Pål Kleven-Fredriksen

Coach og mentaltrener

Fra kr 17.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Pål Kleven-Fredriksen

Med Coach Pål får du høy energi og humor som engasjerer. Du kan ikke ikke lære noe av foredragene til Pål. Han begynte med salg allerede i 1995 og har lang fartstid innenfor salg og ledelse. Han så tidlig sammenhengen mellom det mentale og topp-resultater innenfor salg og ledelse av mennesker. Hans store lidenskap er å utvikle mennesker og gi de mentale verktøy som kan implementeres omgående.

Hans visjon er: «Å gjøre verden til et bedre sted å leve, ved å gi mentale verktøy til enkelt mennesker og grupper.» På denne måten forandrer han verden litt etter litt. Han gir deg enkle verktøy, forklart på en enkel måte. Coach Pål er utdannet fra The Society of NLP, v/ Dr. Richard Bandler og er sertifisert NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Trainer og NLP Coach Trainer.

Pål er partner og gründer av coachingselskapet, Fenomental AS. Til daglig utvikler Pål selgere og ledere hos Bisnode i Norge og i 17 andre europeiske land. Coach Pål gir kunden skreddersøm etter avtale.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Pål Kleven-Fredriksen

"Fra tjukkas til smukkas"

I november 2016 startet Pål en personlig reise som resulterte i en vektreduksjon på 55.8 kg på nøyaktig 12 mnd. I dette foredraget får du noen av de mentale teknikkene han brukte for å oppnå sitt mål. Du får høre hans personlige historie om hvordan han gikk fra å være "en tjukkas til smukkas" Teknikkene han lærer bort er universelle og kan brukes i flere sammenhenger og ikke bare i sammenheng med en livsstilsendring. Her lærer du hvordan du oppnår dine mål.

5 SUKSESS FAKTORER

I dette foredraget får du fem av fellestrekkene til noen av verdens mest kjente entreprenører som: Walt Disney, Bill Gates, Steve Jobs etc. Hva er det de har til felles? Hva er det som gjør at de har lykkes innenfor sine felt? Nå kan du lære de samme "5 suksess faktorene" Dette foredraget gir deg høy energi og du sitter igjen med haugevis av inspirasjon og lidenskap om hva som er viktig for deg. Passer for alle og spesielt grundere. (cred: Robert Dilts)

2024 © Talerlisten AS