Ove Bell

Ove Bell-Andersen

Mentaltrener, coach, gründer

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ove Bell-Andersen

Det å uttrykke seg på en slik måte at folk forstår hva du mener og hva du står for, blir stadig viktigere. Hvordan du møter ubehagelige situasjoner som f.x bøller, hersketeknikker og situasjoner hvor du må ta en avgjørelse under press er også viktig kunnskap. Hvordan kan du komme seirende ut av en situasjon som ser håpløs ut og hvorfor reagerer du som du gjør? Ove Bell-Andersen har bred erfaring som leder med erfaring og sterk interesse for motorsport, mc og mental trening. Ove har drevet med ekstremsport, noe som gir ham solid ballast i hvordan hodet fungerer i ekstreme situasjoner. Han mener og er overbevist om at ting henger mer sammen enn hva vi egentlig liker å tenke på. Ove er tilhenger av humor og alvor i en salig blanding og at det egentlig ikke finnes en fasit.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ove Bell-Andersen

Det å være barn og ungdom i dag

Hvordan opplever barn og unge å vokse opp i dagens teknologiske verden? Hvilke utfordringer stilles de overfor og hvilke krav stiller det til foreldre og besteforeldregenerasjonen?

Sport

Hvordan trene seg opp til å bli bedre? Teknikker, øvelser og hvordan finne godfølelsen hver gang.

Ledelse i en ekstrem forretningsverden

Ledelse i endring, hvordan få med de ansatte på endringen, hvordan få de ansatte med seg, og hvordan få alle til å yte maksimalt i en konfliktsituasjon.

Utbrenthet veien tilbake

Veien tilbake til jobb er krevende og tildels smertefull og tar veldig lang tid. Hvordan kan du som arbeidsgiver og hvordan kan du som arbeidstaker hjelpe en kollega tilbake på jobb. Det er mange feller og blindveier.

Egenmotivasjon

Kunsten å motivere seg selv til å yte maksimalt

2024 © Talerlisten AS