvirker resultatene våre. Vi har alle tilgang til enorme ressurser som bor inni oss, som kan utvikles til å gi oss fantastiske resultater. Ole-Arvid deler konkrete verktøy for mental trening og vi vil gjøre øvelser som du kan ta med deg hjem å implementere i hverdagen din.

Ikke la frykten for avvisning eller andre mennesker meninger stoppe deg

Frykt for avvisning er nærmest programmert inni hver og en av oss, som en slags beskyttelse. Dette påvirker naturligvis både hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hva slags resultater vi oppnår. Utsettelse og vente med de «ubehagelige» samtalene, enten det handler om å booke møter, følge opp tilbud eller closing – er en velkjent for de aller fleste. Heldigvis er det mulig å gjøre noe med dette. I dette foredraget vil du lære en gang for alle hvordan du skal komme over frykten for avvisning.

Selvledelse & Salgsledelse i Vekst- og prestasjonsmiljøer

Skal vi vokse og prestere, er det helt essensielt at vi er i stand til å lede oss selv til gode valg og handlinger. Samtidig som gode ledere vil bistå å hjelpe oss ytterligere med dette. Støy, overstimulering og kortsiktige belønninger er noen av elementene som ofte forstyrrer oss. Ole-Arvid vil gi oss både eksempler og øvelser – som vil lede oss til bedre valg og handlinger, som igjen vil føre til bedre resultater.

Kurs med Ole-Arvid Liodden

SIGNATURE SALES SYSTEM - salg fra A til Å

Salg er nøkkelen til suksess i enhver virksomhet. Utvikling, trening og opplæring av selgere og salgsledelse, kan være noe av det mest lønnsomme en bedrift kan investere i, når det fundamentale er på plass. SignatureSalesSystem er et komplett program som tar for seg hele prosessen, fra det mentale som er grunnlaget for tankene, følelsene og handlingene våre - til møtebooking, gjennomføring av salgsmøter og til closing. Programmet tilpasses 100 % til selskapets tjenester og kundesegment. Gjennom programmet vil vi øke bevissthet rundt kommunikasjon, spørretekninkker, fokus og oppmerksomhet på alle ledd fra Prospektering til Signert kontrakt. Programmet har mange tilfredse selskaper og deltagere fra mange ulike bransjer, alt fra IT/teknologi, økonomi/revisjon og Jus til utleie av personell, kontorrekvisita og marketing.

Talerlisten mener

Ole-Arvid Liodden er en engasjert og erfaren salgscoach som har mange effektive metoder og teknikker å lære bort. Hans foredrag og kurs er som regel interaktive, med mye dialog. Det aktiverer publikum og skaper mer refleksjon og bedre læring.

2024 © Talerlisten AS