Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt Moe

Selgende rådgivning

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt Moe har 35 års erfaring med å gjennomføre kurs, treninger og foredrag for profesjonelle selgere, rådgivere og ledere. Han har undervist tusenvis av personer innen de aller fleste bransjer i og utenfor Skandinavia. Han har hatt topplederstillinger i etablerte selskaper, i tillegg til å starte og utvikle nye selskaper. Ole-Bengt er i dag leder av Moementum, som siden oppstarten i 2009 har utført oppdrag for omlag 350 ulike bedrifter. Moementum mener at rådgiverrollen blir enda mer viktig i fremtiden enn den er i dag, men vi må endre på måten vi utøver den. I foredraget får deltakerne en forståelse for hvorfor tilpasninger er viktig, og de sitter igjen med en «oppskrift» på hvordan man kan utøve sin rolle.

Foredrag med Ole-Bengt Moe

Selgende rådgivning i den digitale fremtid

Den digitale hverdag har og vil i enda større grad påvirke de krav som stilles til selgere, rådgivere og ledere. Vi må tilpasse oss den virkelighet som vi alle er en del av. I foredraget argumenterer vi for hvorfor rådgiverrollen blir ennå viktigere i fremtiden og hva man bør fokusere på for å være en verdiskaper for sine kunder.

Talerlisten mener

Ole-Bengt har en tydelig tilstedeværelse i rommet når han holder foredrag. Han er flink til å variere form og stemme, og engasjerer tilhørerne med små digitale spørreundersøkelser - slik at salen følger med. Han byr på en strukturert tilnærming til det å selge mer og bedre, bygget på sin lange erfaring. En erfaren, hyggelig og profesjonell foredragsholder som får god kontakt med sitt publikum.

Ole-Bengt Moe har 16 vurderinger

Stian Engelsen Ødegård

6. desember 2018

Rogaland Skiltdesign AS

En mer engasjerende og motiverende foredragsholder skal du lete lenge etter. Han fikk deltakerne til å føle seg inkluderte og brukte hele rommet. Han var strukturert, godt forberedt, tilstede og morsom.

Tore Tronerud

9. juni 2017

ProffCom AS

5

Jeg hadde gleden av å delta på Ole-Bengts kurset «Fremtidens selgende rådgiver». Han fremførte budskapet med stort engasjement og klarte å få med seg hele salen i ulike tankeprosesser og diskusjoner. En fin blanding av faglig kompetanse, pedagogiske evner og humor gjorde dette til et kurs jeg absolutt kan anbefale.

Jonas Moe

7. juni 2017

INEVO

6

Veldig bra opplegg i løpet av et 6-timers kurs. Veldig engasjert kursholder og flink til å formidle kunnskap.

Siv HS Lundemo

7. juni 2017

Floor-Tec Norge AS

6

Ole-Bengt er en veldig inspirerende og engasjerende kursholder. Med sin profesjonelle fremtreden og enorme kunnskap og erfaringer rundt salg har de seks timene på dagens kurs gitt meg mye nyttig informasjon. Ryddig presentasjon og klare budskap om fremtidens salgsprosess. Kan anbefales på det sterkeste.

Eirik Arnø

27. april 2017

Aker Solutions

6

Var på frokostseminar med Ole-Bengt i april 2017 hvor han leverte et meget godt foredrag om hvordan salgs- og rådgivningsrollen endrer seg i den digitale verden. Ole-Bengt leverer budskapet på en meget engasjerende og pedagogisk måte og bruker både egne erfaringer, sitater fra filmer og musikktekster som eksempler for å forsterke hovedpoengene sine. Ole-Bengt er også flink til å engasjere tilhørerene ved bruk av digitale/live feedback systemer.

Joakim Revheim

27. april 2017

Hegnar Media - Kapital

6

Spennende foredrag. Vært på ulike foredrag, og denne skilte seg positivt ut. Nye tanker og inspirasjoner som kommer til å praktiseres framover både for meg selv og for teamet. Foredraget kan anbefales!

Maria Schäder

3. april 2017

Monyx AB

6

Vi har samarbetat med Ole-Bengt Moe som extern inspirationstalare för våra samarbetspartners. Han höll under en eftermiddag ett föredömligt anförande om hur kunders köpbeteenden ser ut samt hur dagens och framtidens rådgivare behöver anpassa sig för att vinna kundens förtroende. På ett mycket insiktsfullt sätt lyckades Ole-Bengt anpassa sitt anförande till åhörarna och deras unika vardag. Kopplingen mellan teori och praktik var mycket sofistikerad och kommentarerna efter föredraget var idel positiva. Ole-Bengts energi och positiva kraft skapade ett mycket spännande föredrag som höll publiken trollbunden under en hel eftermiddag.

Kristin Ruud

30. mars 2017

Microsoft

6

Ole-Bengt er engasjerende, inspirerende og svært dyktig. Han kommuniserer godt, utfordrer på en positiv måte, spiller deltagerne gode og evner å lede og drive endring. Han er svært kundeorientert og fokusert på de merkbare tingene som gjør den store forskjellen. Jeg har lært masse av Ole-Bengt og sett at innsatsen hans gir resultater, både på kort og lang sikt.

Bjørn Frantsen

24. mars 2017

Canon Norge AS

6

Canon Norge har et eget team som blant annet jobber for forretningsutvikling innen mediabransjen og den grafiske industrien. I forbindelse med dette har vi inngått samarbeid med Ole-Bengt som en skandinavisk ressursperson. Han jobber derfor på en bred plattform og høster meget gode tilbakemeldinger fra våre kunder og forretningsforbindelser.

Cato Storm

22. mars 2017

PayEx

6

Ole-Bengt er en svært dyktig foredragsholder, inspirator og coach. Han er direkte og tøff med de som tåler det, og myk med de som trenger det – han er flink til å balansere metodikken til rett mottaker. Han har et hav av erfaring å kunne dele med tilhørerne, og plukker stadig opp nye trender som han baker inn i sitt repertoar. Ole-Bengt er dyktig til å lage metodikk og seminarer som gir rask effekt. Det er ikke kun vinnertaler og god stemning, det er konkret og nyttig.

Beate Mordt

22. mars 2017

GK Norge AS

6

Jeg har benyttet meg av Ole-Bengt sine tjenester til salgstrening for ledere og kundeansvarlig over 2 år i både Norge og Sverige. I Norge har over 50 ledere og 120 kundeansvarlig gjennomført teoretisk og praktisk salgstrening basert på kundeverdier og innsikt hos kundene. Ole-Bengt er engasjerende og relevant med god innsikt i vår virksomhet. Denne treningen var starten på en reise hvor vi ønsker å etablere salgskultur i våre avdelinger. Ole-Bengt har en naturlig autoritet kombinert med humor som skaper entusiasme.

Alvhild Tofterå Berge

21. mars 2017

SpareBank1 SR-Bank

6

Jeg har brukt Ole-Bengt Moe i flere anledninger. Han kan varmt anbefales til opplæring av selgere/rådgivere. Han er svært innovativ og presenterer med innlevelse hva som vil treffe markedet og gir oss opplæring i hvordan vi skal møte fremtiden. Han er konkret og vi sitter igjen med mange flotte «knagger» på hvordan vi skal jobbe fremover. Han forbereder seg svært godt til samlingene, og treffer alltid med budskapet som han
formidler på en fantastisk engasjerende måte!

Helene Molund

8. mars 2017

Handelsbanken

6

Ole-Bengt Moe leverte strålende innlegg for 350 ansatte i Handelsbanken Norge og fikk score 5,4 av 6 mulige (arrangementets beste foredrag). Temaet var «rådgivning som selger», og budskapet handler om hvordan man skal lykkes som rådgiver i fremtiden. Med dette innholdet er han relevant for alle som driver rådgivning. I innhold kombinerer han egen erfaring som rådgiver og leder for rådgivere med relevant faglig innsikt og nyttige eksempler. I form er han tilstede, engasjert, strukturert og poengtert – og krydrer det hele med en fin dose humor. Som oppdragsgiver opplevde vi solide forberedelser og vilje til å skreddersy. Våre varmeste anbefalinger!

Ann Kristin Rise

21. februar 2017

SpareBank1 SR-Bank

6

Ole-Bengt Moe holdt et strålende foredrag for oss i Stavanger 19. januar 2017.
Vi var 112 deltakere og lyden var svært god i etterkant.
Ole- Bengt leverer et foredrag med kraft, og han fikk deltakerne til å reflektere over hvilken type rådgivning som blir relevant for kundene i fremtiden. Anbefales.

Ann Kristin Rise

21. februar 2017

SpareBank1 SR-Bank

6

Ole-Bengt Moe hadde et strålende innlegg for oss i Stavanger 19. januar 2017.
Vi var 112 deltakere og lyden var svært god i etterkant.
Ole- Bengt leverer et foredrag med kraft, og han fikk deltakerne til å reflektere over hvilken type
rådgivning som blir relevant for kundene i fremtiden. Anbefales.

Martin Graftås

13. februar 2017

ODIN Forvaltning AS

6

Vi brukte Ole-Bengt ved to anledninger i januar 2017 – begge anledninger med svært gode tilbakemeldinger fra våre konferansedeltakere. Ole-Bengt leverte et både relevant og engasjerende foredrag som definivt fikk deltakerne noe å tenke på, samtidig som han evnet å gjøre dette med et glimt i øyet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS