Pål Kleven-Fredriksen

Coach og mentaltrener

Fra 17.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pål Kleven-Fredriksen

Med Coach Pål får du høy energi og humor som engasjerer. Du kan ikke ikke lære noe av foredragene til Pål. Han begynte med salg allerede i 1995 og har lang fartstid innenfor salg og ledelse. Han så tidlig sammenhengen mellom det mentale og topp-resultater innenfor salg og ledelse av mennesker. Hans store lidenskap er å utvikle mennesker og gi de mentale verktøy som kan implementeres omgående. Hans visjon er: «Å gjøre verden til et bedre sted å leve, ved å gi mentale verktøy til enkelt mennesker og grupper.» På denne måten forandrer han verden litt etter litt. Han gir deg enkle verktøy, forklart på en enkel måte. Coach Pål er utdannet fra The Society of NLP, v/ Dr. Richard Bandler og er sertifisert NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Trainer og NLP Coach Trainer. Han er partner og gründer av coachingselskapet, Fenomental AS. Til daglig utvikler Pål selgere og ledere hos Bisnode i Norge og i 17 andre europeiske land. Coach Pål gir kunden skreddersøm etter avtale.

Foredrag med Pål Kleven-Fredriksen

"Fra tjukkas til smukkas"

I november 2016 startet Pål en personlig reise som resulterte i en vektreduksjon på 55.8 kg på nøyaktig 12 mnd. I dette foredraget får du noen av de mentale teknikkene han brukte for å oppnå sitt mål. Du får høre hans personlige historie om hvordan han gikk fra å være "en tjukkas til smukkas" Teknikkene han lærer bort er universelle og kan brukes i flere sammenhenger og ikke bare i sammenheng med en livsstilsendring. Her lærer du hvordan du oppnår dine mål.

5 SUKSESS FAKTORER

I dette foredraget får du fem av fellestrekkene til noen av verdens mest kjente entreprenører som: Walt Disney, Bill Gates, Steve Jobs etc. Hva er det de har til felles? Hva er det som gjør at de har lykkes innenfor sine felt? Nå kan du lære de samme "5 suksess faktorene" Dette foredraget gir deg høy energi og du sitter igjen med haugevis av inspirasjon og lidenskap om hva som er viktig for deg. Passer for alle og spesielt grundere. (cred: Robert Dilts)

Pål Kleven-Fredriksen har 5 vurderinger

Tobias Svensen

2. juni 2018

CasinoGrounds

6

Jeg har hatt gleden av både å ha jobbet med Pål, og gjennomført NLP Practitioner i regi av Fenomental. Anbefales på det sterkeste som foredragsholder.

Ann-Veronika Steffensen

31. mai 2018

Kypros bolig invest

6

Pål har en fantastisk utstråling og når rett inn til publikum. Han har vært min coach og mentor, og hjulpet meg til å ta mine riktige valg. Anbefales på det sterkeste.

Henrik Boman

30. mai 2018

Considium Consulting Group

6

Pål er en engasjerende og kunnskapsrik coach som framfører et viktig budskap som treffer – på en ærlig og ekte måte, til inspirasjon og framgang.

Jan Petter Berglund

30. mai 2018

1969

6

Gledelig å kunne få uttrykke hvor enestående Pål Kleven Fredriksen er! Pål har jobbet målrettet for og bli den beste utgaven av seg selv. En energisk foredragsholder!

Beate Schei

30. mai 2018

Bisnode

6

Flott foredragsholder og person. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS