Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Svart belte i salg, service og motivasjon!

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Sellit AS ble etablert av Terje Bjørkhaug og Øystein Vangsnes i 2001. I over 20 år har selskapet gjennomført flere tusen kurs og foredrag, samt endret atferd for over 30.000 selgere, ledere og øvrige ansatte i mange bransjer over hele Skandinavia. Deres kurs- og foredrag blir sett på som svært inspirerende og lærerike, med fokus på enkle metoder for å sikre raske resultater for sine kunder. Sellit sine kurs og foredrag presenteres med mye bruk av historier, eksempler og humor som virkemidler. Selskapet har trent noen av Skandinavias beste salgsorganisasjoner, og har knekt koden for svært mange bransjer som ønsker vekst- og motiverte medarbeidere. Foredragsholderne har blitt erfarne og er svært ettertraktede foredragsholdere som gjennomfører sine programmer på en energisk måte du vil la deg inspirere av! Vi kan med trygghet si at gutta har svart belte i salgstrening, salgsledese og motivasjon! Deres oppdragsgivere har de siste 5 årene gitt en score på 5.8 av 6 mulige! Nå er det din tur!

Foredrag med Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Få fart på salget

Få fart på salget, er selskapetets signaturforedrag som høster strålende tilbakemeldinger fra mange ulike bransjer de siste årene! Med enkle metoder og humoristisk vinkling blir du her satt inn i historier og eksempler du kan kjenne deg igjen i og ikke minst lære av! Foredraget er basert på erfaringer selskapet har plukket opp de siste 15 år fra kanskje noen av Skandinavias aller beste selgere! Foredraget passer for alle i organisasjonen som har kundekontakt. Ikke bare selgere!

Få fart på møtebookingen

Det finnes ingen fasit på hvordan du som selger lykkes med salget, men etter mange års erfaring er høy aktivitet rundt møtebooking ofte suksessformelen for økt salg. Et stort antall selgere frykter å måtte ta opp telefonen for å booke møter med potensielle kunder. Hvorfor? Enkelt - vi liker ikke å bli avvist samt å bli oppfattet som pågående. Dette foredraget gir dine selgere en boost i hvor enkelt møtebooking kan gjøres, samt hvordan du finner de riktige kundene - hver gang!

Få fart på butikksalget

En stadig voksende andel av norske forbrukere legger igjen store summer i varehandel på nett. Er det da slik at vi er i ferd med å slutte å handle i tradisjonelle butikker? Svaret på dette er selvfølgelig NEI, men vi som forbrukere stiller større krav, og ikke minst har vi høyere forventning til hva en god serviceopplevelse innebærer. De siste årene har vi utviklet et program med flere av landets største kjøpesenter hvor hovedfokus har vært: "Selg meg mer, og du gjør meg en tjeneste".

No regrets! - våg å feile!

Opplever du at dine ansatte har et potensial for å feile mer? En tankevekker! Dine kollegaer innehar en hel rekke mentale barrierer som hindrer de å utføre etablerte arbeidsoppgaver, og lar seg hindre å utvikles fordi frykten stopper dem! I over 20 år har vi utviklet ansatte og ledere med ovennevnte tittel «No regrets! Foredraget tar deltagerne med på en humoristisk reise, med enkle og konkrete metoder og teknikker som de garantert vil kjenne seg igjen i. Våger du? Vi er klare!

Kurs med Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Videokurs i salg - modulbasert

Sliter du med å samle deltagerne til konferanse? Har du behov for å inspirerere dine selgere i hverdagen? Da kan Videokurs være løsningen for deg og din bedrift! I over 20 år har vi lært av de beste, trent de beste og ikke minst utviklet de beste til å bli enda bedre! Ta en titt på http://nettkurs.sellit.no for inspirasjon! I tillegg til nyheten Videokurs, Teams-kurs, Zoom-kurs tilbys selvfølgelig «fysiske», energiske kurs- og foredrag direkte til dine deltagere. Lær av de beste!

Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit» har 6 vurderinger

Marianne K. Christiansen

27. mai 2022

Cramo AS

6

Enkelt å forstå, spot on, morsomme og veldig dyktige!

Pål Martin Dammen

8. mai 2022

PGM AS

6

Terje og Øystein i Sellit kan virkelig holde foredrag inn salg. De har lang fartstid innen bransjen og det gjenspeiler seg i foredragene. De har et engasjement som de gir videre slik at man går ut med ny motivasjon og gleder seg til å gå løs på nye salgsoppgaver. Jeg har i tillegg vært så heldig å ha coaching med Øystein i min jobb i PGM. Vi gikk gjennom alt fra møtebooking til closing med stort hell. Salgstallene økte betraktelig etter coaching, da jeg fant riktig måte å jobbe på. Anbefaler disse gutta på det sterkeste!

Tore Medhaug

21. februar 2017

Officer Rogaland

6

Jeg har hørt på mange foredrag opp gjennom årene og opplever at budskapet er ofte det samme uansett, hvem som holder foredraget. Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug oppleves som nytenkende og følger med i tiden, de vet at måten vi jobber på nå er ikke den samme som -80tallet. De er særdeles motiverende og deres humør og positivitet smitter over på oss lyttere, samtidig så er de faglig dyktig og de fremstår som de har sort belte innen salgs faget. Jeg kan på det sterkeste anbefale dem, og kommer til å booke dem ved neste anledning.

Morten Hess Pedersen

19. desember 2016

Network Norway

6

Jeg hadde gleden av å jobbe med Øystein og Terje over en periode på flere år. I en bransje hvor salgstrening ofte ble en repetisjon av ”gammelt” nytt tilførte Sellit oss nye tanker og en metodikk som gjorde salg lett. Som personer er Øystein og Terje lett å like. De er morsomme, har glimt i øyet og ble raskt en del av oss. Deres budskap er strippet for kompliserte ord og foiler, de skapte vekst i alle de avdelinger de jobbet med.
Jeg gir Sellit mine varmeste anbefalinger!

Sidsel Thompson

16. desember 2016

Bravida Norge AS

6

Vi fikk anbefalt Sellit av Hotell 33 og min vurdering er at de skaper engasjement og får tilført en dimensjon som beskriver at alle kan være selgere på sitt plan. Vi har benyttet oss av deres tjenester ved 2 samlinger og nå sist også for å skape mer nærvær på jobben gjennom Fish Filosofien. Vi opplever at deres engasjement smitter over på oss alle i organisasjonen. Jeg kan trygt anbefale Terje og Øystein som foredragsholdere og oppfølgere.
Sidsel Thompson, Filialsjef, Bravida Norge Oslo Elektro

Lars Roalkvam

14. desember 2016

Quality Hotels Region Stavanger

6

Om du har salg på maten, som du bør ha om du er i hotellbransjen, er Øystein og Terje noen stjerner å ha med for å ta ytterligere steg fremover og skape en salgskultur som er levende hver dag. Gjennom sitt sterke engasjement, enkle og gode virkemidler som sørger for at du får ALLE med på laget, humor og drive, vil jeg anbefale Sellit sterkt. Jeg har brukt de gjennom flere år og ulike perioder. Metoden er tydelig og målbar og de følger opp på en god måte. De er på ballen rett og slett! Det funker og det gir resultater! Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS