Ole-Bengt Moe

Selgende rådgivning

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt er brennende opptatt av salgsfaget, og mener at kunsten å forstå hva salg egentlig handler om er avgjørende for å lykkes både for selgere, rådgivere og ledere – og organisasjoner. Med Ole-Bengt som foredragsholder kan du forvente god innsikt i og mange konkrete eksempler fra hvordan «rådgivende salg» alltid er like aktuelt, enten man selger sine tjenester og produkter gjennom tradisjonelle kanaler eller digitale plattformer. Når Ole-Bengt ikke holder foredrag eller kurs arbeider han med ulike typer organisasjoner som ønsker å profesjonalisere sitt salgsarbeid – kundene varierer fra salg av helseforsikring til kjemisk rensing av vannrør. Foredraget passer like godt enten man arbeider med salg av tjenester eller produkter, eller kanskje er det konsepter og løsningsforslag som er din endelige leveranse. Du blir garantert inspirert.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ole-Bengt Moe

Selgende rådgivning i den digitale fremtid

Den digitale hverdag har og vil i enda større grad påvirke de krav som stilles til selgere, rådgivere og ledere. Vi må tilpasse oss den virkelighet som vi alle er en del av. I foredraget argumenterer vi for hvorfor rådgiverrollen blir ennå viktigere i fremtiden og hva man bør fokusere på for å være en verdiskaper for sine kunder.

Trender i salg 2023

Flere sier at vi er inne i den fjerde revolusjon innen salg og rådgivning. Hva som skjer nasjonalt og internasjonalt og hvordan det påvirker oss er tema for foredraget.

"Det er mye slett arbeid som er skult av gode salgsresultater"

Er måten vi måler og belønner våre selgere/rådgivere gått ut på dato? Mange mener at bruken av budsjett er mer et hinder enn en mulighet til å skape vinnerkultur i en salgsorganisasjon. I foredraget ser vi på fordeler og ulemper med det tradisjonelle og belyser alternativer måter å stimulere til gode resultater.

Webinar: "Oppfølging av kunder nå - viktigere enn noensinne"

Foredraget gir en forståelse for hvorfor det er kritisk viktig med oppfølging av kunder når det er unntakstilstander, ideer om hva man bør fokusere på og hvordan utøve oppfølgingen. Innholdet tilpasses den enkelte bedrift og deres bransje gjennom forberedende samtaler. Normalt varer foredraget 1 - 1,5 time med mulighet for spørsmål underveis og i etterkant.

Talerlisten mener

Ole-Bengt har en tydelig tilstedeværelse i rommet når han holder foredrag. Han er flink til å variere form og stemme, og engasjerer tilhørerne med små digitale spørreundersøkelser - slik at salen følger med. Han byr på en strukturert tilnærming til det å selge mer og bedre, bygget på sin lange erfaring. En erfaren, hyggelig og profesjonell foredragsholder som får god kontakt med sitt publikum.

2024 © Talerlisten AS