Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Svart belte i salg, service og motivasjon!

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Sellit AS har trent noen av Skandinavias beste salgsorganisasjoner, og har knekt koden for svært mange bransjer som ønsker vekst- og motiverte medarbeidere. Siden selskapet ble etablert av Terje Bjørkhaug og Øystein Vangsnes i 2001 har de gjennomført flere tusen kurs og foredrag, samt endret atferd for over 30.000 selgere, ledere og øvrige ansatte i mange bransjer over hele Skandinavia. Deres kurs- og foredrag blir sett på som svært inspirerende og lærerike, med fokus på enkle metoder for å sikre raske resultater for sine kunder. Sellit sine kurs og foredrag presenteres med mye bruk av historier, eksempler og humor som virkemidler. Foredragsholderne har blitt erfarne og er svært ettertraktede foredragsholdere som gjennomfører sine programmer på en energisk måte du vil la deg inspirere av! Vi kan med trygghet si at gutta har svart belte i salgstrening, salgsledese og motivasjon! Deres oppdragsgivere har de siste 5 årene gitt en score på 5.8 av 6 mulige! Nå er det din tur!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Få fart på salget

Få fart på salget, er selskapetets signaturforedrag som høster strålende tilbakemeldinger fra mange ulike bransjer de siste årene! Med enkle metoder og humoristisk vinkling blir du her satt inn i historier og eksempler du kan kjenne deg igjen i og ikke minst lære av! Foredraget er basert på erfaringer selskapet har plukket opp de siste 15 år fra kanskje noen av Skandinavias aller beste selgere! Foredraget passer for alle i organisasjonen som har kundekontakt. Ikke bare selgere!

Få fart på møtebookingen

Det finnes ingen fasit på hvordan du som selger lykkes med salget, men etter mange års erfaring er høy aktivitet rundt møtebooking ofte suksessformelen for økt salg. Et stort antall selgere frykter å måtte ta opp telefonen for å booke møter med potensielle kunder. Hvorfor? Enkelt - vi liker ikke å bli avvist samt å bli oppfattet som pågående. Dette foredraget gir dine selgere en boost i hvor enkelt møtebooking kan gjøres, samt hvordan du finner de riktige kundene - hver gang!

Få fart på butikksalget

En stadig voksende andel av norske forbrukere legger igjen store summer i varehandel på nett. Er det da slik at vi er i ferd med å slutte å handle i tradisjonelle butikker? Svaret på dette er selvfølgelig NEI, men vi som forbrukere stiller større krav, og ikke minst har vi høyere forventning til hva en god serviceopplevelse innebærer. De siste årene har vi utviklet et program med flere av landets største kjøpesenter hvor hovedfokus har vært: "Selg meg mer, og du gjør meg en tjeneste".

No regrets! - våg å feile!

Opplever du at dine ansatte har et potensial for å feile mer? En tankevekker! Dine kollegaer innehar en hel rekke mentale barrierer som hindrer de å utføre etablerte arbeidsoppgaver, og lar seg hindre å utvikles fordi frykten stopper dem! I over 20 år har vi utviklet ansatte og ledere med ovennevnte tittel «No regrets! Foredraget tar deltagerne med på en humoristisk reise, med enkle og konkrete metoder og teknikker som de garantert vil kjenne seg igjen i. Våger du? Vi er klare!

Kurs med Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Videokurs i salg - modulbasert

Sliter du med å samle deltagerne til konferanse? Har du behov for å inspirerere dine selgere i hverdagen? Da kan Videokurs være løsningen for deg og din bedrift! I over 20 år har vi lært av de beste, trent de beste og ikke minst utviklet de beste til å bli enda bedre! Ta en titt på http://nettkurs.sellit.no for inspirasjon! I tillegg til nyheten Videokurs, Teams-kurs, Zoom-kurs tilbys selvfølgelig «fysiske», energiske kurs- og foredrag direkte til dine deltagere. Lær av de beste!

2024 © Talerlisten AS