Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Ove Dalen

Ove Dalen

Ekspert på digital kommunikasjon

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ove Dalen

Ove Dalen er rådgiver og leder Netlife Effekt. Han har skrevet bøkene “Effektiv nettskriving” (2009) og “Digital strategi for alle” (2015) og regnes som en av landets fremste eksperter på digitalkommunikasjon. Han hjelper noen av landets mest ambisøse selskaper med markedsføring, innhold, kundeopplevelse og strategi.

Foredrag med Ove Dalen

Sannheten om innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er den nye appen. Alle skal ha det. Men ingen vet helt hvordan de skal få det til. Vi trenger ikke mer innhold, vi trenger bedre innhold. Dette foredraget forteller mer om hvorfor vi sliter og hva vi kan gjøre med det.

Dropp den digitale strategien - lag bedre opplevelser i en digital virkelighet

La oss snakke mindre om digitale strategier. Og la oss snakke mer om hvordan vi lager gode opplevelser i en digital virkelighet. Forstår du kundene på tvers av digitale og fysiske kontaktpunkter? Digitale strategier handler også om det ikke-digitale: Mennesker, arbeidsprosesser, kulturendring, kunder. Dette er et foredrag som rajelerer med ordet digitalisering og behovet for at det digitale på død og liv er så veldig teknisk.

Digital strategi - fra kaos til innovasjon

Digitale kanaler har gått fra å være en bigeskjeft til å bli kjernevirksomhet både for bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører. Henger du og din organisasjon med? Dette foredraget gir deg verktøyene som tar deg fra snakk til strategisk jobbing med digital kommunikasjon.

Mediehus-strategier: Fallgruver og suksessfaktorer

Vi har aldri hatt flere kanaler. Og vi har alle midlene for å bli et eget mediehus. Men det forutsetter også en organisasjon som ikke bare tenker publisering, men også forvaltning og forbedring. Dette foredrag tar for seg grepene du må gjennomføre å jobbe smart med innhold på tvers av avdelinger og kanaler i egen virksomhet.

Kundeopplevelse i en digital hverdag

Innovasjon og nyskapning er ikke noe som bare er forbeholdt Google og Apple. Kundeopplevelsen blir stadig viktigere som konkurransefortrinn i en digitalisert hverdag. Henger du og din organisasjon med?

Ove Dalen har 1 vurdering

Bjørn Stian Bjoarvik

23. april 2019

Picapoint Studio AS

6

Vi leide inn Ove i forbindelse med vår egen fagdag og synes foredraget han holdt (Dropp den digitale strategien…) var meget bra og lærerikt. Ove forteller med stort engasjement og dyp innsikt om brukeropplevelser og den digitale hverdag. Vi gir Ove Dalen våre beste anbefalinger!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS