Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Paul Smines

Rådgiver - Foredragsholder

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Paul Smines

Paul «Doc» Smines har brukt de siste tjue årene av sitt liv til å snakke med menn som sliter med sorg, skam, traumer og det å behandle følelsene sine. Paul som er født og oppvokst i Bergen, er løvetannbarn og krigsveteran. Har jobbet som ambulansesjåfør og livvakt. Han har mistet en sønn og prøvde å ta livet sitt. I tjue år har han har levd diagnosen PTSD. Han jobber nå med å finne menns følelsesspråk og hva vi kan lære av menns følelser. For, rundt om i landet sitter mange voksne menn bak nedtrukne gardiner i sitt eget hjem. De har vært gjennom traumatiske opplevelser og er rammet av følelser de ikke klarer å håndtere. Forskning har dokumentert at menn har vanskelig for å snakke om følelser og Paul har opplevd at han fikk lite hjelp av de som skulle hjelpe. Hva kan vi lære av hans erfaringer.

Foredrag med Paul Smines

«Kriseledelse i eget liv»

«Kriseledelse i eget liv» I dette foredraget snakker jeg om hvordan man kan løse utfordringer innen ulike typer livskriser og traumatiske kriser. Sorg- Savn- Skam- Tvil- kjærlighet-Tap er normale følelser man opplever i livet, hvordan vi møter disse følelsene er individuelt. For mange kan disse krisene og følelsene de utløser, bli for mye å håndtere alene. Gjennom dette foredraget vil jeg vise ulike teknikker som kan være til hjelp i denne prosessen.

"Ivaretagelse av personer med traumer fra krigs og konfliktområder"

Foredraget har i noen år blitt holdt i samarbeid med RVTS – vest til helsepersonell og behandlings institusjoner Foredraget gir innblikk og forståelse for ulike utfordringer mennesker med erfaring fra krigs og konfliktområder kan oppleve. Det er fokus på symptomer og reaksjonsmønster og vil bli gidd teknikker som kan være til hjelp i behandlingsfasen. Foredraget kan også bli tilpasset behandlere som arbeider med voldsutsatte eller traumatiserte personer.

Menn, motorsykler og kunsten å vise følelser

Rundt om i landet sitter mange voksne menn bak nedtrukne gardiner i sitt eget hjem. De har vært gjennom traumatiske opplevelser og er rammet av følelser de ikke klarer å håndtere. Forskning har dokumentert at menn har vanskelig for å snakke om følelser og Paul har opplevd at han fikk lite hjelp av de som skulle hjelpe. Hva kan vi lære av hans erfaringer. Paul Smines i en samtale med John Kaare Hoversholm fra TV 2.

Paul Smines har 7 vurderinger

Andreas Nesheim

9. desember 2019

NAV

6

Veldig sterkt og bra innlegg. Anbefales!

Arvid Nornes

12. november 2019

Kormt Brygghus

6

Paul ‘Doc’ Smines holdt et sterkt og brutalt ærlig foredrag hos oss på Kormt Brygghus under SILK festivalen 2019. Gjennom «Menn, motorsykler og kunsten å vise følelser» som Paul holdt sammen med John Kaare Hoversholm trollbandt de oss som var i lokalet, og vi fikk sterkt innblikk i et liv og en verden som er veldig fjern for de aller fleste. Dette er et foredrag som anbefales på det aller sterkeste!

Gerd Helene Irgens

6. november 2019

Lisa-gruppene

6

Paul Smines holdt et foredrag for ettervernsgruppen for rusmiddelavhengige LISA-gruppene sin mannsgruppe. Flere av deltakerne har erfaring med traumer og rusutfordringer. Smines beskriver sin reise fra barndom med utfordrende oppvekstvilkår, til voksenlivet som krigsveteran med en PTSD lidelse, på en klok, nær og innsiktsfull måte. Tilbakemeldingene var svært gode. Han belyser et høyaktuelt samfunnstema nemlig menn og håndtering av følelser med erfaring og tyngde. Jeg vil gi mine varmeste anbefalinger.

Trude Engen Strand

31. oktober 2019

Privat

6

Vi var heldig å høre Paul på Prøysenhuset. Nært, ærlig, sterkt, og engasjerende. Han ga oss innblikk i sitt liv, som har vært helt annerledes enn våre liv. Vi fikk følge han gjennom valgene han gjorde og konsekvensene, og høre om hvor viktig de små tingene kan være. Noe vi alle kan relatere oss til. Det ga mye ettertanke. Takk! Dette glemmer vi ikke! Og anbefaler alle som har anledning å høre foredraget!

Aksel Grunnvåg

19. juni 2018

FORSVARET / Garnisonen i Sør-Varanger

6

Paul holdte et sterkt foredrag for soldatene på GSV i forbindelse med soldataksjonen 2018. Han var lett å jobbe med, og leverte som bestilt. Eneste bemerkningen på foredraget var at han hadde en dialekt som til tider gjorde det vanskelig å forstå hva han sa.
Alt i alt er vi meget fornøyd og vil anbefale han.

Siri Forberg

10. mai 2018

Kunstnerisk leder Høstscena Festival, avdelingsleder og DKS koordinator Asker kommune

6

Foredragsholder med en sterk personlig beretning som har allmenn overføringsverdi. Troverdig og engasjerende formidler som evner å kommunisere med innlevelse. Veldig flink til å tilpasse foredraget til situasjonen og rommet.

Sverre Næss

8. mai 2018

Forsvaret

6

Veldig dyktig foredragsholder med erfaring.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS