Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Svart belte i salg og motivasjon!

Fra 29.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Sellit AS ble grunnlagt i 2001, som er en raskt voksende bedrift med kursvirksomhet over hele Scandinavia. I 2012 fikk selskapet utmerkelsen Gasellebedrift av Dagens Næringsliv, som innebærer at Sellit er en av Norges raskest voksende bedrifter, men en jevn omsetningsøkning over flere år. Sellit AS holder kurs- og foredrag om salg, salgsledelse, hvordan du finner nye kunder effektivt på en energisk måte strippet for kompliserte foiler og innehold. Deres visjon er å få fart på salget til sine oppdragsgivere, og de har bistått mange sterke Skandivaviske merkevarebedrifter med nettopp dette, ved å skape motivasjon blant de ansatte og ikke minst øke omsetningen. Deres kurs- og foredrag hjelper med å trene selgere, øke salgskulturen eller rett og slett for å bli inspirert. Sliter dere møtes? Hva med videokurs, eller på Teams? Sellit kjører sine kurs- og salgsforedrag i 2 spann: dette for å gi deg en grundig implementering av metoder, strategier og dobbel dose motivasjon!

Foredrag med Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Få fart på salget

Få fart på salget, er selskapetets signaturforedrag som høster strålende tilbakemeldinger fra mange ulike bransjer de siste årene! Med enkle metoder og humoristisk vinkling blir du her satt inn i historier og eksempler du kan kjenne deg igjen i og ikke minst lære av! Foredraget er basert på erfaringer selskapet har plukket opp de siste 15 år fra kanskje noen av Skandinavias aller beste selgere! Foredraget passer for alle i organisasjonen som har kundekontakt. Ikke bare selgere!

Få fart på møtebookingen

Det finnes ingen fasit på hvordan du som selger lykkes med salget, men etter mange års erfaring er høy aktivitet rundt møtebooking ofte suksessformelen for økt salg. Et stort antall selgere frykter å måtte ta opp telefonen for å booke møter med potensielle kunder. Hvorfor? Enkelt - vi liker ikke å bli avvist samt å bli oppfattet som pågående. Dette foredraget gir dine selgere en boost i hvor enkelt møtebooking kan gjøres, samt hvordan du finner de riktige kundene - hver gang!

Få fart på butikksalget

En stadig voksende andel av norske forbrukere legger igjen store summer i varehandel på nett. Er det da slik at vi er i ferd med å slutte å handle i tradisjonelle butikker? Svaret på dette er selvfølgelig NEI, men vi som forbrukere stiller større krav, og ikke minst har vi høyere forventning til hva en god serviceopplevelse innebærer. De siste årene har vi utviklet et program med flere av landets største kjøpesenter hvor hovedfokus har vært: "Selg meg mer, og du gjør meg en tjeneste".

Kurs med Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit»

Videokurs i salg - modulbasert

Sliter du med å samle deltagerne til konferanse? Har du behov for å inspirerere dine selgere i hverdagen? Da kan Videokurs være løsningen for deg og din bedrift! I over 20 år har vi lært av de beste, trent de beste og ikke minst utviklet de beste til å bli enda bedre! Ta en titt på http://nettkurs.sellit.no for inspirasjon! I tillegg til nyheten Videokurs, Teams-kurs, Zoom-kurs tilbys selvfølgelig «fysiske», energiske kurs- og foredrag direkte til dine deltagere. Lær av de beste!

Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug – «Sellit» har 4 vurderinger

Tore Medhaug

21. februar 2017

Officer Rogaland

6

Jeg har hørt på mange foredrag opp gjennom årene og opplever at budskapet er ofte det samme uansett, hvem som holder foredraget. Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug oppleves som nytenkende og følger med i tiden, de vet at måten vi jobber på nå er ikke den samme som -80tallet. De er særdeles motiverende og deres humør og positivitet smitter over på oss lyttere, samtidig så er de faglig dyktig og de fremstår som de har sort belte innen salgs faget. Jeg kan på det sterkeste anbefale dem, og kommer til å booke dem ved neste anledning.

Morten Hess Pedersen

19. desember 2016

Network Norway

6

Jeg hadde gleden av å jobbe med Øystein og Terje over en periode på flere år. I en bransje hvor salgstrening ofte ble en repetisjon av ”gammelt” nytt tilførte Sellit oss nye tanker og en metodikk som gjorde salg lett. Som personer er Øystein og Terje lett å like. De er morsomme, har glimt i øyet og ble raskt en del av oss. Deres budskap er strippet for kompliserte ord og foiler, de skapte vekst i alle de avdelinger de jobbet med.
Jeg gir Sellit mine varmeste anbefalinger!

Sidsel Thompson

16. desember 2016

Bravida Norge AS

6

Vi fikk anbefalt Sellit av Hotell 33 og min vurdering er at de skaper engasjement og får tilført en dimensjon som beskriver at alle kan være selgere på sitt plan. Vi har benyttet oss av deres tjenester ved 2 samlinger og nå sist også for å skape mer nærvær på jobben gjennom Fish Filosofien. Vi opplever at deres engasjement smitter over på oss alle i organisasjonen. Jeg kan trygt anbefale Terje og Øystein som foredragsholdere og oppfølgere.
Sidsel Thompson, Filialsjef, Bravida Norge Oslo Elektro

Lars Roalkvam

14. desember 2016

Quality Hotels Region Stavanger

6

Om du har salg på maten, som du bør ha om du er i hotellbransjen, er Øystein og Terje noen stjerner å ha med for å ta ytterligere steg fremover og skape en salgskultur som er levende hver dag. Gjennom sitt sterke engasjement, enkle og gode virkemidler som sørger for at du får ALLE med på laget, humor og drive, vil jeg anbefale Sellit sterkt. Jeg har brukt de gjennom flere år og ulike perioder. Metoden er tydelig og målbar og de følger opp på en god måte. De er på ballen rett og slett! Det funker og det gir resultater! Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS