Ole Torp

Ole Torp

Erfaren journalist og møteleder

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ole Torp

Ole Torp er en erfaren konferansier, foredragsholder og debattleder. Torp har lang fartstid som journalist, og har bred erfaring fra både inn- og utland. Han arbeidet 30 år i NRK, der han var korrespondent både i Washington D.C., USA, og i Beijing i Kina. De ti siste årene var han programleder for debattprogrammet «Aktuelt» og intervju-programmet «Torp». Ole Torp holder gjerne foredrag om utenrikspolitikk – særlig om amerikanske forhold, og om forholdet mellom USA og Kina. Han kan også snakke om journalistikkens utvikling i lys av egne erfaringer og opplevelser.


Ole Torp er ikke bare en dyktig foredragsholder, men også en erfaren møteleder. Han kan lede panelsamtaler, en-til-en intervjuer og andre arrangementer på scenen eller i digitale formater som webinarer og streamede TV-sendinger.


Han har ledet Det Norske Vitenskapsakademis store møte-serie om Bærekraftig Hav. Han har også gjort en rekke intervjuer med kjente forfattere. Dette viser hans allsidighet og engasjement for viktige temaer.
Ole Torp tar også oppdrag på engelsk, noe som gjør ham til et ideelt valg for internasjonale arrangementer.


Ta kontakt med oss for å sjekke pris og tilgjengelighet.

Konferansier
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

2024 © Talerlisten AS